Şimdi Ara

Super Street Fighter 4 Arcade Edition - Herkes burda! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.788
Cevap
21
Favori
400.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün biraz online oynayim dedim, ağzımı gözümü kırdılar yaw :)) neyse, öğrenecez zamanla...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zack06

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

Jolly_RogeR ; analogla hiç oynanmıyor en azından ben bişey yapamıyorum

yön tuşları iyi fakat yetersiz... banada compinin stickği lazım

PSN vectorx31

Abi ben yön tuşları ile ne kadar denediysem de shoryuken ve hadoken gibi hareketleri yapamıyorum . Geçen parmaklarım acıyana kadar denedim olmuyor . Sen nasıl oynuyorsun ki ? Stresim çıktı valla :D

yon tuslarıyla oynaka o kadar rahat kı bı alıssan bır daha bırakmassın sana oyle soyleyım bende yon tusu ıle oynuyorum analogum bozuk oldugu ıcın oynamam mumkun degıl bozuk olmasa bıle tovbe hareket cıkamıyorum

sana tavsıye alıstır kendını ve alısman ıcın once sureklı aduken sonra oryuken traınıng ı yap hareketlerı yapamıyorsan buyuk ıhtımalle ARTI olan yer joypadın dısında duruyordur ve serttır o yuzden yapamıyorsundur o ARTI yı yumusatman gerekıyor. benım sana nasıl alıstıgımı anlatayım ps1 zamanından bahsedıyor olacagım belkı bıraz garıp gelecek ama ıse yaradı ve zorlanmıyorum.

oncelıkle sol bas parmagına cok az krem sur ve o sekılde hareketlerı yapmayı dene neden krem sur dedım cunku eger ARTI sert ıse hareket yaparken parmagın kasılır benım kasılıyordu o yuzden azcık krem suruyordum parmagım rahat sekılde hareket cıkıyordu sonundada ARTI yumusayınca rahatladım.

joypadın yerını ne stıck tutar nede baska bısey benım dusuncem bu stıck sadece serılere basmakta rahatlık saglıyor o kadar..

O zaman biraz daha deneyeyim dur bakalım olacak mı abi öyle ki mesela aduket çekiceksin ya analog çubuğunu oval bir şekil yapıp sonra yumruk yapıyorsun fakat bu oval şekilleri yapamıyorum işte yön tuşlarıyla .

Bir de ryu ve ken yukarı doğru zıplayıp yumruk atıyor ya shoryuken di galiba command listten bakıyorum böyle sağ çubuğu zik zak yapıp yumruk atmak gerekiyormuş . Bunu yön tuşlarıyla nasıl yapabiliriz ? Galiba command listte verilen hareketler hep analog'a göre tasarlanmış ? Ben burada mı hata yapıyorum . Yön tuşlarıyla farklı şekilde mi oluyor ?

Mesajlarımdan anlaşıldığı üzere çok uzun zamandır dövüş oyunu oynamıyorum fakat finallerden sonra çok sıkı bir şekilde street fighter kasacağım .

Şansal Çınar
    Hocam resimdeki gamepad sende var mı ? Belki ben de alırım bundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YusufTimur -- 13 Mayıs 2010; 23:54:15 >

• dotum resımdekını alırsan daha cok zorlanırsın cunku onun ARTI kısmı dısa dogru belkı rahat gelır bellı olmaz xbox joypad ı gıbı

zıgzag hareketın acılımı iler+asagı+ileri+herhangı bır yumruga bas cıkar

ornek olarak parmagını ılerde tut benzetme olarak arabanın vıtesını 1den 2 ve 2 den 1 e aldıgını dusun o hareketı hızlı yap ve yumruga bas....(tabı araba kullanmadıysan bılemeyebılırsın)
  • quote:

dotum resımdekını alırsan daha cok zorlanırsın cunku onun ARTI kısmı dısa dogru belkı rahat gelır bellı olmaz xbox joypad ı gıbı

zıgzag hareketın acılımı iler+asagı+ileri+herhangı bır yumruga bas cıkar

ornek olarak parmagını ılerde tut benzetme olarak arabanın vıtesını 1den 2 ve 2 den 1 e aldıgını dusun o hareketı hızlı yap ve yumruga bas....(tabı araba kullanmadıysan bılemeyebılırsın)

