Şimdi Ara

süper test.piyasadaki en iyi 50 cep telefonu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2. nokia 6280
    3 nokia n90
    4. nokia n80
    5. nokia n70
    6. samsung shg z500

süper test.piyasadaki en iyi 50 cep telefonu.

testi almanya chip dergisi yapmis...
    testin detaylari icin:
    buraya tiklayin

tabii siz katilirsiniz katilmazsiniz orasi size kalmis ama bence iyi bir test..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpasch -- 23 Haziran 2006; 0:36:40 >

• doğruya yakın bi sıralama olmuş peh benim eski tel 1. simdiki tel 21. olmuş

edit:nokia n91in sırası cok geride olmuş en azından n91;se k600den,nokia 3250den,nokia n70 vs. den iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gøød chãrlotté -- 22 Haziran 2006; 16:39:30 >
  • Çok kötü bir sıralama bence

Bence de W900 1

Ama ben derim ki:
    1-W900
    2-W810/K750/W800
    3-6280

Bir kere benim listeme symbianlı bir telefon girmez
    +Bir telefonda siemens yazıyorsa benim yorumumla bu yazı şu anlma geliyor "bu teleofn bozuktur, almayın", o yüzden benim listemde siemense de yer yok

Nokianın symbiansız olduğu için sevdiğim modeli 6280 3., W900 K750/W800/W810'dan daha iyi olan video, ses ve ekran kalitesiyle bence 1.

yani bu siteye sadece 1. konsusunda katılıyorum

Bence bu testi sallayın...

• quote:

Orjinalden alıntı: gøød chãrlotté

doğruya yakın bi sıralama olmuş peh benim eski tel 1. simdiki tel 21. olmuş

edit:nokia n91in sırası cok geride olmuş en azından n91;se k600den,nokia 3250den,nokia n70 vs. den iyi bence

Ben demiştim kardeş sakura satılır mı diye ama harbiden n91 çok geride..

Bu arada k600i k750i den nasıl üstte oluyor bu işte bi yanlışlık var ya neyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusK -- 22 Haziran 2006; 17:05:18 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOMBER

Çok kötü bir sıralama bence

Bence de W900 1

Ama ben derim ki:
    1-W900
    2-W810/K750/W800
    3-6280

Bir kere benim listeme symbianlı bir telefon girmez
    +Bir telefonda siemens yazıyorsa benim yorumumla bu yazı şu anlma geliyor "bu teleofn bozuktur, almayın", o yüzden benim listemde siemense de yer yok

Nokianın symbiansız olduğu için sevdiğim modeli 6280 3., W900 K750/W800/W810'dan daha iyi olan video, ses ve ekran kalitesiyle bence 1.

yani bu siteye sadece 1. konsusunda katılıyorum

Bence bu testi sallayın...

da o sonuclar ortalama sonuclar... yani sen kendi aradigin özelliklere göre kendi sirani belirleyebilirsin..

ayrica bunu yapanlar profesyoneller. bence dogru bir test olmus. 6280nin 2. olmasindaki bence tek sebeb 640x480 video. k750 ve abilerinde olsa 1. olurlardi kesinlikle. ama video iste.

• k600i de umts var, k750i de umts yok..

almanyada umts üstünden görüsmeli telefon görüsmesi yapiliyor ve bazi hatlarda ücretsiz bu hizmet.

türkiyede bu hizmet bedava olsaydi k600i mi alirdin k750i mi?
  • k800 alırdım

Peki k750i w800i den niye üstte bana bunun cevabını ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BusK -- 22 Haziran 2006; 17:48:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ortlama alinca öyle oluyor.

bu siralamada fiyatta önemli bir kriter...

bkz. multimediada w800 daha iyi ama fiyat ve telefon özelligi isin icine girince

k750i görünüm olarak w800den daha iyi bence. kamera kapagi bile yeter...

ortalama nedir diye daha önce duymamis olabilirsiniz.
    yada akliniz karismis olabilir. geometrik ortalama degil. ondan bilesenlerin carpimi alinip,bilesen sayisinca üstel köke aliniyor.
    bu testteki ortalama aritmetik ortalama. aritmetik ortalamada bilesenler toplanip,bilesen sayisina bölünüyor. bunu uygularsaniz sonucu görürsünüz.

ha bide dünya kupasi olmasi sebebiyle belirteyim:

sen ORTALAMA ORTALAMA tam tac cizgisine gelince ortala e ne olcak top rakibe gider tabii. deki ORTALAMA ile hiiiic alakasi yok...

neyse bende SACMALAMAyim bari...

• p910i ye bak 37. mi yuhhh bence saçma bi sıralama... O KADAR DA PARA BAUILDIK VE HAKEDİYOR O PARAYI BU TEL....
    NUMBER ONE P910İ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeli_TR -- 22 Haziran 2006; 18:42:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: goztepeli_TR

p910i ye bak 37. mi yuhhh bence saçma bi sıralama... O KADAR DA PARA BAUILDIK VE HAKEDİYOR O PARAYI BU TEL....
    NUMBER ONE P910İ

KANKA KAMERASI DANDİK YA ONUN

• Kullanım derken neyi kastediyor anlayamadım.

N80: 91 demiş w900: 97 demiş eğer normal şartlarda bakacak olursak elde duruş vs kullanım açısından w900 n80'e göre berbat olur ama sanırım başka bişey.
  • bence dandik bi sıralama olmuş
  • w900ün birinci olması gayet normal,ancak w900ün birinci oldugu bir sıralamada w810un ilk 5 te olmaması şaşırtıcı...
  • arkadaşlar diger enteresan bir konu SGX 75 in 7. olması bence bu tel bildiğim kadarıyla problemli ve sitede birçok arkadaşın şikayet ettiği bir telefon ve 7. olmuş siz ne dersiniz...
  • N90 yazın cepte taşınmıyor. Çok kaba...
    Sırf bu yüzden yazlık ince ve minik bir telefon almayı düşünüyorum. Motorola Razor gibi...
  • Sıralamanın pek sağlıklı yapıldığı söylenemez...
  • n91 daha yukarlarda olmalıymıs
  • bazı değerleri neye vermişler anlamadım fakat k750i 10. olmuş
  • bencede dandik bir sıralama kafadan uyduruyor olmayasın
  • arkadaşlar bu arada özür dilerim aranıza yeni katıldım kendimi tanıtmadım uzun süren ziyaretçi akınımdan sonra yeni üye oldm w800 kullanıcısıyım k790 bekliyorum p850 olabilirmi acaba
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.