Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (16. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SSFIV: Arcade Edition PC Sorunları Çözülüyor

Capcom, geçtiğimiz günlerde PC platformuna çıkarılan Super Street Fighter IV: Arcade Edition ile ilgili olarak gelen kullanıcı şikayetlerine kulak verdi.

Super Street Fighter IV: Arcade Edition geçtiğimiz günlerde PC plaformuna çıkarılmış ama oyundaki kontrol problemi birçok kullanıcının eleştirisine neden olmuştu. İşte Capcom, bu eleştirileri daha fazla göz ardı edemeyerek bir güncelleme getirileceğini duyurdu.

Güncellemenin, 16 Temmuz'da çıkacağını belirten şirket yetkilileri, bu süre zarfında da oyunseverlerin bu yapımı standart klavyeler ile ya da Xbox 360 tarzı oyun kollarıyla oynamasını tavsiye etti.

Bu arada, Capcom, 25 Temmuz'da daha çok grafiksel hataların giderileceği ve görüntülerin daha da netleşeceği bir yamanın çıkarılacağını da duyurdu.
  • Birkaç güne TR ye gelmiş olur sanırım, shopto da bile olmadığına göre. Gelsin de hayırlısıyla alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

tus kombinasyonlarını sölesende bizde yapsak
    Hangi tuş kombinasyonları istiyorsanız oyunun içinde var zaten, çözemediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışayım
    Eski Pc SF4 konusundan tek Arsenic'i hatırlıyorum. Sanırım burada yeni başlayanlar var. Oyunculuk tamamen konsola kaydı. Ps3 SSF4 konusu deli gibi canlı

Bu arada oyun Türkiye'de ayın 15'inde satışa çıkacak diye biliyorum

Konsollarda dövüş oyunlarını oynamak daha kolay abi. Şahsen PS3'üm olsa, PC de dövüş oyunlarının yollarını gözlemem.

Peki oyunun fiyatı hakkında bilgin var mı? Malum, Aral sağ gösterip sol vuran bir firma. Çok beklenen oyunlara 120 TL fiyat biçme gibi huyları var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

Orijinalden alıntı: kronik

tus kombinasyonlarını sölesende bizde yapsak
    Hangi tuş kombinasyonları istiyorsanız oyunun içinde var zaten, çözemediğiniz olursa yardımcı olmaya çalışayım
    Eski Pc SF4 konusundan tek Arsenic'i hatırlıyorum. Sanırım burada yeni başlayanlar var. Oyunculuk tamamen konsola kaydı. Ps3 SSF4 konusu deli gibi canlı

Bu arada oyun Türkiye'de ayın 15'inde satışa çıkacak diye biliyorum

Konsollarda dövüş oyunlarını oynamak daha kolay abi. Şahsen PS3'üm olsa, PC de dövüş oyunlarının yollarını gözlemem.

Peki oyunun fiyatı hakkında bilgin var mı? Malum, Aral sağ gösterip sol vuran bir firma. Çok beklenen oyunlara 120 TL fiyat biçme gibi huyları var.

Aslında bende konsolda oynayamam. Gamepad ile hiç kolay olmuyor kendi açımdan Xbox360 gamepadi var ve açıkcası klavye ile yaptığım çoğu haraketi orda yapamıyorum. Ama tabi oyunların çoğuda konsollara çıkıyor bu bir gerçek.

Fiyat hakkında bir bilgim yok ama ilk oyun gibi 60-70 TL olacağını düşünüyorum. Fiyatı çok yüksek olursa ShopTo devreye girer
    ShopTo'daki fiyatı kabaca 60-65 TL arasına denk geliyor. ShopTo ile ilgili forum konusuda mevcut görmeyen arkadaşlar için

http://forum.donanimhaber.com/m_28326594/mpage_295//tm.htm
  • beyler street fighter 4'ün kutulusu 20 lira
    arcade edition kaç para bilmiyorum ama bir kaç karakter için aradaki fiyat farkı verilmez dimi

nuclear'dan alabilirim ama şuan için kutulu düşünüyorum. fiyatı ona göre düşünelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paint It Black

beyler street fighter 4'ün kutulusu 20 lira
    arcade edition kaç para bilmiyorum ama bir kaç karakter için aradaki fiyat farkı verilmez dimi

nuclear'dan alabilirim ama şuan için kutulu düşünüyorum. fiyatı ona göre düşünelim

