merhaba oyunun keyini almayı düşünüyorum sorun hile varmı ve oyuncu sayısı yeterlimi kafamı birşey takmadan direk alıyım mı key
şuan ps3 de oynuyorum da satıcam en çok oynadığım oyundan biri pc de sf siz kalmak istemem
PC'de PS3'teki kadar online kullanıcı bulamazsın ve o kadar iyi zevk alamazsın gibime geliyor.
ps3 devam yani
Ben daha önce hiç bu tür bir oyun oynamadım, evde gamepad'de var kenarda duruyor, kursam sarar mı acaba? Ya da, hangi oyundan başlamalıyım, en zevkli dövüş oyunu hangisi, Mortal Combat falan da var güzel görünüyor
Bugün oyunu açtığımda yeni bir güncelleme mevcut olduğunu gördüm ve yükledim. Street Fighter 4 Arcade Edition ver.2012 güncellemesi bu olabilir mi?
Aynen ben yaptım.Yanlız ryunun high showryuken'i tek hit'e düşmüş ve air medium punchtan sonra işlemez hale gelmiş.Yani SF4 gibi olmuş.Diğerlerini fazla incelemedim...
Beyler Super Street Fighter IV Arcade Edition: Version 2012 28 şubattaki güncelleme ile PC ye çıkmış bulunmakta. Oyunda dengeler değişti.
Arkadaşlar PC de SF ı 2 kişi olarak oynayamıyorum. Ne yaptıysam 2. kişi için ayar yapamadım. Offline oynadığım için 2 kişilik desteklemiyor olabilir mi acaba?
Selamlar . Arkadaşlar pc için sadece cd keyini alabilceğim (kutulu olmasın yani daha ucuz olsun diye) bir site bilen varmı? Steam baktım sadece sf iv var ae si yok nerden alabilirim cd key sonra download tarzı olanı?
capcom store'dan alabilirsin. 40 $, digital download olanını seç. fakat başka bir yerden cdkey'i daha ucuza alabilirsin sanırım.
arkadaşlar ben cody ile oynuyorum ama kostüm değiştirmesini beceremedim kostüm değiştirme olayını nasıl yapıyoruz hep aynı kostüm gına geldi adam koktu aynı elbiseyi giy giy :D (online olarak oynuyorum bu arada Nick: hakancilbirci )
beyler oyunu pc de logitech f710 ile oynamaya çalışıyorum.dün biraz alışmıştım,bugün de ken,ryu,bi kaç kişinin daha ultra combolarını ögrendim.yalnız her zaman yapamıyorum,tuşları biliyorum ama yapmaya çalıştıgımda normal hayroken falan çekiyolar.%20 gibi bir yapma oranım var antrenman modunda bütün barları doldurup deniyorum
Arkadaşlar,
ilk sayfadaki klavye problemi için verilen link ölmüş.
Başka yerdende bulamadım. İndirdiklerim problemi çözmedi. Linki güncelleyebilecek yada alternatif link verebilecek arkadaş var mı?
ayrıca bu dosyayı sadece kuruyomuyuz? sonrasında yapmamız gereken bir işlem varmı?
Selam arkadaşlar konu ve oyun eski biliyorum ama ben dün ojinal olarak oyunu aldım Daha doğrusu bununla beraber 5 6 tane ucuzundan oyun aldım ama oyun cd'sini pc'ye taktıktan sonra %15 gibi bir kısmını yükledikten sonra öyle kalıyor ne yapmak lazım acaba? Diğer oyunlarda sıkıntı yok diğerlerini yükleyebiliyorum sadece bu oyunda yapıyor bunu önerileriniz nelerdir acaba?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme