Şimdi Ara

SÜPER TOTO SÜPER LİG GELDİ !!! PES 2011 PS3 BLES 1021 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
15.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Yama Pes 2011 yaması arkadaşlar.Bles 1021.Yanlış kurup sonra burda olay yapmayın.
  • ya ben kurdum güzel ama mesela premier lig logosu, la liga logosu falan yok, boş gösteriyor.. soradan pek sarmadı tek tek kopyaladıklarımı tektek sildim baya bi zaman aldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ya ben kurdum güzel ama mesela premier lig logosu, la liga logosu falan yok, boş gösteriyor.. soradan pek sarmadı tek tek kopyaladıklarımı tektek sildim baya bi zaman aldı

Bunu zaten previlla'nın yamasının üstüne kurarsan 10 numara oluyor.Bundesliga gidiyor sadece.Logolarda var.Şaşırdım sen öyle deyince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: engincheats

quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

ya ben kurdum güzel ama mesela premier lig logosu, la liga logosu falan yok, boş gösteriyor.. soradan pek sarmadı tek tek kopyaladıklarımı tektek sildim baya bi zaman aldı

Bunu zaten previlla'nın yamasının üstüne kurarsan 10 numara oluyor.Bundesliga gidiyor sadece.Logolarda var.Şaşırdım sen öyle deyince.

Haa olabilir ben daha önceki yamayı kurmamıştım hiç.. zaten siz bundesliga falan deyince haydaa ne alaka yaw, bundesliga yokki pes de diyodum kendi kendime

• Ben de bugun Türksel Süper Lig yaması ıcın kendı actıgım baslıkta bıseyler sormustum megerse burda varmıs.
    Bundesliga nın gıtmesı kotu olmus ya keske bosta olan dıger lıge yapılabılseydı ama yıne de Bundesliga yı feda edıcem sanırım cunku Süper Toto lıgıyle sabahlar olmasın :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: previlla

Ben de bugun Türksel Süper Lig yaması ıcın kendı actıgım baslıkta bıseyler sormustum megerse burda varmıs.
    Bundesliga nın gıtmesı kotu olmus ya keske bosta olan dıger lıge yapılabılseydı ama yıne de Bundesliga yı feda edıcem sanırım cunku Süper Toto lıgıyle sabahlar olmasın :D

Bende ilk senin verdiğin yamayı kurdum daha sonra baya araştırdım bunu buldum.Master lig fena sarıyor :)
  • Bu başlığı açtığın için teşekkür ederim.
    Uzun zamandır foruma bakamıyordum. Niyazi arkadasın hazırladıgı ve senın de paylastıgın yamayı bu yamaların hepsını ıceren konunun ılk mesajına ekledım kı herkes faydalansın dıye.O başlıkta sen de ınsanları yonlendırıp yardımcı olabılırsın baslıgı acan benım ama baslık sahıbı olmak onemlı degıl onemlı olan Pes severlere yardımımız olması.

Paylasımın ıcın tesekkurler
  • Arkadaşlar STSL ve diğer yama ile ilgili sorunlarınıza bu konudan cevap alabilirsiniz.

PES 2011 Yama dosyaları ve detaylı kurulum bilgileri
  • xbox uıyumlusu var mi arkadaslar
  • kardesim yama eminim guzeldir ama
    bende calismiyor oyunu ilk aldiginiz gibi dusunun
    hic bir transfer yok onun ustune kurmadi sonra wenb kurdum
    onun ustune de kurmadi
    ben mi yanlis bisiyler yapiyorum
  • öncelikle engincheats arkadaşımıza teşekkür ederim benim yamamı bulup yayınlamış.uzun zamandır forumlara girmiyordum burada gördüm umarım beyenirsiniz.logo eksik diyen arkadaşlar eger eksikse edit bölümüne girin oyun içinde amblemleri seçin eksik olan ligde orada çıkacaktır ekleyebilirsiniz. herkese iyi oyunlar dilerim...
  • süper olmuş ellerinize sağlık
  • arkadaşlar yeni yamamı yayınladım hem bankasya 1. lig hemde stsl var ve tüm yeni transferlerde eklenmiş olarak bilginize. spor toto süperlig bles 01021 ps3 googleya yazın çıkan yerde foruma girin orda bankasya + süperlig yamasını indirebilirsiniz detaylı anlatımı mevcuttur...
  • Şu Suratlar Hiç Olmuyor Ya.
  • ya kardeşler bu takım isimlerini nasıl değistiricez takımdakı oyunalar da aynı deil düzelte bilirmiyim
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.