Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (13. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyy

Arkadaşlar klavye sorunu yaşıyorsanız yapmanız gereken şey,KLAVYE SORUNU ÇÖZÜLDÜ.
    Options --> "Button Config" e girip, önce "KEYBOARD 1" tüm tuşları ayarlayın, daha sonra "keyboard 2" ye geçip bütün tuşları ayarlayın.
    Dikkat etmeniz gereken nokta; 1 tuşa tek hareket atamalısınız. Aynı tuşu farklı yerlerde 2 kere kullanmayınız,
    ve NONE yazan tuşlarıda atamalısınız. Her komutta farklı bir klavye tuşu olmalı.Böylece problemsiz oyunu oynayabilirsiniz.

Grafik olarak oyunda takılma veya yavaşlama yaşıyorsanız
    Documents-->CAPCOM-->SuperStreetFigher4 klasorune girip "CONFIG" dosyasına çift tıklayın açılan ekranda "RenderingThread=ON" yazıyor olarak göreceksiniz, burayı "OFF" yaparsanız oyunda yavaşlamalar azalacaktır.Daha rahat bir oyun oynayacaksınız.

emulator dosyalarını kullanmadan optiona girmek ne mümkün. normalde oyun klavyeyi hiç görmüyor ki menüye girip de tuş ayarı yapalım. introda kalıyor. ben klavyeyle mecburen emulatorle oynuyorum ama hiç bi tuşu da o şekilde değiştiremiyorum.
  • Vallahi şu arcade de karşıma çıkanların ''kapma'' sevdası beni çileden çıkarıyor yahu. Buna karşı da koyamıyoruz sanırım. Sürekli aynı kapma hareketini yapıyorlar. vuramıyorum bile. Önleyicisi bişeyi yok mu bunun acep?
  • gerek yok ayar yapmanıza street fighter 4 tki gibi tuşları kullanabilirsiniz.tek değişiklik tekmelerin yerinde yumruk yumruğun yerinde tekme birde o z tuşları
    linkini veriyorum
    http://www.mediafire.com/?6xq364imblelp4d download deyip yapıştırın
  • antialasing i kapatın fixed yapın ben en yüksek grafik ayartlarında oynuyorum
  • Oyun baya güzel,2 tip ultra kombo koymuşlar bu da hoş olmuş.Özellikle 'Oni' karakteri hoşuma gitti.Komboları yapmakta takılanlara yardımcı olabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

Oyun baya güzel,2 tip ultra kombo koymuşlar bu da hoş olmuş.Özellikle 'Oni' karakteri hoşuma gitti.Komboları yapmakta takılanlara yardımcı olabilirim.

Analoga alışık olmadığımdan comboları yapmakta zorlanıyorum. Yani direkt yapamıyorum ikinci yapışta oluyor. Uzun zamandır oynamadığım için alışması da zor tabi. Ancak beni sinir eden küçükken arkadaşlarla oynarken sürekli bir hareketi yaparlardı biz de karı gibi oynamak yok olm derdik.. Arcade bölümünde de aynen karı gibi oynuyorlar. Sürekli kapma yada sürekli hadoken filan atıp duruyorlar ayar oldum. Bunun bir korunması filan yok mudur acep?

Ken ile Ryu zaten herkesin has adamı. Onun yanında Hakan ve Guy ile oynamayı seviyorum. Ancak dediğim gibi alışmak lazım.
  • ken ve ryu artık o kadarda iyi değiller inan bana diğerlerinide keşfet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doğan nihat -- 7 Temmuz 2011; 22:33:16 >
  • Ken ve ryu gibi birçok karakter var. teknikleri açısından diyorum. Onlar dışında hakanla ciddi ciddi oynamak istiyorum ama ultraları çok zor Ninja olduğu için Guy'ı seçiyorum. Adon'da iyi heleki ikinci kombosu ''rip'' deyip bitirdiği. Ancak alışmak lazım tabiki.
  • Yeni eklenen karakterleri için bir şeyler karaladım.Buradan bakabilirsiniz.
  • Klavye yi çalıştıramayan arkadaşlar; aşağıdaki linkte benim kullandığım klavye ayar dosyaları var.
    RAR dosyasını açın ve içinden çıkan dosyayı My Documents-->CAPCOM un içine atın.
    Üzerine kayıt edeyim mi diye sorduğunda "evet" i seçin.
    http://www.wupload.com/file/46717041/SUPERSTREETFIGHTERIV.rar
    http://www.fileserve.com/file/eTX28W9

