Şimdi Ara

SÜPER TOTO SÜPER LİG GELDİ !!! PES 2011 PS3 BLES 1021

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar BLES 1021 Süper Toto Süper Lig yaması sonunda yapılmıştır.WEBN options file yamasının üzerine kurulabiliyor.Previlla arkadaşımızın verdiği yama ile uyumlu.
    Yalnız Bundesliga gidiyor benden söylemesi.Ben kurdum Master Lig'e başladım bile :)

-Spor Toto Süper Lig Yaması özellikleri -

- Süper Lig Takımlarının 2010-2011 sezonu tüm kadroları
    - Süper Lig Takımlarında yeralan tüm futbolcuların tektek uyrukları , yaşları , boyları , kiloları , güçleri , ten rengi , saç şekilleri düzenlenmiştir.
    - Süper Lig Takımlarının Tamamının kadro dizilişi , taktik ayarları yapılmıştır.
    - Ziraat Türkiye Kupası Eklenmiştir.
    - Şükrüsaraçoğlu,Fiyapı İnönü Stadyumu , Ali Samiyen stadyumuda eklenmiştir.

Oyun kodunuz BLES 1021 olmak zorunda.Diğer sürümlerde çalışmaz.İndirme linki aşağıdadır.Her iki linkte de aynı yama vardır.

DOWNLOAD - INDIR

Rapdshare : r.apidshare.com/files/434238838/PS3.rar (Rapid'in yanındaki noktayı siliniz.Yoksa site kabul etmiyor)

Hotfile : STSL BLES 1021 YAMA

Yamayı Kurma :
    İndirdiğiniz PS3 klasörünü USB diskinize atın.PS3'ün Game menüsünden Save Data Utulity kısmına gelin.Ve hepsini tek tek kopyalayın.Oyunu açın.İşte STSL.

ALINTIDIR !!! BU YAMA niyazianil ARKADAŞIMIZIN YAMASIDIR.KENDİ ELLERİYLE UĞRAŞMIŞTIR !!! TEŞEKKÜRÜ BANA DEĞİL ONA EDİNİZ LÜTFEN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 5 Aralık 2010; 21:01:24 >

• reserved

şaka maka indiricem bakalım neymiş
  • dostum şimdi indirip deniyeceğim ama verdiğin link de yanlışlık var.

r.apidshare.com/files/434238838/PS3.rar ( r nın yanındaki noktayı siliniz ) .com u yazmamışsın.

saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornak1

dostum şimdi indirip deniyeceğim ama verdiğin link de yanlışlık var.

r.apidshare.com/files/434238838/PS3.rar ( r nın yanındaki noktayı siliniz ) .com u yazmamışsın.

saygılar.

Site nedense kapatıyor.Çözemedim.Eklerim .com 'u ancak rapidshare sitesinin ne zararı olabilirki.Hotfile ile kafa kafaya :/
  • tamam şimdi oldu. pach i yüklediğimde yorumumu yapacağım.
    not olarak yazdığın kısımdaki yüklemenize gerek yok dediğiniz dosyanın ismini de belirtirseniz daha açıklayıcı olur.
    emeği geçenlere teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.C.O -- 1 Aralık 2010; 20:52:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tornak1

tamam şimdi oldu. pach i yüklediğimde yorumumu yapacağım.
    not olarak yazdığın kısımdaki yüklemenize gerek yok dediğiniz dosyanın ismini de belirtirseniz daha açıklayıcı olur.
    emeği geçenlere teşekkürler.

Sistem verileri .Yazmıştım zaten.
  • bu yamayı deneyen bir arkadaş düşüncelerini yazabilirmi
  • deneyen yokmu yahu
  • Ben konuyu açmadan önce kurdum zaten.Bundesliga gidiyor yerine Super Toto Super Lig geliyor.Futbolcular falan isimleri yüzleri gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

Ben konuyu açmadan önce kurdum zaten.Bundesliga gidiyor yerine Super Toto Super Lig geliyor.Futbolcular falan isimleri yüzleri gayet başarılı.

Ben ilk çıkan yama olan ve İngiltere Ligi'ni içeren yamayı kurmuştum. Super TOTO Lig yaması benim daha önce yüklediğim bu yama için de uyumlu mu acaba, teşekkürler?
  • bir zamanlar previlla vardı koşardı yetişirdi herkesin imdadına açıklamalar yapardı
    allah tahsilatını affetsin
  • quote:

Ben ilk çıkan yama olan ve İngiltere Ligi'ni içeren yamayı kurmuştum. Super TOTO Lig yaması benim daha önce yüklediğim bu yama için de uyumlu mu acaba, teşekkürler?

WEBN yaması ise uyumlu.Ben şu an İngiltere ligini ve diğer lisansız takımları full lisanslı kullanıyorum.Artı Süper lig var.Aslında bende sizin gibi ilk başta korkarak kurmuştum.Ama yama bozulmadı.Budesliga gitti.Bayern Münih ise Diğer Avrupa takımlarında yerini aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engingyln -- 3 Aralık 2010; 18:21:43 >
  • nedense kimse itibar göstermemiş bu yamaya insanlar güvenemediği için kurmamış bende dahil
  • ben kurdum arkadaşlar bir kaç eksik dışında genel olarak yamada bir sorun yok..

formalar birebir olmamış ama yinede orjinale yakın

bazı oyuncuların mevki,özellik ve tipleri alakasız olmuş..ee bunuda editten keyfinize göre düzeltirsiniz

bunlar dışında sorun yok ben keyifle oynuyorum özellikle BAL modunda çok zewkli oluyor..

haa bu arada avrupa takımlarıyla master lig yaparsanız uefada karşınıza karabük istanbul belediye gibi takımlar çıkarsa şaşırmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuryet

ben kurdum arkadaşlar bir kaç eksik dışında genel olarak yamada bir sorun yok..

formalar birebir olmamış ama yinede orjinale yakın

bazı oyuncuların mevki,özellik ve tipleri alakasız olmuş..ee bunuda editten keyfinize göre düzeltirsiniz

bunlar dışında sorun yok ben keyifle oynuyorum özellikle BAL modunda çok zewkli oluyor..

haa bu arada avrupa takımlarıyla master lig yaparsanız uefada karşınıza karabük istanbul belediye gibi takımlar çıkarsa şaşırmayın

O kadarda olcak bi'yerde.Sonuçta demo

• Arkadaşlar isterseniz 2K liginide Bank Asya ligi yapın.Nedenmi ?
    Çünkü herhangi bir Türk takımı ile master lig yapınca sezon bittiğinde son 3 takım aşağı 2K liginden ise 3 takım süper lige çıkıyor.
    Ben öyle yaptım.İsteyen varsa aşağıdan indirdin.Futbolcuların adları sorun değil ama sadece takım isimlerini yazarsanız oyun fena zevkli oluyor.
    Benim master ligte 2 ci sezonum Bucaspor+Eskişehirspor+Gençlerbirliği küme düştü

http://hotfile.com/dl/87608954/0706eee/BANK_ASYA_LOGOLARI.rar.html

Bu logoları kendim TFF'nin sitesinden alıp yaptım.Direk PS3'ün hardiskine kopyalayıp editten kafanıza göre ayarlayın

• Pes 2010 da da olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SharpSeyf

Pes 2010 da da olurmu

tabi olur ben şimdi bc2'ye kurmayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Pes 2010 da da olurmu

Offf yarıldım gülmekten yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: [ AsiL ]

quote:

Pes 2010 da da olurmu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.