Şimdi Ara

Superbox akşamları felç oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mart 2019'dan beri Superbox kulllanıyorum. (20 Mbit sınırsız) İlk aldığımdan beri 2 MB/sn ile sorunsuzca dosya indirebiliyordum, upload da 500 KB/sn, gayet idare ediyor. Yaklaşık 1-2 aydır Superbox'ta bağlantı hızı özellikle akşamları inanılmaz yavaşladı; sayfa bile zor açılıyor, download bir sıfıra iniyor, bir 100 KB'a bir 10 KB'a gidiyor. Sabahları erken hız gayet iyi, gündüzleri hızlı değil ama idare ediyor. Acaba benzer durumda olan var mı? Eşek yüküyle para ödüyoruz, bu mereti akşam kullanamayacaksam ne işime yarar? Daha önce müşteri hizmetleriyle bu konuyu konuşmuştum "Sizin tarifeniz 20 Mbit'e KADAR. Hızınız 3 Mbit'in altına düşmüyorsa sorun kabul etmiyoruz" gibisinden bir cevap vermişti. Belli ki akşamları yoğunluk var, hızları bilerek düşürüp bölüştürüyorlar. Belki de sınırsız tarife kullananları bilerek yavaşlatıyorlar. Taahhüt bitince 16 Mbit ADSL'e dönmek bana mantıklı geliyor; maalesef bulunduğum yerde fiber yok.

Benim tecrübeme göre, Superbox almayın aldırmayın, ADSL'le idare edin derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 14 Eylül 2020; 22:15:48 >

• Akşam yoğunluğuna kolay kolay çözüm olmaz. Günün her saati düşük hızlar alınırsa ancak o zaman yatırım planına alırlar. Benim tecrübelerim bu yönde..

Belli ki son zamanlarda o bölgede Turkcell abonesi artmış ki hızlarda düşme var.

3G'yi deneyin.

Benim bölgede yoğun olan ve olmayan saatlerde ki fark.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jazzalyn -- 14 Eylül 2020; 22:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bendede hiçbir sıkıntı yok tamamen bölgesel hızları bölüştürme olayını ilk defa duyuyorum kapattir gitsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablosuz şebekelerin kapasite sınırları var. Bölgenizdeki Turkcell şebekesi de akşamları doyma noktasına ulaşıyor ve dolu kapasite ile hizmet verirken aldığınız hızlar düşüyor doğal olarak. Taahhüt vs. sebeplerle kullanmak zorundaysanız, müşteri hizmetlerine ara ara durumu bildirin. Bölgede aktif edilmemiş bantlar varsa onları aktif ederek biraz iyileşme yapabilirler.
    Ancak evde sabit hattınız varsa, zaten bunu kullanmaya çalışın. 16 Mbit de olsa ödediğiniz para çok daha az olacak sonuçta. Ayrıca size ayrılmış bir hat var orada, SuperBox gibi paylaşılan bir bant genişliği değil. Onda da sıkıntılar olabiliyor tabi ama biraz şans işi böyle şeyler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.