Teşekkürler hocam yarın deneyeceğim . Mesela hadoken de aşağı+ileri+yumruk şeklinde oluyor değil mi ? Şu command listesindeki hareketlerin bu şekildeki halini bulabilir miyim acaba ?
  • evet hado ken asagı ılerı seklınde yapınca cıkıyor yanı asagıdan ılerıye dogru yarım oval cızmen yeterlı eger kulaklıgın varsa ve gunduz musaıtsen benı ekle yarın gunduz kulaklıkla oynayalım sana bıraz traınıng yaptırayım ıstersen kombo yapmaya super bırlestırmeye falan alısman ıcın zamanında cok kısıyle bu sekılde oynadım ve gercekten sımdı cok ıyı oynuyorlar
  • quote:

evet hado ken asagı ılerı seklınde yapınca cıkıyor yanı asagıdan ılerıye dogru yarım oval cızmen yeterlı eger kulaklıgın varsa ve gunduz musaıtsen benı ekle yarın gunduz kulaklıkla oynayalım sana bıraz traınıng yaptırayım ıstersen kombo yapmaya super bırlestırmeye falan alısman ıcın zamanında cok kısıyle bu sekılde oynadım ve gercekten sımdı cok ıyı oynuyorlar

Keşke boş olsam hocam ya sınavlar falan artık haziran başlarında rahatsız ederim seni epey de ders kaçırdım zaten finallere kadar telafi etmeye çalışıyorum . kulaklığım var . Bu aralar da oynayamıyorum pek zaten günde 1 saat falan :D Yazın zaten gece gündüz oyundayım :D . Teşekkür ederim .

• Daigo Umehara Xbox Live'da takılıyor gamertag'ı gameinn

Ryu ile 14000 küsür puanı mı ne vardı en son,dünya 1.si sıralamada Guile ile de 2.

Psn'e de bir bakın gameinn diye birisi var mı psn'de de vardır herhalde leaderboard'da yazar
  • quote:

adasım belkı ınanmayacaksın ff tarıhınde en uzun oynadıgım aralıksız olarak tek oyun FF7 toplam 300 saat oynadım(k). bunun 74 saatını aralıksız chocobo yetıostırerek-omega weaponu yenerek - desert rose u almak ıcın - mıme materıasını almak ıcın-preatack materıasını-element magıc ının ozellıklerını tamamlamak ıcın-underwater ıtemını almak ıcın-wsummon-wmagıc-wıtem ve typhoon summonunu alabılmek ıcın oynadık. toplamda 300 saat bıttıgınde str-def-magdef-luck-ınt hepsı 255 olmustu ve butun summonlar - butun ıtemler-butun magıcler-sılahlar-armorlar-lımıtler hepsı bıtmıstı eger kı save ımı upload edebılırsem ff7 save ını paylasacagım zaten oncelıkle usb den mem card takıp tanıttıgımız parcayı alabılmek aldıgım zaman halledecem..

yukarıya yazdıklarım konuyla alakasız oldu ama soru seklınde sordugu ıcın adas ım cevap verdım..

sf4 troph sı yuzzde 65 tamamladım ama ssf4 un kı sanırım yuzde 40 larda ben joypad e acayıp alıskınım stıck al dıyorsun da stıck e alısana kadar ooooooo cok zaman gecer ama alcam su mega drıve seklınde olanlar varya 6 dugmelı bu ay degılde obur ay alabılırım bırde mını klavye alacam yazması cok rahat oluyor

Al tabi yav, bozuk kolla analog takılıyor sonra sorun yaşıyorsun (kendiliğnden zıplıyor falan). Hangi kolla rahat edeceğini sen daha iyi bilirsin, eski haline dön de bizi biraz hırpala.

