Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çeyrek dailer bir türlü olmuyor bende, zikzaklı çeyrek daire yapabiliyorum, mesela vega da ki ler gibi. Ama hadoken i çok nadir yapabildim eski oyunlarda yapabiliyordum çatır çatır. neden olmuyor anlayamadım gamepad olarak SNOPY rumble pad'im var.
  • Tasarımı bana ait olan bu t-shirti yaptıracam yorumlarınızı bekliyorum...

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deviilll

Tasarımı bana ait olan bu t-shirti yaptıracam yorumlarınızı bekliyorum...

Güzelde biraz bol kumaş yaptır geniş geniş giy
  • quote:

sagatı seviyosun demek güzel olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

quote:

sagatı seviyosun demek güzel olmuş

Sadece sagat değil aslında özel olan bikaç karaktere özel bi seri yaptıracam böyle...
  • Son tasarımlar...

• quote:

Son tasarımlar...

hepsi çok güzel olmuş sizin bu konuya merakınız var galiba dvd'lere de cover yaptığınızı gördüm onlar da çok başarılı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geronimo. -- 29 Eylül 2011; 18:47:39 >
  • Cammy mükemmel bir karekter.
  • quote:

quote:

Son tasarımlar...

hepsi çok güzel olmuş sizin bu konuya merakınız var galiba dvd'lere de cover yaptığınızı gördüm onlar da çok başarılı

Saoğlun aklımdakileri serbest bırakıyorum bu sayede :)
  • Ryu hepsini döver
  • Oyunu yeni yükledim PC'ye.

Hayatımda bu kadar berbat tuş atamaları görmedim. :D Adamlar bilme ne tuşunu P'ye, bilmem diğer tuşu F'ye atamış. Neyse ki Logitech F310 var, akşam deneyeceğim. Beğenirsem hep gamepad ile oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkankylie

Cammy mükemmel bir karekter.

Cammy ile oynayan kolay kolay yenilmez ama oynaması zordur. Öyle Ryu ile oynar gibi pus rakibi üzerine çek kaçarak oyna yapamazsın, saldırıp rakibi kitlemen lazım, ama becerirsen paramparça edersin, iki ana karakterimden birisidir benim.

quote:

Orijinalden alıntı: Alex DeLarge

Ryu hepsini döver

Ryu ilk SF4'te güçlüydü şimdi Ken daha güçlü ama ikisi de bir Yun, Yang veya Fei Long 3'lüsü karşısında çaresiz. Bu 3 karaktere ayar şart Yun zaten herşeyi kesiyor, Fei Long ise komboları durdurulamaz hale gelmiş neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Cammy ile oynayan kolay kolay yenilmez ama oynaması zordur. Öyle Ryu ile oynar gibi pus rakibi üzerine çek kaçarak oyna yapamazsın, saldırıp rakibi kitlemen lazım, ama becerirsen paramparça edersin, iki ana karakterimden birisidir benim.

quote:

Ryu hepsini döver

Ryu ilk SF4'te güçlüydü şimdi Ken daha güçlü ama ikisi de bir Yun, Yang veya Fei Long 3'lüsü karşısında çaresiz. Bu 3 karaktere ayar şart Yun zaten herşeyi kesiyor, Fei Long ise komboları durdurulamaz hale gelmiş neredeyse.

Evet ryu'yla ken'in eski gücü kalmadı ken yine favorim iyi ama yun,yang,fei long ken'in hareketlerini kesiyor bu aralar cody ilgimi çekiyor hareketleri çok iyi kombo iyi yapılıyor özellikle fırtına çıkaran hareketi çoğu komboyu kesiyor
  • Oyun için yayınlanan yamayı kurdum ama, xlive.dll hatası alıyorum. İndirdim, system 32'nin içine atmama rağmen hala aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım? Önceden oynuyordum lakin yamayı yükleyince oyuna girmedi.
  • Hayır.Ryu kesinlikle müthiş.Ne de olsa SF nin ana karekteri.Bag'lı olmak zorunda.Ben böyle destekli karekter görmedim.Evil Ryu kötü ama.Ryu bence o tarz karekterler içinde en iyisi.2. en destekli karekter kesinlikle Cammy.ayrıca Goiken'de mükemmel.Makoto çok ezik kalmış.Ibuki ve Guy ise harika.Ayrıca ileri geri karekterler arasında Balrog über ötesi olmuş.
  • Ryu ve Ken'den başka adam almıyorum ama Ryu hepsini indiriyor.Oyunu belli bir süre oynadıktan sonra sıkıyor.Ama yine pc'nin köşesinde bulundurmakta fayda var.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ryu hepsini döver

Evet ryu'yla ken'in eski gücü kalmadı ken yine favorim iyi ama yun,yang,fei long ken'in hareketlerini kesiyor bu aralar cody ilgimi çekiyor hareketleri çok iyi kombo iyi yapılıyor özellikle fırtına çıkaran hareketi çoğu komboyu kesiyor

PS3 bölümünden arakladım vidoeyu, Cody ile Türkiyede en iyi oynayan arkadaş bence, ilgileniyorsan izle. Dakika 1.06'daki komboya dikkat direk %50. Cody sağlamdır ve vuruşları da çok etkilidir.

Bu arada video argo içerir ona göre izleyin, kendi aralarında oynarken çekmiş arkadaşlar haliyle muhabbet argoya kaçmış ara ara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 2 Ekim 2011; 1:50:59 >
  • Öncelikle bu oyunu dünden beri oynuyorum lakin bir şeyi beceremedim! Karakterlerin süper combolarını yaptırabiliyorum lakin ultra combolarını bir türlü yaptıramıyorum. Yok mudur bununla ilgili video ya da yardım edecek hayır sever bir vatandaş? :D
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ryu hepsini döver

PS3 bölümünden arakladım vidoeyu, Cody ile Türkiyede en iyi oynayan arkadaş bence, ilgileniyorsan izle. Dakika 1.06'daki komboya dikkat direk %50. Cody sağlamdır ve vuruşları da çok etkilidir.

Bu arada video argo içerir ona göre izleyin, kendi aralarında oynarken çekmiş arkadaşlar haliyle muhabbet argoya kaçmış ara ara.

vuruşları çok iyi çok can götürüyor comboları müthiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Öncelikle bu oyunu dünden beri oynuyorum lakin bir şeyi beceremedim! Karakterlerin süper combolarını yaptırabiliyorum lakin ultra combolarını bir türlü yaptıramıyorum. Yok mudur bununla ilgili video ya da yardım edecek hayır sever bir vatandaş? :D

Oyundaki ultraları yapmak için 3 yumruk ya da 3 tekme kombinasyonunu kullanmalısın.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.