Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke... Umarım Tekken Tag Tournament 2 de çıkar. Hatta Marvel vs. Capcom 3'te çıksın. Hepsini istiyorum işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 9 Temmuz 2011; 17:18:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Keşke... Umarım Tekken Tag Tournament 2 de çıkar. Hatta Marvel vs. Capcom 3'te çıksın. Hepsini istiyorum işte.

M vs C 3 Capcom oyunu yeterli baskıyla çıkması sağlanabilir, ciddi bir baskı ve SSF4AE'den gelecek sağlam satış oranı lazım. Ama maalesef TTT2'nin çıkması imkansız. =)

Hepsini istiyorsanız konsol alın, dövüş oyunları kolay kolay PC'ye gelmedi gelmez, gerçi şu an gelen aralarında en iyi olan o açıdan şanslısınız.

Dipnot olarak MvsC3 pek bir işe yaramaz, ayrı bozuk oyunun ama MK9 güzel, gerçi onun da ayarı bozukta oyun güzel yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Follower of Rain

quote:

Orijinalden alıntı: Dithyrambos

pc den joystickle tüm tuş ayarlarını yapamıyorum nasıl olucak bilen varmı ?

Options -> Button Config ->
    Bir kere sola bas joystik ayarları gelecek eğer tanıyorsa gamepadi.Ordan butonların hangi tuşa denk geleceğini ayarlayabilirsin.

yapmasına yaptım. menülerde falan rahatça geziyorum ama karakter seçim ekranında kalıyorum seçim yapılmıyor. ne yapacağız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mellun

quote:

Orijinalden alıntı: Heretique

Zaten pc ye nadir çıkan dövüş oyunlarını orjinal alalım arkadaşlar, satışlar iyi olursa her zaman pc ye gelmeye devam edecektir. Mortal Kombat 9 bile gelebilir, ed boon un ssf4ae satışlarını takip edeceğini ve ona göre karar verebileceğini düşünüyorum. Korsan kullandıkça kendimize yapıyoruz ne yapıyorsak.

Türkiyede satışı var mı bunun? Steam satmıyor buraya.GFWL yüzünden büyük ihtimalle.Dükkan satışı da yok bildiğim kadarıyla.Ben almak istiyorum ama adamlar satmak istemiyor bize.

Oyun çıktı mı ki? Daha 6-7 gün var.
  • beyler bu combo hareket listesini nerden bulabiliriz?
  • Buyrun beyler street fighter IV için yapılmış olan basitleştirlmiş combo komutları.Bunla charge falan ortadan kalkıyor tüm hareketler yarım daire falan ile yapılıyor ama super street fighter karakterleri için daha çıkmadı sadece street fighter ıv karakterleri için guile ile bile yarım daire yapabilirsiniz

http://oyunforumtr.net/oyun-eklentileri/37242-street-fighter-4-basitlestirilmis-combo-komutlari/

yıldızlar :oyun forum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 10 Temmuz 2011; 13:32:53 >
  • var mı yapabilen? tam olarak aynı adlı dosyalar yok nereye kopyalayacaz tam çözemedim.
  • bende baktım dosyalar uyumlu değil ben sf4 ile uyumludur diye bakmadan koydum ama sf4 de uygulayabilirsiniz
  • Klavye sorununu hala çözemedim. Optionsa giremiyorumki çözeyim .
  • hem klavye onu gectim, comboları nasıl yapacaz. akumanın felan ultisinin nasıl yapıldıgını bilen var mı
  • Cody yi deneyin derim 2. ultide su borusu ile çakıyo adama

edit:Balrogu çözmüş bulunmaktayım 2 ultisi ve süperinide klavyede yaptım mutluyum

edit2:Dee jayide yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 10 Temmuz 2011; 20:18:48 >
  • tus kombinasyonlarını sölesende bizde yapsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kronik

tus kombinasyonlarını sölesende bizde yapsak
    Hangi tuş kombinasyonları istiyorsanız oyunun içinde var zaten, çözemediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışayım
    Eski Pc SF4 konusundan tek Arsenic'i hatırlıyorum. Sanırım burada yeni başlayanlar var. Oyunculuk tamamen konsola kaydı. Ps3 SSF4 konusu deli gibi canlı

Bu arada oyun Türkiye'de ayın 15'inde satışa çıkacak diye biliyorum
  • Shopto da hala stoklara girmemiş. Neyse, kutulusunu görürsem alacağım. Korsanıyla falan uğraşamam. :D
  • 2006 dan beri foruma üyeyim Genelde hem pc ye hem de konsola çıkan oyunlarda, konu ve cevap sayısı konsol bölümünden fazladır (Test Drive, Half life, Need for speed..... vs) Super Street Fighter özel bir durum hem 1 yıl geç çıktı hem de dövüş oyunu olmasının bunda payı büyük
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Shopto da hala stoklara girmemiş. Neyse, kutulusunu görürsem alacağım. Korsanıyla falan uğraşamam. :D

Oyun Shopto'da şu an Preorder yapılıyor. 4 gün sonra stoklara girecek. Önsipariş verenlere 1-2 gün önce gönderdiği oluyor Shopto'nun.
  • Tuş kombinasyonlarını sf4 deki gibi yaptımultilere gelince biraz parmak çabukluğu ve tam yerinde basma istiyor hassas ben yaptım ama trainingde yaptım daha dövüşde yapamam
  •  Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)

Super Streef Fighter IV: Arcade Edition GFWL Cd-Key satışlarımız başlamıştır.
    Oyunun download desteği yoktur.
    Kendi imkanlarınız ile indirdiğiniz oyuna alacağınız cdkeyi girerek CRACKSIZ online multiplayer ve full olarak oynayabileceksiniz.
    Havale ile: 30 TL
    Kredi kartı ile 34.9 TL ye alabilirsiniz.
    Forum satış konumuz ve referanslarımız:http://forum.donanimhaber.com/m_38508876/mpage_17/key_/tm.htm
  • Combolar çok zor olmuş, antremanda bile epey zor yapılıyor bazı karakterlerin comboları... Maç içinde daha da zor yapması, herhalde adam akıllı bir arcade stick almak lazım
  • arkadaşlar çıktımı yaması bunun bugün çıkacak diyolardı inş. fps sorunu hallolmuştur
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.