Şimdi Ara

SUPERBOX HAKKINDA ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
14.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum. 31 aralık 2018'e kadar kota aşımı sonrası hız 3mbite sabitleniyor ve kota aşım ücreti alınmıyor dedi. 1 ocak 2019 itibariyle kota aşımı sonrası internetin kesileceğini ek paket alınarak devam edilebileceğini söyledi.Ayrıca taahhütsüz paketleri de kaldırmışlar. Tüm paketler 24 ay taahhütlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikeskin7 İ kullanıcısına yanıt
    1 Ocaktan itibaren zaten kotalar tamamen kalkmıyor mu? Neye dayanarak bunu söylemiş ki? Bugün başvuru formu doldurup gönderdim. Beni aramalarını bekliyordum. Bu dediğiniz şekilde olacaksa hiç bulaşmamak en iyisi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam son durum nedir ? Evimde altyapı yok kullanmayı düşünüyorum taahhütsüz vermiyorlar değil mi? Bir de kota olayı nedir şu an ?

• wiru5 kullanıcısına yanıt
    1 Ocaktan itibaren akn kalkıyor. Superbox yetkilileriyle 2 kez konuştum ikisi de aynı şeyleri söylediler.Eskiden taahhütsüz paketleri vardı onları da kaldırmışlar.

• alperkara A kullanıcısına yanıt
    Hocam yıl sonuna kadar kotanız bittiğinde hızınızı 3mbite sabitleyip kota aşım ücreti almayacaklar.Yılbaşından sonra kotanız bittiğinde internetinizi tamamen kesecekler. İnternete girebilmek için ek gb almanızı isteyecekler.Yetkililer aynen bunu söyledi bana.Ayrıca ben bu yaz için taahhütsüz paketi alacaktım ancak o paketleri de kaldırmışlar.Yani sadece 24 ay taahhütlü paket sunuyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: ikeskin7

Hocam yıl sonuna kadar kotanız bittiğinde hızınızı 3mbite sabitleyip kota aşım ücreti almayacaklar.Yılbaşından sonra kotanız bittiğinde internetinizi tamamen kesecekler. İnternete girebilmek için ek gb almanızı isteyecekler.Yetkililer aynen bunu söyledi bana.Ayrıca ben bu yaz için taahhütsüz paketi alacaktım ancak o paketleri de kaldırmışlar.Yani sadece 24 ay taahhütlü paket sunuyorlar.
    taahhütsüz paket olayı iyiydi keşke tekrar getirseler

Bi de 24 aymış

Bu arada kullananlar ne kadar memnun? Ping nasıl, onun dışında şikayetvarda biri durduk yerde 10 20 gb falan gidiyor vs yazmış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yıl olmuş 2018 hala 4G'den adam akıllı sınırsız ev interneti verebilen operatör çıkmadı.
    Gerçekten çok mu maliyetli bu teknoloji?
  • Speedtest ile 16ms ping alıyoruz, Başka bir kullanıcı baya aktif şekilde oyun oynuyor yüksek pingler yok. Hız 90-100 Mbps arası rahat bir şekilde alınıyor.

Bu dediklerim 5 üzerinden 3 diş çekmesine rağmen böyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuray

Speedtest ile 16ms ping alıyoruz, Başka bir kullanıcı baya aktif şekilde oyun oynuyor yüksek pingler yok. Hız 90-100 Mbps arası rahat bir şekilde alınıyor.

Bu dediklerim 5 üzerinden 3 diş çekmesine rağmen böyle.
    Harika yahu, keşke sınırsız da verebilseler hizmet kalitesini düşürmeden

• Arkadaşlar evim yeni bina ve alt yapı yokmuş. Doğal olarak netsiz kaldım.

Superonline’ı aradım. Superbox almak istiyorum dedim. Kayıt aldı. Yarım saat sonra aradı, adresiniz superbox için uygun değil dedi.

Kafayı yiyecem ben nereden nasıl internet alacam şaşırdım kaldım. Superbox’ın o kazık fiyatına bile razıydım. Onlar bile adresiniz superbox için uygun değil dediler!

