Şimdi Ara

süper test.piyasadaki en iyi 50 cep telefonu. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cotech

arkadaşlar bu arada özür dilerim aranıza yeni katıldım kendimi tanıtmadım uzun süren ziyaretçi akınımdan sonra yeni üye oldm w800 kullanıcısıyım k790 bekliyorum p850 olabilirmi acaba

P850 lama, biliyorsundur K750 ile W800 aynı kamearyı kullanıyor, ve de imzamda var, bak bakalım K750 P850'yi nasıl rahat bir şekilde alt etmiş
  • Valla bence de saçma bir sıralama olmuş
  • bu teknoloji hızında en iyi telefon daha çıkmamış olan telefon ile sahip olduğunuz telefondur.
  • çok saçma bir sıralama cidden ayrıca k750'nin fiyatının almanyada 379£ olması da ilginç burda daha ucuz
  • Herkes aynı fikirde galiba! Kimse sıralamayı samimi bulmuyo! Bencede saçma olmuş!
  • quote:

Orjinalden alıntı: KNİGHT586

Sıralamanın pek sağlıklı yapıldığı söylenemez...

kesinlikle
  • Yau neyi neye , kime göre sıralamışlar anlamadım bende. 6280 kullanıyorum ama objektif olmak lazım ne biliim bana da çok samimi gelmedi bu test.
  • gayet dogru bir siralama olmus.
  • w900i esmis geçmiş helal olsun
  • ya dünyanin en saygin dergilerinden birisi yapmis siralamayi... tabii herkese alistigi telefon iyi gelir ama siralama objektiv...
    ister kabul edin ister etmeyin
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Herkes aynı fikirde galiba! Kimse sıralamayı samimi bulmuyo! Bencede saçma olmuş!

bencede..

ayrıca 50 telefonla sınırlı değil o karşılaştırma..4 sayfa ve 237 telefon var testde..

çok saçmalıklar var bence..mesela w900i,n90 kullanım kolaylığı(sanırım doğru diyorumdur..)olarak en iyi telefonlardanmış..

mesela dikkatimi çekti birbiririn devamı modellerden eski modellerin yeni modele oranla daha üstte yazıldığını gördüm..(hiçbir üstünlüğü yokken)...nedenini anlamadım bunun..sıralamanın yanlışlığının bir ispatı ayrıca..

uzun lafın kısası;
    sıralamanın çoğunluğu hatalı bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 23 Haziran 2006; 4:17:31 >

• Kime gore neye gore hangi kriterlere gore... Neyin Ne icin oldugu belli degil N91 in gerilerde olmasi da N91 kullanicisi olarak sasirtti beni...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ER

Çok kötü bir sıralama bence

Bence de W900 1

Ama ben derim ki:
    1-W900
    2-W810/K750/W800
    3-6280

Bir kere benim listeme symbianlı bir telefon girmez
    +Bir telefonda siemens yazıyorsa benim yorumumla bu yazı şu anlma geliyor "bu teleofn bozuktur, almayın", o yüzden benim listemde siemense de yer yok

Nokianın symbiansız olduğu için sevdiğim i 6280 3., W900 K750/W800/W810'dan daha iyi olan video, ses ve ekran kalitesiyle bence 1.

yani bu siteye sadece 1. konsusunda katılıyorum

Bence bu testi sallayın...

Sonuna kadar katılıyorum abi

• quote:

Orjinalden alıntı: saleyman

quote:

Orjinalden alıntı: ER

Çok kötü bir sıralama bence

Bence de W900 1

Ama ben derim ki:
    1-W900
    2-W810/K750/W800
    3-6280

Bir kere benim listeme symbianlı bir telefon girmez
    +Bir telefonda siemens yazıyorsa benim yorumumla bu yazı şu anlma geliyor "bu teleofn bozuktur, almayın", o yüzden benim listemde siemense de yer yok

Nokianın symbiansız olduğu için sevdiğim i 6280 3., W900 K750/W800/W810'dan daha iyi olan video, ses ve ekran kalitesiyle bence 1.

yani bu siteye sadece 1. konsusunda katılıyorum

Bence bu testi sallayın...

Sonuna kadar katılıyorum abi

ve bencede sallayın

• quote:

Orjinalden alıntı: Qui¢K_Mυяdє®

quote:

Orjinalden alıntı: serkangsk

Herkes aynı fikirde galiba! Kimse sıralamayı samimi bulmuyo! Bencede saçma olmuş!

bencede..

ayrıca 50 telefonla sınırlı değil o karşılaştırma..4 sayfa ve 237 telefon var testde..

çok saçmalıklar var bence..mesela w900i,n90 kullanım kolaylığı(sanırım doğru diyorumdur..)olarak en iyi telefonlardanmış..

mesela dikkatimi çekti birbiririn devamı modellerden eski modellerin yeni modele oranla daha üstte yazıldığını gördüm..(hiçbir üstünlüğü yokken)...nedenini anlamadım bunun..sıralamanın yanlışlığının bir ispatı ayrıca..

uzun lafın kısası;
    sıralamanın çoğunluğu hatalı bence..

devam modellerde kriter olarak fiyat giriyor devreye... fiyat-donanim oranina göre siralama...

birde alman kullanicilar icin. yani umts cok önemli bir kriter... tabii Türkiye sadece ismini duydu ama buralarda umts üstünden televizyon yayinida basladi, görüntülü görüsmede...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.