Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu oyun Steam Avrupa icin ne zaman yayinlanacak bilgisi olan var mi?Agustosda butun yamalar ciktiktan sonra yamalar dahil yayinlansa cok iyi olur mesela.

almanyada falan yayınlanmış galiba bizim ülke bölge kısıtlamasına takılıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

online oynayan varsa ekleyin beni beraber oynarız.GFWL mellun12

Oyunu nereden aldın arkadaşım?
  • Oyunu capcom store dan satın aldım, lag sıfıra yakın şimdilik hiç bir sorun yok gibi gözüküyor. Yanlız biraz az oyuncu var online da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

quote:

Orijinalden alıntı: killnOd

Bu oyun Steam Avrupa icin ne zaman yayinlanacak bilgisi olan var mi?Agustosda butun yamalar ciktiktan sonra yamalar dahil yayinlansa cok iyi olur mesela.

almanyada falan yayınlanmış galiba bizim ülke bölge kısıtlamasına takılıyor.

Hayir ulke bazli sormuyorum ki dikkat ettiyseniz steam dedim.Resmi steam forumlarinada baktim Avrupa da SSF4AE daha yayinlanmadi.USA steamda var ama avrupada hala yok neyi bekliyorlarsa artik.
  • SSF4 AE PC UPDATE :www.multiupload.com/G4UMK2LH8G

Oyundaki hataları düzelttiği gibi DRM yi de kaldırıyor. Ayrıca Smooth açıkken olan yavaşlamayı de engelliyor.

quote:

- Support for keyboards and gaming devices that were not being recognized by the game
    - Patch allowing re-mapped keys
    - Changes Fixed Mode as the default graphic setting
    - DRM removed for non-Steam versions of the game
    - NVIDIA 3D Vision enhancements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 16 Temmuz 2011; 19:18:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Resident

SSF4 AE PC UPDATE :www.multiupload.com/G4UMK2LH8G

Oyundaki hataları düzelttiği gibi DRM yi de kaldırıyor. Ayrıca Smooth açıkken olan yavaşlamayı de engelliyor.

Umarım kontrol sorununu da çözüyordur.
  • quote:

Umarım kontrol sorununu da çözüyordur.

En önemlisi kontrol sorununu çözmüşler diye yazıyor yamanın açıklamasında ama bende daha önce kontrol sorunu olmadığı için farkedemedim ama yamayı yüklediğimde oyunun DRM sinin kalkmış olduğu belli. Herhangi bir karakter kapalı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resident -- 16 Temmuz 2011; 18:54:09 >
  • @Resident
    Verdiğin patch işe yaradı arkadaşım.
    Oyunda grafikleri FULL açtım.Oyun yağ gibi akıyor. XBOX ve PS3 deki grafikler çok düşük kaldı PC ye göre.
    Seth ile 62 hit combo yaptım. Daha önce bu kadar fazla combo yapamıyordum, oyun da takılma olunca combo yu devam ettiremiyordum.
    Artık problem felan kalmadı. Şimdi orijinalinin gelmesini bekleyeceğiz.

Yeni Patch in yaptığı değişiklikler;
    This title update will include the following fixes:
    - Support for keyboards and gaming devices that were not being recognized by the game
    - Patch allowing re-mapped keys
    - Changes Fixed Mode as the default graphic setting
    - DRM removed for non-Steam versions of the game
    - NVIDIA 3D Vision enhancements

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heavyy -- 16 Temmuz 2011; 19:23:47 >
  • Arkadaşlar merhaba,

Ben bu patch i kurdum ama oyun eskisinden daha yavaş çalışmaya başladı.Oyunun girişindeki reklamları bile kare kare geçiyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bir başka sorum da ben bu oyunla ps3 sixaxis i kullanmaya çalışıyorum edindiğim bilgiler doğrultusunda Motion joy adlı bir programla denedim bilgisayar sixaxis i görüyor ama oyunda bunu bir türlü tanıtamadım.Geçtiğimiz sayfalarda arkadaşın birinin verdiği xbox360 emulatörünü denedim ama olmadı.Ps3 sixaxis i ile nasıl bu oyunun oynayacağımı bana anlatabilir misiniz?Teşekkürler cevaplarınız için.

