Şimdi Ara

Superb'in Krallığını aldı LATİTUDE ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: fottili

quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

Yurt dısında samsung olarak adlandırılan ve kış aylarında hava sıcaklıgı - dereceye düşmese bile çalışmakta güclük ceken yada motor arızası veren bir otomobil,evet donanım olarak zengin ancak gercekten cok kalitesiz duruyor,renault üst segment arac yapamıyor

Ya bi gidin hele , Renault yapamıyor Skoda mı yapıyor üst segment araç. Yıl 1993 etrafta Safrane diye bir otomobil dolaşırken , Skoda ne üretiyordu hatırlıyormusun. Öncesi ve sonrasından bahsetmiyorum bile.Latitude' e gelince saf Renault'nun ürettiği bir araç değil ama ortaklık kapsamında üretilen ve sınıfının standartlarını her şekilde karşılayan kalitede ve konforda bir araç. Eleştiri olabilir , yani bir megane ile ortak kullanılan direksiyon ve kumanda birimleri gibi ama abartmaya gerek yok. Yok Skoda 3'e 5'e katlarmış yok kışın çalışmazmış felan bunlar komik ve gerçekten forumdaki kaliteyi düşüren ergen yazılarından öte gitmiyor maalesef .

sakin ol şampiyon ! öyle ergen muhabbetleri kalite falan diyip seviyeni düşürme ! skodayı savunmadım latitude donanımı zengin ama 5 para etmez bir araba sen sabaha kadarda aksini iddia etsende böyle

• Ergen muhabbeti deyince kalite düşüyor ama Latitude beş para etmez deyince düşmüyor anlıyorum seni . Hadi kendine dikkat et , ehliyetsiz araba kullanma sakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Backstreet kullanıcısına yanıt
    Adam gibi işimi yaptım ben zaten merak etme :D
  • Forumdan bir arkadaşta vardı, adamcağız aylarca arka tamponun gelmesini beklemişti.

Adam aylarca arka tamponsuz gezdi trafikte...
  • Eminim :-)

• Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Forumdan bir arkadaşta vardı, adamcağız aylarca arka tamponun gelmesini beklemişti.

Adam aylarca arka tamponsuz gezdi trafikte...

Söylediğin arkadaş yek_ka

Araba alacak olsam Latitude'e 5 kuruş para vermem, vermedim de zaten gittim Passat aldım eminim Latitude alsaydım bu kadar memnun olmayacaktım.

Önceden Megane aracımız vardı servisteki ustalar bile tavsiye etmiyor aracını. Onun yerine Passat, Insignia al arabaya bin diyor. E servisinin bile tavsiye etmediği aracı ben niye alayım ki?

Ayrıca krallık Latitude'de falan değil kimse şişirmesin bu aracı. Kimde tartışılır ama Latitude'de olmadığı kesin. Latitude sınıfında sadece iç hacim olarak yarışır gerisi yok.
  • Arkadaşlar su da bir gerçek ki, superb de arka koltuklarda baldır desteği çok kötüdür, daha doğrusu yoktur, minder çok kısa olduğundan tabureden az hallice bi rahatlığı var, bakmayın siz diz mesafesinin yüksek oluşuna, koltuk adamı sarmıyor bi kere, latitudeyi bilmiyorum ama araç seçimindeki tek kriteri arka yaşam alanı rahatlığı olan için latitude koltuklarınıda incelemesini tavsiye ederim ...
  • Superb'in Latitude'dan daha klass ve daha resmi makam aracı gibi durdupu kanatındayım fakat diz mesafesi şaşırtıcı oldu .. Superb sahibiyim koltuklarda hiç bir sıkıntı çekmedım ufak tefek'te sayılmam yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: bozkurt35

quote:

Orijinalden alıntı: nk061

quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

latitude o kaliteyle saraya kahya bile olamaz

Ne alaka ?

Röno ya ondandır. bir kere oturmuşluğu var mı acaba içine ?

Ben oturdum arkadaşım.O sol konsol altındaki çekmecevari şeyi açıp plastik kalitesinin parmak kesecek kadar ince ve rezalet olduğunu gördükten sonra indim arabadan.Röno möno değil.Samsung sm5..

• Su arka diz mesafesi bu kadar önemlimi? Siz makam şoförümusunuz anlamadım gitti. Atlas jetin reklamı gibi "69 u çok seveceksiniz" ya bırakın dizi mizi

• İlk çıktığı zaman da söylemiştim, o sınıfta Latitude'e gelene kadar alınacak başka modeller var o araba satmaz. Geçmişte Safrane, Reno 25 ne idiyse Latitude de o kaderi paylaşacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.