Çıktıktan ne kadar sonraki fiyatı 20 TL. İlk fiyatı 50 TL den fazlaydı. Arada ki birkaç karakter ? Akıldan yazmaya kalksak yazmakla bitmez ki tek farkıda bu değil...
  • Arkadaşlar daha önce muhabbeti geçtimi bilmiyorum,bazı karakterlerde ultra kombo yapınca 'Time' yazıyor o esnada ne yapmak lazım...
  • quote:

Bir dolu yeni karakter bir yana, online oynuyorsan normal sf4 oynayan kalmayacaktır Arcade edition çıktıktan sonra ki, şu anda bile nasıl bilmiyorum PC serverları dolu mu boş mu. Herkes AE ye geçeceğinden SF4 de multiplayer şansı çok çok azalacaktır.
  • quote:

İlk çıkan Street Fighter 4 95 tl civarında bir fiyata satışa çıkmıştı.(2008 yılında çıktı)
    Oyun çıkalı neredeyse 4 sene oluyor. Fiyatının 20 Tl ye düşmesi gayet normal.

İlk Çıkan Street Fighter 4 ile şu anda çıkan Super Street Fighter 4 Arcade Edition arasında dağlar kadar fark var.
    Görsel olarak aynı olması oyunun aynı olması anlamına gelmez.

- Arcade Edition a sadece yeni 4 karakter eklemediler ve sadece 2. ultra hareketi eklemediler.
    Mesela ilk oyunda RYU çok güçlü idi. Vuruşları ve oynanabilirlik olarak diğer karakterlerden çok üstündü.
    - SSF4AE de karakterler arasında BALANCE ayarı yapıldı.Mesela Ryu nun diğer karakterlere göre üstünlüğü azaltıldı.
    - Oyunun hızında yavaşlama yapıldı.
    - Arcade Edition da Combolar daha rahat yapılıyor, Seth ile çok iyi oynamam fakat ilk oynayışımda 42 hit combo yaptım ve çok kolay oldu.
    - Online sistemi geliştirildi.
    -SSF4AE a ikinci ultra hareketi eklemek oyunda dengeleri değiştirdi. Mesela Sagat ın ilk SF4 de ki 1.Ultra hareketi sadece yakın mesafedeki rakiplere etkiliyken, Arcade Edition da eklenen 2. ultra hareketi ise uzaktaki rakiplere etkili oluyor.Bu da oyunun strateji olarak çok değişmesine sebep oluyor.
    Ayrıca bildiğiniz gibi PC ye sadece 2008 yılında Street Fighter 4 çıktı. 2010 yılında konsollara çıkan Super Street Fighter 4 PC ye çıkmadı. Dolayısı ile PC oyuncuları için Street Fighter 4 Arcade Edition un çıkması çok önemli bir haber oldu.
    Yani ilk SF4 de 25 dövüşcü karakteri vardı, Pc ye çıkmayan Super Street Fighter 4 de ise 35 dövüşcü karakteri vardı. SSF4 Arcade Edition da ise 39 dövüşcü karakteri var. Yani PC oyuncuları için oyuna 14 yeni dövüşcü karakteri eklenmiş oldu.
  • quote:

İki karakter? İki oyun tamamen farklı neredeyse. SSF4 ile dahi arasında dağlar kadar fark vardı. SF4'te karakterler çok dengesizdi, iki güç optimize edilmiş haldeler bunda. Online modlar tamamen farklı (endless mod için bile almaya değer ki, turnuva modu da fena değil) bir rank var aynı kalan onda da sistem farklı BP, PP vs. eski oyunlardaki varil, araba paçalamalar, çift ultra seçeneği, replay channel vs. diye gidiyor. En önemlisi de SF4 online'da pek oyuncu kalmamıştır, onine olmadan neye yarar ki alsan bile.
  • Bugün bende aldim key.

Ama şöle bir sorun var key i girmeye çalıştığımda hep mail adresiniz yanliş diyor.

Games for windows a o mail le giriş yapabiliyorum ama oyunda giremiyorum.

