Şimdi Ara

Superbox'ı Sunucu Olarak Kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, Turkcell SuperBox aldım fakat bunu aynı zamanda heryerden erişebileceğim bir sunucu olarak da kullanmak istiyorum usb girişini kullanarak harici disk takıp bunu bi şeilde yapabilir miyiz?

Ayrıca sinyali kuvvetlendirmek istiyorum en iyi anten hangisi olur buna da yardımcı olursanız sevinirim.

10mbps sınırsız paketindeyim(1,80-2 mbit alıyorum)

SuperBox Huawei'nin B618s-22 kodlu cihazıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antihacker -- 3 Ocak 2019; 11:7:22 >

• usb takarak cihaza bişey yapılabilirmi bilmem ama eğer cihaza port açabiliyorsanız nat ile erişebilirsiniz bunu denemeniz lazım. port yönlendirme gibi seçenekler muhtemelen vardır
  • 1.80-2 megabit cok dusuk değil mi modemde mi sorun var mb/sn mi demek istediniz birimler mi yanlış oldu, yazılan doğruysa o hızla bağlansanız transfer yapmak bile zor olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maaart -- 3 Ocak 2019; 19:49:40 >
  • maaart M kullanıcısına yanıt
    Bu maart denilen adamin hic bi sozune inanmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

1.80-2 megabit cok dusuk değil mi modemde mi sorun var mb/sn mi demek istediniz birimler mi yanlış oldu, yazılan doğruysa o hızla bağlansanız transfer yapmak bile zor olur
    maalesef doğru en azından şimdiilik bu şekilde

bu işlemi sunucuyu oluşturmak mümkün mü?
  • antihacker A kullanıcısına yanıt
    Bu işlemi yapmak icin öncelikle statik ip ye ihtiyaç var aylık ödemesini yapıp statik ip alacaksınız, sonra bilgisayar üzerinden FTP kurularak cok kolaylıkla yapılıyor ancak modem üzerinden bilgisayarsız yapmak icin modem menülerini iyice karıştırıp araştırmak lazım kullanmadığım icin kesin birsey diyemiyorum, ancak bende kablo net modemi var hafta sonu onda kendim icin deneyeceğim olursa sizinkindede benzer bir yolla buluruz, hafta sonu gelişmeleri haber ederim olur mu?

Ayrıca son bir soru dropbox ve Google drive varken niye buna ihtiyac duydunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: maaart

Bu işlemi yapmak icin öncelikle statik ip ye ihtiyaç var aylık ödemesini yapıp statik ip alacaksınız, sonra bilgisayar üzerinden FTP kurularak cok kolaylıkla yapılıyor ancak modem üzerinden bilgisayarsız yapmak icin modem menülerini iyice karıştırıp araştırmak lazım kullanmadığım icin kesin birsey diyemiyorum, ancak bende kablo net modemi var hafta sonu onda kendim icin deneyeceğim olursa sizinkindede benzer bir yolla buluruz, hafta sonu gelişmeleri haber ederim olur mu?

Ayrıca son bir soru dropbox ve Google drive varken niye buna ihtiyac duydunuz
    Haftasonu bilgilendirirseniz sevinirim. Sebebi ise hobi.
  • antihacker A kullanıcısına yanıt
    Simdi geldim eve kablo modeme usb girişi ile koymamislar 😞
  • Modemin programi bunu destekliyorsa olur
  • Yaparsin. No ip dns hesabi al. Port kapali olsa dahi tunnelleme araciligiyla yaparsin. Biraz ugrasirsin ama olur. Kendin arastir obur detaylari
  • En kötü bu özelliği olan bir router alıp takarsınız en ucuz kaça bulursanız. Benim kullandığım routera bağlı bir HDD var, her yerden telefonum üstünden ona erişebiliyorum. 4G hızı ile erişim çok daha iyi olur tabi ama sizin hızınız megabit düzeyinde ise yazdığınız, çok yavaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sis651

En kötü bu özelliği olan bir router alıp takarsınız en ucuz kaça bulursanız. Benim kullandığım routera bağlı bir HDD var, her yerden telefonum üstünden ona erişebiliyorum. 4G hızı ile erişim çok daha iyi olur tabi ama sizin hızınız megabit düzeyinde ise yazdığınız, çok yavaş...
    Bulunduğum yerde şebekeler sıkıntısı var en iyi de gene (2-3mpbs ne kdar iyiyse) Turkcell aldğım superbox paketi gereği maax 10mpbs sınırsız bitek cam kenarında çekiyor :) Sueperbox simi çıkaarıp vınn cihaza taktım da gene en azından 5mbps gördüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antihacker -- 8 Ocak 2019; 11:31:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.