Şimdi Ara

Superb'in Krallığını aldı LATİTUDE ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
3.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • latitude kadar kalitesiz bir d segmenti araba daha görmedim..

Şirkette var 1.5 dci latitude her bindiğimde megane a biniyomuş gibi hissediyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: boyacı abi

latitude o kaliteyle saraya kahya bile olamaz

aynen katılıyorum araçta bin tane güvenlik var ama arkadaşımla aynı arabaının içinde 100-110 civarı hızda viraja girdik aynı viraja daha sonra imzamdaki araçla girdim sorun yok arabayla 2 takla attık ve 1 tane bile hava yastığı açılmadı araba pert
  • Mümkün değil. Renault bu verileri açıklarken Superb'e E sınıfı muamelesi falan yapmış olabilir. Superb ve Latitude'ün arka koltuklarına bir oturun sadece.
  • Super'b nere, Latitude nere..
  • İkisinin de sürücü koltuğunu kendime göre ayarladıktan sonra arka koltuğa oturduğum zaman Superb in diz mesafesinde gözle görülür derece iyi olduğunu söylemem lazım. Ama iç hacim de Latitude öndedir.
  • Gerek iç hacim gerekse arka diz mesafesi olarak Latitude önde. Veriler de bunu doğruluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: karabatak58

quote:

Orijinalden alıntı: VideSupra

Superb'in Krallığını aldı LATİTUDE !
    bu amblem değişmediği sürece, bi yere gelemeyecek skoda. rapid falan efsane olmuş ya.
    yalnız arkadaşın da dediği gibi superb tam bir f/p ürünü d sınıfında. çokta dolu bir araç. arka yolcunun genişliği çok çok iyi. vakumlu bagaj falan...

Kesinlikle HAKLISIN!

Şimdi yeşilini yok ettiler ama şöyle markadaki değişimi ifade eden modern bir logo yapmıyorlar ya hayret ediyorum.

Zevksiz, iğrenç bir logo olduğu gibi eski Skodayı hatırlatıyor insanlara...

Bu amblem değişeli yıl oldu nerdeyse.

• Skoda'nın eski logosu ile yeni logosu arasında görsel açıdan bakıldığında yenisi daha güzel.

Bu yeni logo ilk olarak Citigo'da kullanıldı.

Eski logolar çarpık bacaklı skodaları hatırlatıyor hep.

Arka tekere bakınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Mümkün değil. Renault bu verileri açıklarken Superb'e E sınıfı muamelesi falan yapmış olabilir. Superb ve Latitude'ün arka koltuklarına bir oturun sadece.

2010 MODEL SUPERB ELEGANCE sahibiyim :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sserkaan

quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Latitude'nin Superb'den fazla diz mesafesini barındıracagını hiç tahmin bile etmemiştim dışardan öyle gözüküyor fkat arastırdım ınternette superb den fazla nasıl diz mesafesıne sahıp olabılır dıye ve gerçekten öyleymiş ama bagaj konusunda arada dağlar var latitude bagaj'dan kısmış..

'Renault Latitude, 4897 mm uzunluğa, 1832 mm genişliğe, 1483 mm yüksekliğe ve 2762 mm dingil mesafesine sahip. Otomobilin bagaj hacmi ise 477 litre. Ön koltukta 1460 mm omuz mesafesi, arka koltukta 1446 mm omuz mesafesi ve arka koltukta 251 mm diz mesafesi sunduğu açıklanan Renault Latitude, bu değerlerle sınıfının en uzun otomobili ve arka koltukta en uzun diz ve omuz mesafelerini sunan model unvanını alıyor.'

http://www.otomobil.com.tr/detay.asp?bolum=2041&baslik=Renault-Latitude-fiyat%C4%B1-belli-oldu

Başlığınız çok saçma olmuş,kusura bakmayın lütfen .

Superb'in Krallığını aldı LATİTUDE

Tek kriter sizce Diz mesafasi ise haklı olabilirsiniz,sadece diz mesafesi farklı diye nasıl krallığını almış olabilir?

ben sadece superb'den fazla diz mesafesini şaşırdım ve o ayarda rekoru almış diz mesafesinde yani krallığı diz mesafesinde sadece.. Tabikide ben skoda ile mukayese etmiyorum kimse alınmasın ama skoda çook üstün.

• quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Mümkün değil. Renault bu verileri açıklarken Superb'e E sınıfı muamelesi falan yapmış olabilir. Superb ve Latitude'ün arka koltuklarına bir oturun sadece.

2010 MODEL SUPERB ELEGANCE sahibiyim :))

Dumur oldum desem yeridir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yeni superB gelmişse gidip bir inceleyeceğim
  • Latitudenin arka diz mesafesi daha geniş gibi görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Skoda'nın eski logosu ile yeni logosu arasında görsel açıdan bakıldığında yenisi daha güzel.

Bu yeni logo ilk olarak Citigo'da kullanıldı.

Eski logolar çarpık bacaklı skodaları hatırlatıyor hep.

Arka tekere bakınız.

Bu araba unutulmaz zaten

• Kore dizaynli latitüt bence afrika ulkelerinde satilmali 1 kurus bile verilmez.

• Ya bu latitutçular şaka mı, SuperB onu üçe beşe katlar.
  • ne kral latitütmüş ..
  • Fuarda incelemiştim Latitude'u , baya hoşuma gitmişti çok güzel araba . Tek beğenmediğim noktası egzozu , çok garip görünüyor , arabayla bir bütünlük sağlayamamış , sonradan takılmış gibi .
  • Yurt dısında samsung olarak adlandırılan ve kış aylarında hava sıcaklıgı - dereceye düşmese bile çalışmakta güclük ceken yada motor arızası veren bir otomobil,evet donanım olarak zengin ancak gercekten cok kalitesiz duruyor,renault üst segment arac yapamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: hawkss

Yurt dısında samsung olarak adlandırılan ve kış aylarında hava sıcaklıgı - dereceye düşmese bile çalışmakta güclük ceken yada motor arızası veren bir otomobil,evet donanım olarak zengin ancak gercekten cok kalitesiz duruyor,renault üst segment arac yapamıyor

Ya bi gidin hele , Renault yapamıyor Skoda mı yapıyor üst segment araç. Yıl 1993 etrafta Safrane diye bir otomobil dolaşırken , Skoda ne üretiyordu hatırlıyormusun. Öncesi ve sonrasından bahsetmiyorum bile.Latitude' e gelince saf Renault'nun ürettiği bir araç değil ama ortaklık kapsamında üretilen ve sınıfının standartlarını her şekilde karşılayan kalitede ve konforda bir araç. Eleştiri olabilir , yani bir megane ile ortak kullanılan direksiyon ve kumanda birimleri gibi ama abartmaya gerek yok. Yok Skoda 3'e 5'e katlarmış yok kışın çalışmazmış felan bunlar komik ve gerçekten forumdaki kaliteyi düşüren ergen yazılarından öte gitmiyor maalesef .

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.