Şimdi Ara

SUPERBOX HAKKINDA ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
14.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende Turkcell mağazadan tekrar başvuru yaptım. Herhangi bir problem yok o bölgeye verebiliriz dediler ve kayıt oluşturdular. Ekip gelip son kontrolü yapıp sistemi kurar dediler. Bakalım inşallah hallolur.

Alt yapı için türk telekomla görüştüm. Daha proje çizilecek, onaydan geçecek, yapılacak falan filan. En az 2 sene. O zamana kadar Superbox ile devam ederiz heralde. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 4 Eylül 2018; 18:10:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superbox kullananlar sim kartı başka bir cihaza (vınn, 4g modem router vs) takıp kullanabiliyor muyuz?

Yani sadece Superbox'a özel tanımlı bir hat mı veriliyor yoksa hattı istediğimiz cihaza takıp kullanabiliyor muyuz?

200gb paket sadece bu kampanya dahilinde cihazla beraber verildiği için bu paketi alıp sim kartı çıkarıp kendi 4g routerım ile kullanmak istiyorum

Deneyen varsa paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anorian -- 13 Eylül 2018; 2:51:16 >
  • Anorian kullanıcısına yanıt
    Hayır Sadece kendi modemin'de kullanırsın. Diğer cihazlara Blokeli.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lene kullanıcısına yanıt
    Cok saçma degil mi bu olay mantigi ne ki bunun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Demek ki adamlar, kendi kutusuna göre ayarlanmış lar.. Başka mecra kullanımlar için, zaten Data Hatt satışları var. Lifecell mega Vs. Gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendi kutularına ayarladiklarini ilk mesajdan zaten anladık zaten saçma gereksiz bir kısıtlama niye böyle birşeye ihtiyac duymuşlar diyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Evet diğer türlü kullanımlar için data hattı var fakat max 75gb paket veriliyor. 200gb paket sadece superboxda.

• Arkadaşlar superbox kullanıyorum 1 ay olmadı daha. Superbox içindeki hatta ait 97₺ fatura gelmiş mesaj ile geldi bilgi.

Normal fatura ödemesi nasıl oluyor? Superonline üzerinden değil mi?
    Superonline’da fatura görünmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marikanwap -- 29 Eylül 2018; 13:54:38 >
  • Clorya C kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani bu modemi sadece tek lokasyonda mı kullanabiliyoruz?

Yani şehir merkezindeki evime aldıktan sonra telefon taşır gibi köydeki 4g olmayan evime taşıyamaz mıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 29 Eylül 2018; 20:46:53 >
  • marikanwap kullanıcısına yanıt
    Bende superbox icin basvurdum kuruluma gelen ekip bolge uygun degil dedi iptal etti halbuki 4.5g 3 dis çekiyor . Bu sorunu nasil asabiliriz illa 100mbps internet istemiyoruz 10 mb ta yeter yeter ki net olsun mobil netim dayanmıyor yardımcı olur musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: akntsyrk

Bende superbox icin basvurdum kuruluma gelen ekip bolge uygun degil dedi iptal etti halbuki 4.5g 3 dis çekiyor . Bu sorunu nasil asabiliriz illa 100mbps internet istemiyoruz 10 mb ta yeter yeter ki net olsun mobil netim dayanmıyor yardımcı olur musunuz
    Turkcell vınn dene? Onda böyle egzantrik şeyler yok.

• Ayda 300gb kullaniyorum oda yetmiyor malesef

• quote:

Orijinalden alıntı: marshallah

İlk çıktığı zaman böyleymiş tarife. Kota dolunca kesiliyormus. Ben geçen ay geçtim. Bana 3mbps'ye düşecek dediler. İlk başta da böyle mesaj gelmişti. Geçen gün kotaniz bitiyor diye gelen mesaj da ise hızınız 8mbps' ye düşecektir yazıyor. Sanırım bu ay geldi bu 8mbps güncellemesi. 20gün önceki mesajda 3mbps yazıyordu çünkü. Son durum böyle. Download a yüklendim ne vericek diye çok stabil olmamakla beraber ortalama 900kb/sn. Ara ara 25mb/sn'lere çıktığını gördüm.

Bu arada modem ayarlarinda telefon gibi 4G/3G ayarı var. 3G ye çektim çok daha iyi hızlara ulaştım.

Ayrıca turkcell hat üzerinden çalıştığı için bu numarayla hesabım uygulaması açarsanız salla kazan ile de haftalık GB lar geliyor bilginize :)
    Dün haftalık 10gb kazanmıştım.

Sonuç olarak bu sistemi tavsiye ederim bu fiyatları vermeyi göze alanlar için.
    Hocam yukarida yazdim size de sorayim istedim.

Ailem 2 ayri evde kaliyor. 2. İkamette 4.5g yok 3g var

Orada ne gibi bir hiz alabilir acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: PunkBunny

Hocam yukarida yazdim size de sorayim istedim.

Ailem 2 ayri evde kaliyor. 2. İkamette 4.5g yok 3g var

Orada ne gibi bir hiz alabilir acaba ?

Alıntıları Göster
    Modemi koyduğum odada 4.5g tek çizgi, 3g full çektiği için ben sürekli 3g modunda kullanıyorum ve 30mb/sn alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marshallah -- 19 Mayıs 2019; 13:56:29 >
  • marshallah kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler hocam

• Şuraya bir mesaj yolladım arkadaşlar. Bilgisi olan var mı?

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=139954426

SUPERBOX HAKKINDA ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 11 Eylül 2019; 20:22:17 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.