Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meo_tr

hala garip garip yazılıyor yahu,

yokmu burda bana flaşlı taktak ultra süperin nasıl yapıldığını anlatacak biri

olmazmı dostum
    sarj da bekledıkten sonra ters hadoken sonra asagıdan ileri dogru yapıp aynı anda hızlıca tusa basarsanız rahat cıkarsın bıkac denemede elınız alıstıktan sonra cok rahat yaparsın sunuda deneyebılısınız sarjda bekleyıp ters aduken + shoryuken yaparak bu sekılde de cıkabılırsınız
  • sen double flashdan bahsediyorsun

ben onu demiyorum. flaşlı taktaklı ultra süperden bahsediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: meo_tr

sen double flashdan bahsediyorsun

ben onu demiyorum. flaşlı taktaklı ultra süperden bahsediyorum

onun adı flash expolısıon degıl mı (3 tekme ıle yapılan ultra) ıste onuda flash tak tak yaparak yapıyorsun
    eger yanlıs anladıysam kusura bakma bu foruma guıle hakkında yazılanları dahada anlamıs degılım
  • valla bende anlamış değilim

bol fılaş taktaklı günler
  • Beni de ekleyin listeye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

goxxxel ; bu adam Guile ile muazzam oynuyor okadar seri nasıl jilet atıyor ilginç doğrusu

Saolasın dostum. Sürekli Sarjda tutarak ileri adım atmak için kucuk tekmeyi kullanıyorum, sarjı bozmamıs oluyorum.

Focus cancella sarjın bozulmadıgını biliyorum ama Guile ile Flash kick + FADC + Sonic Hurricane ( en azından benim için) yapması imkansız gibi... Kaka saolsun koymus videoyu... Denemek lazım
  • Arsenic ; Vodkayı fazla kaçırmış....^^

PSN vectorx31
  • quote:

Orijinalden alıntı: goxxxel

quote:

goxxxel ; bu adam Guile ile muazzam oynuyor okadar seri nasıl jilet atıyor ilginç doğrusu

Saolasın dostum. Sürekli Sarjda tutarak ileri adım atmak için kucuk tekmeyi kullanıyorum, sarjı bozmamıs oluyorum.

Focus cancella sarjın bozulmadıgını biliyorum ama Guile ile Flash kick + FADC + Sonic Hurricane ( en azından benim için) yapması imkansız gibi... Kaka saolsun koymus videoyu... Denemek lazım

ben yapabildim. Ben de guile oyuncusuyum. Bu arada bu psnden herhalde bir türlü baglanamadım. Mortal06 davet atıyor ben her defasında katılmaya çalışıyorum ama olmuyor. 1 saattis ugraşıyorum bakalım ne zaman pes edecez...

• Arkadaslar gelen davetleri kabul ediyorum ama hemen girmiyor benim net mi cok dusuk anlamadim, yoksa herkezde boyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod
    Arkadaslar gelen davetleri kabul ediyorum ama hemen girmiyor benim net mi cok dusuk anlamadim, yoksa herkezde boyle mi?

dostum ben 8mbit kullanıyorum hattı kapattım açtım, ps3ü kapatıp açtım ama olmuyor da olmuyor ne sövdüm şu psnye bugün... Senin davet de olmadı
  • Şansal Çınar ; doğru hatırlıyon ....=) arada bizim turnuvaya çekip ifadesini alalım ....^^
  • spyofthegod ; bende de oluyor fakat enfazla 3-veya 4 denemeden sonra giriyor
  • Siigle ; 8mgb te problem yasaman pek normal değil bence farkli bir sorun olabilir
  • bu arada şu anda hala çalıştığım için bu gece biraz rotarlı giricem =(

PSN vectorx31
  • quote:

Siigle ; 8mgb te problem yasaman pek normal değil bence farkli bir sorun olabilir

bende 10 mbıt kullanıyorum fakat gelen her davete gıremıyorum sorun bızım baglantılarda degıl capcom yaptıgı dandık server ında duzeltmesı gerekıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Siigle ; 8mgb te problem yasaman pek normal değil bence farkli bir sorun olabilir

bende 10 mbıt kullanıyorum fakat gelen her davete gıremıyorum sorun bızım baglantılarda degıl capcom yaptıgı dandık server ında duzeltmesı gerekıyor

Tamam iste simdi oldu yine server kaynakli bir problem.
  • SF4ün 30. yılı şerefine üretilen resmi Capcom imzalı stick'ten haberi olan varmı arkadaşlar ?

artık sopa yemek istemiyorum ....^^

PSN vectorx31
  • quote:

SF4ün 30. yılı şerefine üretilen resmi Capcom imzalı stick'ten haberi olan varmı arkadaşlar ?

PSN vectorx31

Bunu görmedim shopto'da bulunan ssf4 olan stickten düşünüyorum. Joystick ve internet bir işkence gerçekten dün akşam güzel maçlar oldu aynen devam.
  • quote:

quote:

SF4ün 30. yılı şerefine üretilen resmi Capcom imzalı stick'ten haberi olan varmı arkadaşlar ?

PSN vectorx31

Bunu görmedim shopto'da bulunan ssf4 olan stickten düşünüyorum. Joystick ve internet bir işkence gerçekten dün akşam güzel maçlar oldu aynen devam.

Keşke alabilsek o stick'i ama shopto göndermiyor maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: khan_1903

quote:

quote:

PSN vectorx31

Keşke alabilsek o stick'i ama shopto göndermiyor maalesef

Bende zaten shopto'dan almayacaktım gönderse bile kesin gümrüğe takılır. Haziran ayında Malezya'dan getirmeyi düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LifeisJustaGame -- 13 Mayıs 2010; 15:49:48 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.