Bu arada oyuna neden hiç gelmiyorsun gel de takılalım. Şansalla her gün alem modundayız biz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 14 Mayıs 2010; 3:32:02 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

adasım belkı ınanmayacaksın ff tarıhınde en uzun oynadıgım aralıksız olarak tek oyun FF7 toplam 300 saat oynadım(k). bunun 74 saatını aralıksız chocobo yetıostırerek-omega weaponu yenerek - desert rose u almak ıcın - mıme materıasını almak ıcın-preatack materıasını-element magıc ının ozellıklerını tamamlamak ıcın-underwater ıtemını almak ıcın-wsummon-wmagıc-wıtem ve typhoon summonunu alabılmek ıcın oynadık. toplamda 300 saat bıttıgınde str-def-magdef-luck-ınt hepsı 255 olmustu ve butun summonlar - butun ıtemler-butun magıcler-sılahlar-armorlar-lımıtler hepsı bıtmıstı eger kı save ımı upload edebılırsem ff7 save ını paylasacagım zaten oncelıkle usb den mem card takıp tanıttıgımız parcayı alabılmek aldıgım zaman halledecem..

yukarıya yazdıklarım konuyla alakasız oldu ama soru seklınde sordugu ıcın adas ım cevap verdım..

sf4 troph sı yuzzde 65 tamamladım ama ssf4 un kı sanırım yuzde 40 larda ben joypad e acayıp alıskınım stıck al dıyorsun da stıck e alısana kadar ooooooo cok zaman gecer ama alcam su mega drıve seklınde olanlar varya 6 dugmelı bu ay degılde obur ay alabılırım bırde mını klavye alacam yazması cok rahat oluyor

Al tabi yav, bozuk kolla analog takılıyor sonra sorun yaşıyorsun (kendiliğnden zıplıyor falan). Hangi kolla rahat edeceğini sen daha iyi bilirsin, eski haline dön de bizi biraz hırpala.

Bu arada oyuna neden hiç gelmiyorsun gel de takılalım. Şansalla her gün alem modundayız biz.

Aynen Emre'de gelse süper olur.Bu arada team battle baya zevkliymiş ya.Tadı damağımda kaldı valla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şansal Çınar

quote:

quote:

Aynen Emre'de gelse süper olur.Bu arada team battle baya zevkliymiş ya.Tadı damağımda kaldı valla.

Tüh ya Team battle mı yaptınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Orijinalden alıntı: vectorx31

Jolly_RogeR ; analogla hiç oynanmıyor en azından ben bişey yapamıyorum

yön tuşları iyi fakat yetersiz... banada compinin stickği lazım

PSN vectorx31

Abi ben yön tuşları ile ne kadar denediysem de shoryuken ve hadoken gibi hareketleri yapamıyorum . Geçen parmaklarım acıyana kadar denedim olmuyor . Sen nasıl oynuyorsun ki ? Stresim çıktı valla :D

yon tuslarıyla oynaka o kadar rahat kı bı alıssan bır daha bırakmassın sana oyle soyleyım bende yon tusu ıle oynuyorum analogum bozuk oldugu ıcın oynamam mumkun degıl bozuk olmasa bıle tovbe hareket cıkamıyorum

sana tavsıye alıstır kendını ve alısman ıcın once sureklı aduken sonra oryuken traınıng ı yap hareketlerı yapamıyorsan buyuk ıhtımalle ARTI olan yer joypadın dısında duruyordur ve serttır o yuzden yapamıyorsundur o ARTI yı yumusatman gerekıyor. benım sana nasıl alıstıgımı anlatayım ps1 zamanından bahsedıyor olacagım belkı bıraz garıp gelecek ama ıse yaradı ve zorlanmıyorum.

oncelıkle sol bas parmagına cok az krem sur ve o sekılde hareketlerı yapmayı dene neden krem sur dedım cunku eger ARTI sert ıse hareket yaparken parmagın kasılır benım kasılıyordu o yuzden azcık krem suruyordum parmagım rahat sekılde hareket cıkıyordu sonundada ARTI yumusayınca rahatladım.

joypadın yerını ne stıck tutar nede baska bısey benım dusuncem bu stıck sadece serılere basmakta rahatlık saglıyor o kadar..

