Bildirim
((((((((Süper Turnuva))))))))
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
Giriş
-
ilk 5 belli jaden yuki , yamimustafaf , tojourus (ben) , hellzane.truesdale ve belki de marik ishtar ama tam sıralamayı bilmem herkese başarılarr -
quote:
Orjinalden alıntı: jo_be
ilk 5 belli jaden yuki , yamimustafaf , tojourus (ben) , hellzane.truesdale ve belki de marik ishtar ama tam sıralamayı bilmem herkese başarılarr
-
quote:
Orjinalden alıntı: FFT-Burak
quote:
ilk 5 belli jaden yuki , yamimustafaf , tojourus (ben) , hellzane.truesdale ve belki de marik ishtar ama tam sıralamayı bilmem herkese başarılarr
ağ adı:duel lig
şifre:1
gel de kapışalım bakalım kim gülecek bu arada turnuva için bi ağ verin başka nasıl duello olcak
-
quote:
quote:
quote:
ağ adı:duel lig
şifre:1
gel de kapışalım bakalım kim gülecek bu arada turnuva için bi ağ verin başka nasıl duello olcak
ben maç yapmıyorum kardeşim senin o top 5ine güldüm
-
jo_be havalanma..Pmden atacağını at burdan -
İnsan beni yazmazmı yaws:D -
quote:
jo_be havalanma..Pmden atacağını at burdan
üsteki cevabın aynısını yazdım ;) ;) -
(hell):1 mustafaf:2
my name is atem:1 mustafaf:2
tojourus:2 mustafaf:1
ozma:0 mustafaf:2
turnuva kurallarının çok saçma düşünülmeden ve çok büyük haksızlıklara yol açıcağından eminim bu kötü turnuvadan çıkıyorum beni sil. 1 günde aynı kişiyle 4 maç nedemek çok online olmayan biri napsın ozaman herkez kolay bişi kişiyi hergün yener alır puanları.ve puanlamaları yanlış yapmıssın hell le knight game nası 3 puan alır kimeyi yenmenişler eğer kazandıkları 1 maç 3 puansa o zaman tojourusun 27 puanı olması lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafaf -- 3 Kasım 2007; 12:11:19 >
-
bende giliyim herekeze başarılar beni ekle -
benim duelname
tojourus 2-0 Ozma öğren de gel
tojourus 2-1 yamimustafaf (bi daha oynayacağız izin verilirse ;) )
tojourus 1-0 secgings43 ama adam forbidden kart kullanıyo işte resmi :
tojourus 2-0 _fOrBiEd akıllı ilk olarak 2.yi oynayacaz diyo sonra yenilirken kapıyo
tojourus 2-0 [J-W-P] iyi maçtı dürüst oynadı
tojourus 2-1 (Hell)Zane.Truesdale
yukarıda forbidden kartı elimlen gösterdim kullandı ve beneim iki kartı haksız yere mezarlığa gönderdi atın turnuvadan bi de utanmadan bi tanecik o da bu diyo
33 puanım yazın lütfen
hey bu böle arada bi 12 puan var ya birincisi o 33 olcak ikincisi şunu en üste yaz
ben iki saattir duel yapıyom sen bi o 12 yazısını değiştiremedin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 4 Kasım 2007; 1:58:34 >
-
Yeniden yüklüom oyunu yüklensin şu jobeyle maç yapcam benide ekle -
Jungle Boogie-2 | タオル美術館朝倉めぐみ[J-W-P]-0
Jungle Boogie-2 | seckings43-0
Devamında editlerim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 3 Kasım 2007; 12:54:27 > -
ya ben yugioh indirme linki arıyorum ama tıklayınca hemen indirme şeyi çıkanlardan orbit için lazımda -
al sana yugioh indirme linki!
joey pc:http://www.bestsharing.com/f/ms001132016
kart açma yaması:http://r a p i d s h a r e.com/files/67055577/kartacma.zip.html
r a p i d s h a r e nin arasındaki boşlukları sil
al burdan indir oyunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tonyjaa_111 -- 3 Kasım 2007; 2:48:24 > -
quote:
Orjinalden alıntı: tonyjaa_111
al sana yugioh indirme linki!
joey pc:http://www.bestsharing.com/f/ms001132016
kart açma yaması:http://r a p i d s h a r e.com/files/67055577/kartacma.zip.html
r a p i d s h a r e nin arasındaki boşlukları sil
al burdan indir oyunu
bu linkleri biliom..ben linke tıklayınca indirme şeyi çıkan linkleri arıyorum..Orbit için -
şu an zekeye meyan okudum(J-W-P)
bitince editlerim.
edit=jwp ile 2-1 olduk(ben yeniyorum)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jungle Boogie -- 3 Kasım 2007; 22:52:51 > -
beyler turnuvaya ekleyin.
ilk maçım:
Doggukan:2-1 my name is atem
Kcvd Game:1-2 Doggukan
şu an Kcvds Game Kingle oynuyom.(durum 1-1)
bitince söylerim..
Evet beyler bitirici vuruşla beraber Kvcd Game Kingide devirdim 2-1.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 4 Kasım 2007; 0:19:31 > -
quote:
Orjinalden alıntı: Doggukan
beyler turnuvaya ekleyin.
ilk maçım:
Doggukan:2-1 my name is atem
Kcvd Game:1-2 Doggukan
şu an Kcvds Game Kingle oynuyom.(durum 1-1)
bitince söylerim..
Evet beyler bitirici vuruşla beraber Kvcd Game Kingide devirdim 2-1.
benle de oyna göreyim seni
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 4 Kasım 2007; 0:58:42 >
-
şikayetim var ben bu ağda kayıtlıydım sonra dueldragon yazıom şifre yugioh bu ağa girmeniz yasaklandı dioorr!!! ne demek oluyor bu!!!
Benzer içerikler
- darkorbit bot
- cevapların recebi
- haxball hile
- war thunder hesap satış
- telegram para kazanma
- tarayıcı oyunları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X