Böyle bir problem yaşiyan oldumu?
  • Hakan karakterını herkes cok begendı ama daha guzel tasarlanmıs bı karakter olabılırdı
  • Selam arkadaşlar bu oyunu ilk yüklediğimde benchmarkta 160fps filan alıyodum imzamdaki sistemle tüm ayarlar fulldeyken ama dün oyuna girdim oyun birden yavaşlamya başladı gittikçe yavaşladı şimdi benchmark yaptığımda fps maximum 52 oluyor neden böyle bişe oldu acaba bi bilginiz varmı diğer oyunlarda bi sıkıntı yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arsenic

quote:

İki karakter? İki oyun tamamen farklı neredeyse. SSF4 ile dahi arasında dağlar kadar fark vardı. SF4'te karakterler çok dengesizdi, iki güç optimize edilmiş haldeler bunda. Online modlar tamamen farklı (endless mod için bile almaya değer ki, turnuva modu da fena değil) bir rank var aynı kalan onda da sistem farklı BP, PP vs. eski oyunlardaki varil, araba paçalamalar, çift ultra seçeneği, replay channel vs. diye gidiyor. En önemlisi de SF4 online'da pek oyuncu kalmamıştır, onine olmadan neye yarar ki alsan bile.

sanırım 10 lira daha verip key alıcam.. ama izin çıkar mı bilmiyorum
  •  Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)
     Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)

Hepsi 64x64 px.Avatar olarak kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

Hakan karakterını herkes cok begendı ama daha guzel tasarlanmıs bı karakter olabılırdı

Hakan karakterinde ultra 2 yaptım ama bir işe yaramadı yani yere yatıyor ama nafile...
  • Capcom store'dan digital download satın aldım. Ödemeyi paypal'dan yaptım. Fakat hala capcom hesabımda ödeme gerçekleşmedi.
    Paypal'dan ne kadar sürede onay geldiğini biliyor musunuz?

Ekleme: 1 saattir bekliyorum.
    Ek2 :) 3,5-4 saat sonra müşteri hizmetleri ile irtibata geçince sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arsenik -- 14 Temmuz 2011; 18:26:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marseltalon

quote:

Orijinalden alıntı: [TR] P.E.K.E.R

Hakan karakterını herkes cok begendı ama daha guzel tasarlanmıs bı karakter olabılırdı

Hakan karakterinde ultra 2 yaptım ama bir işe yaramadı yani yere yatıyor ama nafile...

Olur mu o en güçlü ultralardan birisidir. Bir nevi counter ultra olarak kullanacaksın, rakip üstüne zıplarsa, dibinde yumruk gibi basit bir hareket dahi yapsa hatta sana ultra bile çekse çoğunda alırsın. Misal Ken'in 2. ultrasını rakip yaptı duvar dibindesin hemen savunmayla eğildin sonra üstünde dönerken bas ultrayı inişe geçince otomatik yiyor, milleti deli ediyorlar bu ultrayla. Wildcat isimli elemanın youtube'dan videolarını izleyin, ultranın kullanım alanlarını ve Hakan'ın gücünü görün.

Wildcat demişken adamın dünya şampiyonu Daigo'yu yendiği videoyu ekleyeyim :) özellikle son roundda Daigo rakibi kombo manyağı yapıyor perfect gidecek derken Wildcat maçı alıyor, ilginç bir maç. Bu arada bu SSF4'te oynanan bir maçtı yani buradaki Hakan sizdeki oyundaki Hakan'dan çok daha zayıf, şu an 2 katı güçlü neredeyse.

Bu da 2. ultranın gücünü anlamanız için örnek bir video, yine Wildcat 2 roundu ultrayla alıyor. Bu ultra doluyken Hakan'a saldırmaya korkuyorsunuz özellikle havada yakalanırsanız kaçış yok. Rakip yine çok sağlam zaten 2. roundda yaptığı kombodan anlayabilirsiniz.

Bu da bonus olsun dünyanın en iyi Adon oyucusu GamerBee'ye karşı. İlk round bitimine dikkat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arsenic -- 14 Temmuz 2011; 20:47:35 >
  • Uryo denen ruh hastasına Wildcat'i gücü yetmemiş, Hakan'ın bu şimdiki hali bile yetersiz kalır sanırım. Bu Viper'dan acayip tırsıyorum pro Viper'ları yenmek ciddi sıkıntı oluyor. Neyseki Uryo, PJS Latif, Kayo gibi oyuncularla karşılaşmıyoruz.

Kayo demişken kendisi Daigo'yu yenen hatun olarak ün yapmıştı, ahan da videosu. Bugün bana bir haller oldu sıkıntıdan paso video ekliyorum gidip biraz SF atayım en iyisi. :P

• Bu oyun Steam Avrupa icin ne zaman yayinlanacak bilgisi olan var mi?Agustosda butun yamalar ciktiktan sonra yamalar dahil yayinlansa cok iyi olur mesela.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.