Şimdi Ara

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI) (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
453
Cevap
1
Favori
42.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet, öyleymiş. :D Soruyu sorduktan 1 dk. sonra buldum. Ama oyun en güzel arcade stick ile oynanır bence. Gamepad çok zorluyor, üç tuşa birden basınca.
  • Efsane geri döndü. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİSAKAL 2

Evet, öyleymiş. :D Soruyu sorduktan 1 dk. sonra buldum. Ama oyun en güzel arcade stick ile oynanır bence. Gamepad çok zorluyor, üç tuşa birden basınca.

Gamepadle 3 tuşa birden basarak yapman zaten çok zor olur. 3 yumruk ve 3 tekme tuşları var onları rahat basacağın yere ayarla onlarla yap. LP+MP+HP 3 yumruk, LK+MK+HK yazan ise 3 tekme tuşudur onları kullanarak yap. Stickte gerek kalmıyor tabii evet. =)
  • oyundan zevk almak için arcade stick lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmanlı06

oyundan zevk almak için arcade stick lazım

aynen öyle
  • Kesinlikle arcede stick.başka türlü oynanmıyor.Klavyeyle oynaya oynaya alıştım ama bir takım kombinasyonları klavye ile yapamıyorum.Ben de bir arcede stick almaya karar verdim
  • Mesela Hakan'ın "Oil Coaster" adlı ultrası en güzel arcade stick ile yapılır. :)
  • Ben de arcade stick kullanıyorum ama gamepad ile öyle oynayan adamlar var ki aklınız şaşar. Misal ps3 bölümündeki kojima06 bir aralar xboxlive'da (hem ps3 hem xbox'ta oynar) dünyada ilk 10'a girmişti. Stick'le de buranın tozunu attırır ama gamepadle adamı yenen çok nadir çıkıyor. Erdem olmasa belki birinci olurdu Türkiye'de, Erdem dediğim zaten katılsa turnuvaların tozunu atabilecek bir adam ondan bahsetmiyorum dahi, Chun Li le 42 hit El Fuerte ile 8 hit loop combo yapabilen bir adam.
  • arkadaşlar kilitli oyuncuları açmanın bi yolu var mı save game falan
  • Ben PC'ye yayınlanan yamayı kurunca, kilitli olan bütün adamlar açılmıştı. :D
  • Arkadaşlar joystiğim için yaptıım SF4ae kaplaması...

Super Street Fighter IV Arcade Editon (ÇIKTI)
  • Çok beğendim harika olmuş aynı joystikten bendede var.Çok yakış mış paylaşmak istersen bende isterim.:D
  • Arkadaşlar elimdeki game pad e tuşları atayacağım fakat orjinalinde hangi tuş nereye atanmış olarak geliyor? Elimdeki gamepad playstation tarzı bir game pad. Atıyorum button1 heavy punch olacak button 2 light punch olacak şeklinde yazabilirseniz sevinirim.
  • Arkadaşlar bence şöyle bir sorun var oyuna girip gamepad ayarlarını yapıyorum güzel bir şekilde gamepadle oyunu oynuyorum fakat oyuna tekrar girdiğimde gamepad ayarları sıfırlanıyor bunun çözümünü bilen varmı acaba..
    Cevaplar için şimdiden teşekkürler
  • YAW Bu oyunda klavye kullanılmıyor mu? yükledim oyunu animasyonlar başladı.. herşeye basıyorum geçmiyor bir türlü.. bitti animasyonlar ekranda bir ablamızla bir abimiz yalandan kavga ediyor... herşeye basıyorum ne menü çıkıyor ne de başka birşey fikri olan var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: tsulhan

YAW Bu oyunda klavye kullanılmıyor mu? yükledim oyunu animasyonlar başladı.. herşeye basıyorum geçmiyor bir türlü.. bitti animasyonlar ekranda bir ablamızla bir abimiz yalandan kavga ediyor... herşeye basıyorum ne menü çıkıyor ne de başka birşey fikri olan var mı??

İlk sayfadaki patch'i kur , sorun düzelecektir..
  • İleri geri charge olayı dışında diğer charge lar yapılamıyor klavyede sanırım ayrıca combo yapaıyorum adama vuruyorum diğer vuruşa geçicem adam vurduktan sonra uzaklaşmış 2. yumruk tekme boşa gidiyor olmuyo gamepad falanmı almak lazım
  • Yaw kurulum nasıl yapılacak onu söylesenize yoksşu güçlüymüş yok bu güçlüymüş kuramadım oyunu yaw
  • merhaba oyunun keyini almayı düşünüyorum sorun hile varmı ve oyuncu sayısı yeterlimi kafamı birşey takmadan direk alıyım mı key

şuan ps3 de oynuyorum da satıcam en çok oynadığım oyundan biri pc de sf siz kalmak istemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

merhaba oyunun keyini almayı düşünüyorum sorun hile varmı ve oyuncu sayısı yeterlimi kafamı birşey takmadan direk alıyım mı key

şuan ps3 de oynuyorum da satıcam en çok oynadığım oyundan biri pc de sf siz kalmak istemem

PC'de PS3'teki kadar online kullanıcı bulamazsın ve o kadar iyi zevk alamazsın gibime geliyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.