warlici 9 ayrı duelloda yendim bana 9 daha ekle yani ben şu an 33 üm tojourus yetişiyom sana lan hahah:D:D
quote:Orjinalden alıntı: _fOrBiEd quote:warlic ide 2 ayrı maçta yendim 6 daha ekle yani 24 oldu:D:D böle olmasının ndnni sen bana küfür edip deckinde 40 kart olması resimde bu konuşma zaten herkese yenilion olmuyo dimi
abi 9 puan daha ekle bana utkanı 2 ayrı duelloda ve tekstill i 1 duelloda yendim :D lider benim abi:Dhahah
eem ben eğer turnuvada olsaydım 1. dim de dersler fln uğraşamamdiye katılmadım dur bak kaç kere yendim adam ları Utkan 0 - 3 ben seçkin 0 - 4 dü galba Joey sedat 0 - ben 8 (8 Duel yaptık bi gün 4 bi gün 4 3 ünde neti gitti yada kaçmıştır bilmiyom) Bu benim düşük performansım :D ayrıca daha duel yapmak istiyom kimse cvp vermiyo yada on olmuyo
quote:Orijinalden alıntı: jo_be benim duelname tojourus 2-0 Ozma öğren de gel tojourus 2-1 yamimustafaf tojourus 1-0 secgings43 tojourus 2-0 _fOrBiEd (warlic) tojourus 2-0 [J-W-P] tojourus 2-1 (Hell)Zane.Truesdale tojourus 3-1 Jungle Boogie aloo ben 42 puanım yazın artık uff işsizliğe bak