superb le passat arasında fark yok motor aynı tasarım aynı platform aynı herşeyi aynı hatta superb in cıktığı sene tartışmalar olmuştu bu konuda aynı arac ve daha ucuza satıyolar platrom dedğim segment değil arkadasaım aracların 2 side aynı arac aslında sadece marka ve 2-3 cizik farkı var
dostum süper b passatın üst sınıfı bir araçtır tartışma passatla aynı olduğu için değil lüks segment sınıfında bir araç neden bukadar ucuz satılıyor idi..süper b passatın üst sınıfı bir araç ama 2.el süper b 1.9tdı elegance triptonik şanzımanın 2.el değeri bırak passatı jetta 2.0 tdı den bile çok daha ucuz....
e lüks segment sınıfında olan bir araç bukadar ucuz oluncada almaya karar veren kişilerin aklıda karışıyor..ben passatın içinede oturdum bir gün skoda bayisinde süper b elegance vardı ona oturduğum zaman açıkcası bana passattan çok daha lüks havası verdi zaten süper b passatın üst sınıfı araç zaten euroncap test lerine bak passatın sınıfında octavia varken süper b audi a6 mercedes e serileri ile çarpışma testi sınıfına giriyor...
quote:
Orjinalden alıntı: selim82
superb le passat arasında fark yok motor aynı tasarım aynı platform aynı herşeyi aynı hatta superb in cıktığı sene tartışmalar olmuştu bu konuda aynı arac ve daha ucuza satıyolar platrom dedğim segment değil arkadasaım aracların 2 side aynı arac aslında sadece marka ve 2-3 cizik farkı var
superb ın şaşisi passat şasisinin uzatılmış versiyonu, zaten arka kapısına bakarsanız anlarsınız, onun dışında passattan üst sınıf bir araç değil, aynen mercedes teki long versiyonlar gibi.
bir 407-607 deki sınıf farkı yok aralarında.
tabikii passat tartısılmaz bile
bence superb alacaksan biraz daha bekle yeni kasaları çıkacak.eğer passat alacaksan da 1.6fsi alma sade 1.6 al onlar daha ucuz 48 gibi birazda indirim yapıyolar.daha ucuza binersin eğer paranı düşünürsen.
superb konfor kalite açısından passata çok yakın ve ciddi bir motor avantajı var ben olsam fazla düşünmem superb alırım
kesinlikle superb. yakıt ekonomisi ve konfor gayet güzel.
Vergisi sarsmaz ise tabiki superb
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme