Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aa temmuz 15de cıkmıomuydu bu düşmüş mamundaya gelsin bakalım nasılmış
  • X box controller ile oynuyorum. Menulerde gezerken controller gayet guzel calısıyor. fakat Arcade i secip oyuna basladıgımda illaki player 2 olarak oyuna giriyorum. Bunun cozumu yok mu?
  • İlk Street Fighter'ımı PS One üzerinde oynamıştım. Hala emektar duruyor :) Ne heyecanla oynardık şimdi ise o heyecan hiç kalmadı :(
  • hımm sonunda oyunu tekrar indirdim ve kurdum sorunsuz çalışıyor :) klavyede de sorun yok ...
  • arkadaşlar ati hd 4830 la bütün ayarlar low da bile 5-10 fps arası oyun,aynı sistemle sf4ü full ayarlarda 50-55 fps oynuyorum,deneyen arkadaşlar yazarsa sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi süsse -- 30 Haziran 2011; 21:31:39 >
  • directx dosyalarını güncelle, isonun içinde olması lazım. ayrıca klavyeyle oynayan arkadaşlar nasıl oynuyorlar acaba, usb wireless mı yoksa düz klavye mi?
  • Valla arkadaşlar usb klavyem var oyunu yükledim klavye fln herşey çalışıyor bir sorun yok..Bir kaç dövüşde yaptım..
  • Save için Windows Live offline hesap açmak gerekiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JAX -- 1 Temmuz 2011; 0:06:38 >
  • klavye usb ve sorunsuz açıkçası ve herhangi bi ekstradan bi ayar falan yapmadım ...
  • ooo yeah
  • klavye ıcın ne yapmalıyım calısmıyor ılk defa boyle sacma bı sorunla karşılaştım
  • ben de şimdi girdim denedim.bende de kablolu klavye çalışmıyor.hiç bi tuşa basmıyor.

rumblepad 2 yi bağladım.onu da görmedi.oyunun introsu geçilmiyor.gerçi o bitince de bi şey yapamıyorum ya.ne klavye ne gamepad işlemiyor.tam saçmalık ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre544 -- 1 Temmuz 2011; 2:36:19 >
  • Klavye sorunu ile ilgili ;

Arkadaşlar bende wireless alıcı bi klavye birde rumblepad 2 var.İkisinide başta görmedi.Sonra eski klavyem (usb olmayan standart uç ps2) onu bağlayıp girdiğimde onu gördü.Oyuna girdim ayarlardan klavye ayarlarını (ps2) yaptım.sonra sağ tuşa bastım 2.kalvye ayarları ve son olarak joystickide görüyordu.Onuda yaptım.Şu anda tek bağlayamadıım usb klavyem kaldı onuda yapabilirsem buraya yazarım...

Ama ayarlar için mutlaka normal ps2 klavye kullanmanız gerek sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

Klavye sorunu ile ilgili ;

Arkadaşlar bende wireless alıcı bi klavye birde rumblepad 2 var.İkisinide başta görmedi.Sonra eski klavyem (usb olmayan standart uç ps2) onu bağlayıp girdiğimde onu gördü.Oyuna girdim ayarlardan klavye ayarlarını (ps2) yaptım.sonra sağ tuşa bastım 2.kalvye ayarları ve son olarak joystickide görüyordu.Onuda yaptım.Şu anda tek bağlayamadıım usb klavyem kaldı onuda yapabilirsem buraya yazarım...

Ama ayarlar için mutlaka normal ps2 klavye kullanmanız gerek sanırım...

haydaa şimdi bu oyunu oynamak için gidip ps2 klavye mi alalım.ya gamepadi görse ona da razıyım ama hayret bi şey yani onu da görmüyor
  • gamepad sorunu yaşayanlar options'dan button ayarlarını yapsın o zaman çalışıyor gamepad. benım logitech precision 2 yi gördügüne göre rumplepad'i de rahatlıkla görür diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neyseneya -- 1 Temmuz 2011; 3:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

gamepad sorunu yaşayanlar options'dan button ayarlarını yapsın o zaman çalışıyor gamepad. benım logitech precision 2 yi gördügüne göre rumplepad'i de rahatlıkla görür diye düşünüyorum.

Xbox gamepad emülatörüyle denemek lazım.

Bende klavyeyi görüyordu gamepad'i de bu şekilde tanıttım.
  • Klavye ve gamepad sorunu olmadı bende ,x360ce emulatör dosyalarını SSF4:AE kurulu olduğu klasörün içine kopyalayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: neyseneya

gamepad sorunu yaşayanlar options'dan button ayarlarını yapsın o zaman çalışıyor gamepad. benım logitech precision 2 yi gördügüne göre rumplepad'i de rahatlıkla görür diye düşünüyorum.

options a bi girebilsem yapayım o ayarlamayı da giriş videosunda dönüp duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Klavye ve gamepad sorunu olmadı bende ,x360ce emulatör dosyalarını SSF4:AE kurulu olduğu klasörün içine kopyalayın

o bahsettıgınız dosyalar ıcın lınk verebılır mısınız?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.