Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pelerinli

gta 4 yada eflc keyini buna girsek kabul eder mi?

Sormuştum ama kaynadı galiba. Önceden bir oyunun gfwl keyini başka bir oyuna yedirebiliyorduk. Bunda da oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Sormuştum ama kaynadı galiba. Önceden bir oyunun gfwl keyini başka bir oyuna yedirebiliyorduk. Bunda da oluyor mu?

Olmuyor orijinal almanız lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bruce66

quote:

quote:

Olmuyor orijinal almanız lazım.

sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Oyun baya güzel,2 tip ultra kombo koymuşlar bu da hoş olmuş.Özellikle 'Oni' karakteri hoşuma gitti.Komboları yapmakta takılanlara yardımcı olabilirim.

Analoga alışık olmadığımdan comboları yapmakta zorlanıyorum. Yani direkt yapamıyorum ikinci yapışta oluyor. Uzun zamandır oynamadığım için alışması da zor tabi. Ancak beni sinir eden küçükken arkadaşlarla oynarken sürekli bir hareketi yaparlardı biz de karı gibi oynamak yok olm derdik.. Arcade bölümünde de aynen karı gibi oynuyorlar. Sürekli kapma yada sürekli hadoken filan atıp duruyorlar ayar oldum. Bunun bir korunması filan yok mudur acep?

Ken ile Ryu zaten herkesin has adamı. Onun yanında Hakan ve Guy ile oynamayı seviyorum. Ancak dediğim gibi alışmak lazım.

vallahı ben hıc bır oyuncunun 2. superını yapamadım bunların nasıl yapıldıgını gosteren bır bolum yok mu oyunun ıcınde
  • Challenge diye bi yer var. Orada istediğin karakteri seçiyorsun 24e kadar giden bir hareket listesini sana sunuyor. Yaptıkça diğerine geçiyorsun. tuş kombinasyonunu da gösteriyor ayrıca
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61stronghold34

quote:

quote:

Oyun baya güzel,2 tip ultra kombo koymuşlar bu da hoş olmuş.Özellikle 'Oni' karakteri hoşuma gitti.Komboları yapmakta takılanlara yardımcı olabilirim.

Analoga alışık olmadığımdan comboları yapmakta zorlanıyorum. Yani direkt yapamıyorum ikinci yapışta oluyor. Uzun zamandır oynamadığım için alışması da zor tabi. Ancak beni sinir eden küçükken arkadaşlarla oynarken sürekli bir hareketi yaparlardı biz de karı gibi oynamak yok olm derdik.. Arcade bölümünde de aynen karı gibi oynuyorlar. Sürekli kapma yada sürekli hadoken filan atıp duruyorlar ayar oldum. Bunun bir korunması filan yok mudur acep?

Ken ile Ryu zaten herkesin has adamı. Onun yanında Hakan ve Guy ile oynamayı seviyorum. Ancak dediğim gibi alışmak lazım.

vallahı ben hıc bır oyuncunun 2. superını yapamadım bunların nasıl yapıldıgını gosteren bır bolum yok mu oyunun ıcınde

Sadece birini kullanabilmenden kaynaklı o, maça başlamadan 2. ultrayı seçmen lazım yoksa ilkini kullamak zorunda kalırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

Orijinalden alıntı: 61stronghold34

quote:

quote:

Sadece birini kullanabilmenden kaynaklı o, maça başlamadan 2. ultrayı seçmen lazım yoksa ilkini kullamak zorunda kalırsın.

soyledıgın yerı gordum denedım de ama mesela jurının 6.hareketını gecemedım 2 yarım daıre artı 3 yumruk gosterıyor ( kucuk orta buyuk) butun tuslarla denedım yapamadım delırdım bıraktım

yanlıs alıntı yaptım galıba burdan devam edeyım

ya oyun ıcınde pcnın adamı ex yazısı super olana kadar aynı anda bır roundda 3 ultra combo yapıyor hemde 2 turlusunude ama ben superım dolmadan bır sey yapamıyorum oda dolsa bıle bır seferde gıdıyor sonra adam benı paso dovuyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61stronghold34 -- 31 Temmuz 2011; 19:47:55 >
  • halen daha bulamadım oyunu...
  • gizli karakter herhalde evl ken bunu nasıl açacaz vbirde bunu açmanın trainer ı yokmu
  • Evil Ken ne ya?
  • Oni'yi Ken sanmış olabilir mi acaba. Hani saçlar falan belki andırmıştır diyeceğim de.

• Super Street Fighter 4 Arcade Edition Retail Cd-key

Fiyat: 35 TL / $ 19

SSF4 AE ve diğer oyun istekleriniz için lütfen p.m. atın

Ödemelerinizi Paypal ile yada hesabıma havale-eft olarak yapabilirsiniz

Buradan referanslarıma bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaYa_ -- 11 Ağustos 2011; 18:13:56 >
  • Ya bu focus saldırıdan nasıl korunuyoruz? Rakibi ne zaman vurmak istesem focus yapıp saldırımı emiyor bana geri vuruyor. Korunmak da işlemiyor. Ayrıca özel saldırı için gerekli olan mavi yer dolunca ben saldırı yapabiliyorum ancak rakip dövüş içinde o dolmadan da 2-3 tane özel saldırı yapıyor. Ayrıca uzaktan saldırısı olanların sürekli aynı şeyi tekrarlaması ayar etti beni.
  • Orijinalden alıntı: Arsenic

Oni'yi Ken sanmış olabilir mi acaba. Hani saçlar falan belki andırmıştır diyeceğim de.
    [/quote
    yok ya ben o gizlileri kastetmedim soru işaretli yeri diyorum
  • Oyunu 2 gündür oynuyorum bayağı sardı.Cody ve Deejay'ın hareketleri çok güzel.Tabi özel saldırı kombinasyonlarına alışmak oldukça zor
  • akumayı ilk defa bu kadar güçsüz yapmışlar bir fıççıyı bile kıramıyor
  • Nihat Doğan, Akuma bir fıçıyı bile kıramayabilir ama oyundaki tüm karakterlerin kafasını kırıyor daha ne olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 5 Ağustos 2011; 18:02:27 >
  • Şu oyuna bir türlü alışamadım arkadaş, mortal kombatta kombo yapmak daha kolay bunda baya ince zamanlama istiyor beceremedim gitti. Aslında oyun olarak daha derin bir oyun MK ya göre ama dediğim gibi kombo işi zor baya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Şu oyuna bir türlü alışamadım arkadaş, mortal kombatta kombo yapmak daha kolay bunda baya ince zamanlama istiyor beceremedim gitti. Aslında oyun olarak daha derin bir oyun MK ya göre ama dediğim gibi kombo işi zor baya.

Arcade Stick şart
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Şu oyuna bir türlü alışamadım arkadaş, mortal kombatta kombo yapmak daha kolay bunda baya ince zamanlama istiyor beceremedim gitti. Aslında oyun olarak daha derin bir oyun MK ya göre ama dediğim gibi kombo işi zor baya.

Combo yapmak için daha önce Street Fighter veya benzeri oyunları oynamış olmalısın, tecrübe şart.
    Bu tarz oyunları oynmaya İlk defa SF4 Arcade Edition da başladı isen, combo yapmak için baya bir emek harcaman gerekecektir.
    Sana tavsiyem "training mode" a gir ve combo yaparak elini alıştırmaya çalış.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.