Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)

Super Street Fighter 4 Arcade Edition Retail Cd-key

Fiyat: 30 TL

SSF4 AE ve diğer oyun istekleriniz için lütfen p.m. atın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _KaYa_ -- 18 Temmuz 2011; 19:42:26 >
  • kardeş nuclear yıllardır burda satış yapıyor nuclear varken kimsenın senden alacagını sanmam ama yinede hayırlı satışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuR@k_Tr

Arkadaşlar merhaba,

Ben bu patch i kurdum ama oyun eskisinden daha yavaş çalışmaya başladı.Oyunun girişindeki reklamları bile kare kare geçiyor.Bunu nasıl düzeltebilirim?

Bir başka sorum da ben bu oyunla ps3 sixaxis i kullanmaya çalışıyorum edindiğim bilgiler doğrultusunda Motion joy adlı bir programla denedim bilgisayar sixaxis i görüyor ama oyunda bunu bir türlü tanıtamadım.Geçtiğimiz sayfalarda arkadaşın birinin verdiği xbox360 emulatörünü denedim ama olmadı.Ps3 sixaxis i ile nasıl bu oyunun oynayacağımı bana anlatabilir misiniz?Teşekkürler cevaplarınız için.

Edit: Tamamdır arkadaşlar şimdilik çözdüm gibi olayı hem ekran düzeldi artık oyun yağ gibi akıyor hemde sixaxis i görüyor pc
    Nasıl yaptığma gelirsek motion joy dediğim programı açıp ordan home sekmesine tıklayıp ordan conroller kısmından xbox360 pad i yazan kutucuğu işaretledim ve oldu.Yapamayanlar olursa yardımcı olmak isterim.

Patch'i yükledikten sonra oyun bende de yavaş çalışmaya başladı dostum.Nasıl çözdün bu sorunu ?
  • @Lionheart

Açıkçası herhangi bir şey yapmadım.Patchi yükledikten sonra dediğim gibi hem kol çalışmıyordu hemde yavaş yavaş hareket ediyordu oyun ama kolu bilgisayarın görmesini sağladıktan sonra 2. yada 3. girişimde oyuna oyunun donması kendi kendine geçti.
  • Arkadaşlar oyunun kutulu versiyonu Türkiye de ki mağazalara ne zaman gelecek?
  • Arkadaşlar oyunu netten indirip kurdum, hız ve joyistik sorunu yok çok şükür fakat karakterlerin yarısından fazlası kapalı. nasıl açabilirim?
    Birde online oynamak için sizce sadece key alıp kopya oyunlamı oynayım, yoksa biraz daha verip orjinal oyunumu alsam?
  • neyse patch yukleyınce dıger oyuncularda acılıomuş. bu arada online olayınıda key alarak çözdüm.
    online oynayan arkadaşlar benide eklerse sevinirim.nickim:
    EatenJarl456
  • Oyunun yaması ilk sayfaya eklenmiştir...
  • sf4 pc de online oynayabilirken bunda oynayamıyoruym. home tusuna basıyorum ama live bölumu acılmıyor sf 4 te oldugu gibi.
    nasıl online oynayabilirim ssf4 arcade edition da llutfen yardım edin arkadaslar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serden262

sf4 pc de online oynayabilirken bunda oynayamıyoruym. home tusuna basıyorum ama live bölumu acılmıyor sf 4 te oldugu gibi.
    nasıl online oynayabilirim ssf4 arcade edition da llutfen yardım edin arkadaslar?

Oyunun orijinal ise online oynayabilirsin.
    Kopya ise zaten "Home" tuşu nu kullanamazsın.
  • gta 4 yada eflc keyini buna girsek kabul eder mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

quote:

sf4 pc de online oynayabilirken bunda oynayamıyoruym. home tusuna basıyorum ama live bölumu acılmıyor sf 4 te oldugu gibi.

Home tuşu çokta rahat kullanılıyor
  • Pehlivan hakanımız da var bu oyunumuzda Street Fighter 4 den daha fazla ses getirecek bu
  • beyler bu gamepad emulatörüyle oynayınca oyunu fps düşüyor varmı bunun bir çözümü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

quote:

Home tuşu kopya oyunlarda çalışsada işe yaramaz
    çünkü Home tuşu Multiplayer a girmeye yarar.

Kopya oyunda Multiplayer oynayamayacağınız için Home tuşu işe yaramaz demek istemiştim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deathbringer

quote:

quote:

Home tuşu kopya oyunlarda çalışsada işe yaramaz
    çünkü Home tuşu Multiplayer a girmeye yarar.

Kopya oyunda Multiplayer oynayamayacağınız için Home tuşu işe yaramaz demek istemiştim.

Anladım, evet eski SF4 gibi keyler işe yaramıyor bunda. Aslında Home tuşunun işlevide GFWL arayüzüne girmekten başka bir *oka yaradığı yok Hatta GFWL kadar *oktan bir arayüz yok
  • resmi olarak türkiye satışı başladı d&r'de 79,99 tl

hayırlı uğurlu olsun

Arkadaşlar elimde 1 adet kullanmadığım SF4 Arcade Edition PC key i var, 30 tl den satıyorum.

Arkadaslar yardimlariniz icin saolun.orjinal cdkey almakta bi ise yaramiyomu yani oyun sahte olsada:S ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar elimde 1 adet kullanmadığım SF4 Arcade Edition PC key i var, 30 tl den satıyorum.

Arkadaslar yardimlariniz icin saolun.orjinal cdkey almakta bi ise yaramiyomu yani oyun sahte olsada:S ?

Yarar, neden yaramasın ? Oyunu indir c*rack yapmadan gir GFWL'yi aç CD-Keyi gir bitsin olay
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.