Edit: Tamamdır arkadaşlar şimdilik çözdüm gibi olayı hem ekran düzeldi artık oyun yağ gibi akıyor hemde sixaxis i görüyor pc
    Nasıl yaptığma gelirsek motion joy dediğim programı açıp ordan home sekmesine tıklayıp ordan conroller kısmından xbox360 pad i yazan kutucuğu işaretledim ve oldu.Yapamayanlar olursa yardımcı olmak isterim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuR@k_Tr -- 16 Temmuz 2011; 20:54:46 >
  • Klavye sorunu çözülmüştür bütün klavyeleri görüyo...
  • Ben de yükledim yamayı. Evet, tüm klavyeleri görüyor. Bir de şu Oil Coaster'ı yapamıyorum Hakan'da. Kombinasyonu söyler misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NinovaTR

Ben de yükledim yamayı. Evet, tüm klavyeleri görüyor. Bir de şu Oil Coaster'ı yapamıyorum Hakan'da. Kombinasyonu söyler misiniz?

Starta basınca command list ten bütün kombinasyonları görebilirsin.. 2 kere 360 derece ve 3 yumruk olması lazım.
  • beyler ps3 konusu acayip canlı burası 6 sayfa bu kadar mı street fighter'cı var
  • Dediğim gibi, bu tarz oyunlar konsollarda daha çok rağbet görüyor. Biz PC'cilere üvey evlkat muamelesi yapılıyor bazı oyunlarda.
  • Arkadaşlar Amd Phenom II x4 940, 4 GB Ram ve HD4890 Vapor-x ile bütün ayarlar en sondayken kasması normal mi. Bencmark ta 59 fps gösteriyor ama oyunun içinde çok düşüyor fps. Fps yi en çok etkileyen neresidir onu düşürelim en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lokmantas

Arkadaşlar Amd Phenom II x4 940, 4 GB Ram ve HD4890 Vapor-x ile bütün ayarlar en sondayken kasması normal mi. Bencmark ta 59 fps gösteriyor ama oyunun içinde çok düşüyor fps. Fps yi en çok etkileyen neresidir onu düşürelim en azından.

Hayır normal değil. Vsync'yi kapatmayı deneyin. Bende Samsung R580 var. GT330m ile 16CxQAA 16xAF açık olduğu halde 75 fps veriyor. Senin o sistemde uçuşta olman gerek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: lokmantas

Arkadaşlar Amd Phenom II x4 940, 4 GB Ram ve HD4890 Vapor-x ile bütün ayarlar en sondayken kasması normal mi. Bencmark ta 59 fps gösteriyor ama oyunun içinde çok düşüyor fps. Fps yi en çok etkileyen neresidir onu düşürelim en azından.

Hayır normal değil. Vsync'yi kapatmayı deneyin. Bende Samsung R580 var. GT330m ile 16CxQAA 16xAF açık olduğu halde 75 fps veriyor. Senin o sistemde uçuşta olman gerek

Çok teşekkür ederim, vsync'yi kapattım ekranda kırılmalar oldu, tekrar açtım sorun kalmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

beyler ps3 konusu acayip canlı burası 6 sayfa bu kadar mı street fighter'cı var

Bende onu söylüyordum demek yapımcılar ondan sıcak bakmıyor dövüş oyunlarını pc ye çıkarma konusuna :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

Ben de yükledim yamayı. Evet, tüm klavyeleri görüyor. Bir de şu Oil Coaster'ı yapamıyorum Hakan'da. Kombinasyonu söyler misiniz?

Starta basınca command list ten bütün kombinasyonları görebilirsin.. 2 kere 360 derece ve 3 yumruk olması lazım.

O 360 dereceyi yapamıyorum işte. Klavye ile oynuyorum.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

quote:

O 360 dereceyi yapamıyorum işte. Klavye ile oynuyorum.

360 derece hareketler klavye ile zor oluyor. Heleki çift 360 ise çileye dönüşür. Hakan'ın ultrası için arkadaşında dediği gibi 2 kez 360 ve 3 yumruk. 360 derecelerde saat yönünde yapılmalı. Klavyeden yapmak için sağ ok tuşundan başlayıp saat yönünde 2 kez bütün oklara basılması gerek oda çok zor timing tutmuyor
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.