• marikanwap kullanıcısına yanıt

Turkcell in Wınn modemleri var. Onlardan alıp kullanabilirsin. Yada 4.5G modemleri. Bataryalı.

• Lene kullanıcısına yanıt
    Ne alaka telefon cekmiyor mu o adreste 3G yada 4G

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Ne alaka telefon cekmiyor mu o adreste 3G yada 4G
    Superbox Ayarında Yüksek GB lı internet istiyor diye Bu Link'i önerdim..Kullanım amacı tam olarak nedir. Bilmiyorum...

• Lene kullanıcısına yanıt
    Ona soracağıma sana sormuşum dostum, o adreste
    Niye hizmet yok onu anlamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Arkadaşlar evim yeni bina ve alt yapı yokmuş. Doğal olarak netsiz kaldım.

Superonline’ı aradım. Superbox almak istiyorum dedim. Kayıt aldı. Yarım saat sonra aradı, adresiniz superbox için uygun değil dedi.

Kafayı yiyecem ben nereden nasıl internet alacam şaşırdım kaldım. Superbox’ın o kazık fiyatına bile razıydım. Onlar bile adresiniz superbox için uygun değil dediler!
    Belli ki Turkcell'in bölgende kapsamsı pek iyi değil, o yüzden vermemişlerdir.

Yakınlarında sabit internet hizmeti alanlar varsa paul doany e bi yaz bakalım.

• 31.12.2018 tarihine kadar Superbox müşterilerimizin kota sonrası duran hızları ücretsiz olarak 3 Mbps'ye çıkarılmıştır.
  • Paul’a yazdım cevap verdi ama geri dönüş yok. Telekomda işler baya sıkıntıymış zaten. Oradan ümidi kestim neredeyse. Bu arada yandaki tek katlı evde var telefon hattı.

Turkcell kullanıyorum ve gayet güzel LTE çekiyor şu an. Hiç problem yok.

Superbox istememin sebebi akn sonrası hızın 8 veya 3mbit olması. Vınn’da ise 128kbit oluyor ki o hız bi işime yaramaz malesef.

• marikanwap kullanıcısına yanıt
    Telefon cekiyorsa nasıl desteklemez derler nasıl sacmalik bu, ben olsam baska adres verir orası üzerinden alırdım çözüm olarak ancak 31.12 sonrası ne olacak belirsiz bu detayı da unutmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: marikanwap

Paul’a yazdım cevap verdi ama geri dönüş yok. Telekomda işler baya sıkıntıymış zaten. Oradan ümidi kestim neredeyse. Bu arada yandaki tek katlı evde var telefon hattı.

Turkcell kullanıyorum ve gayet güzel LTE çekiyor şu an. Hiç problem yok.

Superbox istememin sebebi akn sonrası hızın 8 veya 3mbit olması. Vınn’da ise 128kbit oluyor ki o hız bi işime yaramaz malesef.
    Turkcell çekim gücü iyiyse vermeleri gerek.

Bi TİM e gidip tam öğrenebilirmisin?

Zamanında alıcaktım, sorgulama yaptılar gayet iyi çekiyordu ve randevu verdiler. Ekipler modemle gelip test yapacaktı ama iptal edip vınn almıştım.

Ekipler eve geliyor kurulumu yapıyor, istiyorsan onaylanıyor ve kullanıyorsun. İstemiyorsan basıp gidiyorlardı.

Sende aynı şekilde bir dene istersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Ona soracağıma sana sormuşum dostum, o adreste
    Niye hizmet yok onu anlamadım
    Az once kayit actirdim SuperBox icin, kayit sirasinda baz istasyonu hiz verilerini aldi temsilci adresiniz uygundur denildi. Adresin uygun olmasi icin 100MB/sn lik hiz gerekiyormus bu bilgiyi verdiler. Adresinizde uygun baz istasyonu yoksa ve maddi sikintiniz yoksa en son care olarak uydu internetine gecebilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.