1 ve 2 yi start ve select tuşu olarak ayarladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cypon

Vallahi şu arcade de karşıma çıkanların ''kapma'' sevdası beni çileden çıkarıyor yahu. Buna karşı da koyamıyoruz sanırım. Sürekli aynı kapma hareketini yapıyorlar. vuramıyorum bile. Önleyicisi bişeyi yok mu bunun acep?

Rakip oyuncu kapma yaptığında sende kapmaya basarsan engellersin.
    Oyunla ilgili pro tavsiye isteyen olursa elimden geldiğince cevaplarım.
  • şu guile'la vega'nın ultrası nasıl yapılıyor neyi denesem olmadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: geronimo.

şu guile'la vega'nın ultrası nasıl yapılıyor neyi denesem olmadı

Şu üç video ya bak.

• quote:

Aynen. Oyundaki bütün karakterlerin 2 Ultra Combo'sunu yapıyorum. Ama bu 2 karakterinkini yapamıyorum... Yön tuşlarıyla anlatacak var mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 8 Temmuz 2011; 0:10:50 >
  • quote:

quote:

Şu üç video ya bak.

saol biraz işime yaradı zaten guile'nin 1. ultrasını yapamıyordum sonic hurricane'yi yapabiliyordum
  • Capcom, Arcade Edition'ı yamalıyor
    Super Street Fighter IV Arcade Edition düzeltmeleri oyuncuları sevindirecek.

Capcom'un son oyunu Super Street Fighter IV: Arcade Edition, bir süredir oyuncular için zorluklar çıkarıyordu. Bunun üzerinde kısa süre içinde bir yama yayımlanacağı belirtilmişti.

Capcom'dan yapılan açıklamaya göre bu yama büyük ihtimalle 11 Temmuz günü yayımlanacak. Yamayla birlikte standart klavye ve Xbox 360 gamepad'i dışındaki klavyelerle çıkan sorunların giderileceği söyleniyor.

Ayrıca oyunu çevrimdışı olarak oynamak isteyenlerin karşısına çıkan seçilebilen karakter sınırı da bu yamayla birlikte düzeltilecek.

http://www.merlininkazani.com/Capcom_Arcade_Editioni_yamaliyor-haber-42775p1.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenan9593 -- 8 Temmuz 2011; 10:29:45 >
  • arkadaşlar yokmudur bir rehber hareketler öneriler vs. ben oynayamıyorum sf4ü mk9 gbi kolay değil bence var mı öneriniz ne yapmam lazım iyi kötü street fighter oynamak için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

arkadaşlar yokmudur bir rehber hareketler öneriler vs. ben oynayamıyorum sf4ü mk9 gbi kolay değil bence var mı öneriniz ne yapmam lazım iyi kötü street fighter oynamak için?

kendi içinde comboları gösteriyor ya ordan hareketlere bakıp deneyebilirsin.training te oynarken menüden bakabilirsin
  • quote:

quote:

quote:

Şu üç video ya bak.

saol biraz işime yaradı zaten guile'nin 1. ultrasını yapamıyordum sonic hurricane'yi yapabiliyordum

hocam Guile'nin nasıl yapıyorsun acaba Ultra Combo'sunu.. Yön tuşlarını denildiği gibi uyguluyorum ama maalesef yapamıyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

quote:

quote:

Şu üç video ya bak.

hocam Guile'nin nasıl yapıyorsun acaba Ultra Combo'sunu.. Yön tuşlarını denildiği gibi uyguluyorum ama maalesef yapamıyorum..

ben sadece bir sefer yapabildim oda kolla sonra 100 sefer denedim olmadı
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.