Abi ben sarjlı karakterlerle d-pad le nasıl oynayabilirim hiç çözebilmiş degilim zaten genel olarak da analogla oynuyorum. Is quarter-circle ( aduket falan atan tarzı) karakterlere gelince d-pad den iyisi yok tabi. Mesela shoryuken + Focus Dash Cancel için analogu iki kere ileri yapmaktansa d-pad ile iki kere ileri basmak çok çok daha iyi... Bana göre dövüş oyunları için en iyi arcade sticktir. Bir de mad catz tournament edition varsa.. Oh oh

• psn : qenzo1

ilk sayfaya eklerseniz sevinirim cogu arkadas bende ekli de ekli olmayanlar ekleyebilir
  • at hırsızıdır qenzo1 ona göre ekleyin
  • quote:

quote:

dostum gece calısıyorum ınsdallah gececez gunduze beklıyorum gecmeyı

• quote:

quote:

quote:

dostum gece calısıyorum ınsdallah gececez gunduze beklıyorum gecmeyı

Ben öğleden sonra gireceğim gelirsen atalım.

• zack06 ; arabalı örneğin süperdi...^^ fakat bu kollarda adu, shoryuken gibi hareketleri çok rahat çıkarman için

çekirdekten yetişmiş olman gerekir ( atari salonları) daha sonradan bu kollarda ısınman epey zor oluyor ....
  • Jolly_RogeR ; Şansal hocanın dediği kolda ilk başlayanlar için Zack arkadaşımız dediği gibi daha çok zorlanırsın

o belki bize göre iyi gelir ama seni epey yorar dualsohk 3 senin için daha iyi olur düşüncesindeyim

mad catz tournament edition muazzam bir kol nasıl alabiliriz acaba ? =)

PSN : vectorx31
  • street fighter padle oynanmaz abi valla allah size kolaylık versin, ayrıca da padle oynayıp da gayet iyi kombolar çıkaranlar var tebrik etmek lazım
    şu team battle olayı da çok gereksiz ya da yanlış olmuş bence
    team battle yaparsın da herkes biriyle eşleşir en çok maç kazanan team galip olur
    şimdi team yapıosun en baştaki adam herkesi yenerse izliosun sadece sırf vakit kaybı
  • quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

street fighter padle oynanmaz abi valla allah size kolaylık versin, ayrıca da padle oynayıp da gayet iyi kombolar çıkaranlar var tebrik etmek lazım
    team battle yaparsın da herkes biriyle eşleşir en çok maç kazanan team galip olur
    şimdi team yapıosun en baştaki adam herkesi yenerse izliosun sadece sırf vakit kaybı

Bende bu puan konusunu çözemedim gitti team yaptığımızda 3 kişi arka arkaya yendim hiç puan yok anlamadım gitti. Ranked maç yapacağız anlaşılan.
  • Dün yine net 2 kez gitti, ilkince geri bağlandı oyuna dönebildim 2.'de gece 2 gibi bir koptum bu sefer bağlanamadım da, tam da team battle yapıyorduk ne güzel. Harbiden iyice sinir olmaya başladım.

quote:

Orijinalden alıntı: spyofthegod

quote:

Orijinalden alıntı: xelnaga

street fighter padle oynanmaz abi valla allah size kolaylık versin, ayrıca da padle oynayıp da gayet iyi kombolar çıkaranlar var tebrik etmek lazım

Bende bu puan konusunu çözemedim gitti team yaptığımızda 3 kişi arka arkaya yendim hiç puan yok anlamadım gitti. Ranked maç yapacağız anlaşılan.

Adı üstünde rank sistemi, o puanlar ranked match'lere özel. Diğer modlar arkadaşlar arasında eğlenmek için falan yapılmış modlar. Gelecek turnuva modunda puan sistemi olacaktır ama sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 15 Mayıs 2010; 11:43:08 >

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.