Bildirim
SUPERB MI PASSAT MI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2008 TEMMUZDA TÜRKİYEDE -
geç kaldı birazzz... bir de 2008 temmuz abo.. -
Bu bilgi için kaynak belirtebilir misiniz? -
KAYNAK BAYİİDE TANIDIGIM VAR -
autorevue.cz -
kesinlikle superb -
tabii ki superb, hem dizel, hem passattan daha geniş, hem de passattan daha kaliteli bir araç, mukayese kabul etmez. zaten adı üstünde superb yahu. -
Superb passattan daha üstünmüş
quote:
Orjinalden alıntı: 19can84
tabii ki superb, hem dizel, hem passattan daha geniş, hem de passattan daha kaliteli bir araç, mukayese kabul etmez. zaten adı üstünde superb yahu.
-
tabiki passsat da
fiyat donanım motor kombinelerine bakarsak da superb ancak ben yenilencek diye duymustum. -
yeni kasası auto cz var beklemek en mantıklısı -
passattan yanayım ama 1.6 ya 55.000 ytl vermek pek mantıklı gelmiyor -
ben asla 1.9 dizel süper b dururken 1.6 benzinli passata para vermem fiyat olarak süper b çok avantajlı...
hem dizel hem ekonomi hem tork hemde passatı aratmayan özelliklere sahip zaten kardeş bunlar... -
quote:
Orjinalden alıntı: berktas
Superb passattan daha üstünmüş
quote:
Orjinalden alıntı: 19can84
tabii ki superb, hem dizel, hem passattan daha geniş, hem de passattan daha kaliteli bir araç, mukayese kabul etmez. zaten adı üstünde superb yahu.
ben de sana gülüyorum...
ama passatla ilgisi yok -
DOSTUM BENCEDE SUPERB AMA BU DEMEK DEĞİLKİ PASSAT KÖTÜ.BENİM FİKRİM SUPERB DAHA HOŞ Bİ MAKİNE.HEM FİYAT HEMDE DONANIM HER İKİSİDE SKODADAN YANA AMA ÖNÜNDEKİ LOGO HOŞUNA GİTMEZSE OZAMAN SEN BİLİRSİN. -
sadece dizel olması ve konforu yönünden superb ama kalite olarak passat derim -
Superb daha geniş, daha konforlu gibi. Donanım olarak da passattan oldukça fazla. Passatın da artıları vardır tabii ama ben olsam Superb alırdım.
-
superb ve passat arasında pek fark yok zaten 2 araçta aynı platform üzrine geliştirlmiş daha doğrusu aynı araç sadece malzeme kalıtesi belki fark eder ama motor ve platform passat la aynı o yüzden superb zaten passatı götürez 1.6 cc motor hem diğeri dizel sadece vergide dez avantajı olur onuda yakıta sayarsın bence superb derim -
kesinlikle suberb derim -
süper b ve passat aynı segmente değildir süper b lüks citroen c6 peugeot 607 audi a6 vs.. segmentindedir passat ise orta segment sınıfındadır toyota avensis ford mondeo peugeot 407 citroen c5 vs.. senin bahsettiğin aynı platform üzerinde passat ve skoda octavia yapılmıştır octavia fiyat olarak ucuz olsada passat sınıfında bir araçtır..süper b ise passatın bir üst sınıfı araçtır....
quote:
Orjinalden alıntı: selim82
superb ve passat arasında pek fark yok zaten 2 araçta aynı platform üzrine geliştirlmiş daha doğrusu aynı araç sadece malzeme kalıtesi belki fark eder ama motor ve platform passat la aynı o yüzden superb zaten passatı götürez 1.6 cc motor hem diğeri dizel sadece vergide dez avantajı olur onuda yakıta sayarsın bence superb derim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan_kolay -- 28 Şubat 2007; 20:06:04 >
Benzer içerikler
- opel grandland x 1.5 dizel yorumlar
- 2006 kia sportage 2.0 crdi ex kullanıcı yorumları
- opel mokka 1.4 enjoy yorumları
- kia sportage paket sıralaması
- ford focus kronik sorunları
- golf 7.5 hangi yıl
- byd 2025
- renault logan
- sıfır araba fiyatları
- togg satış rakamları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X