Şimdi Ara

Superbox Sınırsız 10Mbps 12 Ay Taahhütlü 99 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
16.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kullanılan o maddeler firmanın amaç dışı kullanımı (server sunucu vs) engellemek amaçlı koyduğu maddelerdir tabiki güvenme takdiri kullanıcıya aittir lakin ilk çıkan superbox kampanya sözleşmesinde 100 gb sonrası duracağı bilgisi mevcut fakat şimdiye kadar (1 yılı geçti ) bu şekilde bir durum olmadı fakat en kötü ihtimali düşünerek almakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatb19 -- 17 Mayıs 2019; 23:20:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serhatb19 S kullanıcısına yanıt
    Söz uçar yazı kalır. Konu Turkcell olunca hiç güvenmiyorum. Yıllar önce fizy’i kısıtlayıp ayrı bir ücretlendirme çıkardığında şikayet etmiştim. Bana söylenen bu zaten sizin hakkınız değil hediye idi lafı.

Şimdi gelelim mevcut duruma, bugün 159tl lik 10/10 tarifelerini gelen tepki üzerine sessizce ve duyurmadan 20/10 yaptı. Peki 3ay sonra tekrar 10a düşürmeyeceğinin bir garantisi var mı. Düşürürse de cevap belli, bu zaten taahhütünüzdeki hız değil size verilen bir hediye idi olacak. Bakın özellikle bundan sonra hızınız 20/10 olacaktır şeklinde bir bilgilendirme yapılmadı. Niye, çünkü o da bir taahhüttür.

Gelelim lokasyona, sözleşmede var mı. Var ve en kötüsü ücret bilgisi bile yok. İsterse her lokasyon için 100 de alır 1000 de alır. Dediğim gibi Turkcell den zamanında dilim yandı artık temkinli yaklaşıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 18 Mayıs 2019; 0:4:10 >

• Çok haklısınız hocam bu şartlarda imza atılmaz 5.cihaz için ucu açık fiyat isteyebilirler neden böyle bir şey yaparlar orası da ayrı bir olay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yeterli mi ?

Adresinizde altyapı olmadığından başvurunuza devam edemiyoruz.
  • www.superonline.net
    Superbox Fırsat Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE
    https://www.superonline.net/kampanyalar/superbox-kampanyalari/superbox-firsat-kampanyasi
  • Enyalius E kullanıcısına yanıt
    Tabi ki kullanıcı olarak temkinli olmak gerekir lakin dediğiniz gibi 10 mpbs hızı 20 yaptılar belki de iki paket arası fiyat farkı var bir özellikte farklı olsun diye düşündüler ki şu durumda var , zaten 10 mbps hızla aynı anda kaç cihaz kullanılabilir ki rahat şekilde 4 cihaz aynı anda yeterli olacaktır diye düşünüyorum ki fiyatı dahi belli değil , yani sitedeki ücret diyor sitede ücret yok dolayısıyla şu pozisyonda bilgi vermeden ücret almaları zor inşallah sözleşme de güncellenir daha fazla kullanıcı ya ulaşır

• biraz önce müşteri hizmetlerini aradım. müşteri hizmetlerine net ifadelerle sordum. cihaz sınırı var mı dedim. kesinlikle olmadığını söyledi. lokasyon sınırı var mı dedim kesinlikle yok dedi.peki 99 tl den farklı bir fatura çıkacak mı dedim.hayır dedi.şu an yöneticilerimize bilgi verdik gerekli güncellemeler sözleşme üzerinde yapılıyor dedi. fakat ben pek aydınlanmadım.isterseniz sizde arayın. detaylı bilgi alalım.

• Sözleşme güncellenmesini bekliyoruz lakin forum başında söylediklerim aynen geçerli herhangi bir lokasyon ve cihaz sınırı bulunmamakta

• Turkcell sonunda sayfalarına açıklama koymuş;

Superbox Müşterilerimize Özel Ramazan Müjdesi! 17.05.2018 tarihinden itibaren tüm Superbox 10 MBPS İnternet paketindeki müşterilerimizin hızlarını 2 Kat arttırarak 20 MBPS'ye çıkardık! Bu fayda müşterilerimizin kontrat süreleri boyunca devam edecektir.

Kontrat boyunca değiştirmeyeceğiz demiş.

Superbox 20MBPS İnternet Paketi için indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme(upload) üst limit hızı 5 Mbps'dir.

Normal 20Mbit'in upload u 5Mbit iken bizim gibi eski kullanıcıların hak kaybı olmaması için upload 10'da sabit kalmış (bununla ilgili bir açıklama yok ama 5 yaparlarsa mevcut taahhütlerimiz ile çelişeceğinden, dokunacaklarına sanmıyorum).

99'luk tarifenin lokasyon ve cihaz sınırı olayı muamma, cihazı da bizim B618s-22d gibi profesyonel gözükmüyor. Ben açıkcası fikrimi değiştirdim şu an ki haliyle memnunum

Dipnot: Açıklama da tarih 2019 yerine 2018 yazılmış ama farkeden bir durum yok. Ekran görüntüsünü saklayayım da ileride sorun çıkmasın, archive.org da zaten kopyası duracaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enyalius -- 18 Mayıs 2019; 22:39:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Enyalius

Turkcell sonunda sayfalarına açıklama koymuş;

Superbox Müşterilerimize Özel Ramazan Müjdesi! 17.05.2018 tarihinden itibaren tüm Superbox 10 MBPS İnternet paketindeki müşterilerimizin hızlarını 2 Kat arttırarak 20 MBPS'ye çıkardık! Bu fayda müşterilerimizin kontrat süreleri boyunca devam edecektir.

Kontrat boyunca değiştirmeyeceğiz demiş.

Superbox 20MBPS İnternet Paketi için indirme üst limit hızı 20 Mbps, yükleme(upload) üst limit hızı 5 Mbps'dir.
    https://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/superbox-4-5g-internet-kampanyasi

Normal 20Mbit'in upload u 5Mbit iken bizim gibi eski kullanıcıların hak kaybı olmaması için upload 10'da sabit kalmış (bununla ilgili bir açıklama yok ama 5 yaparlarsa mevcut taahhütlerimiz ile çelişeceğinden, dokunacaklarına sanmıyorum).

99'luk tarifenin lokasyon ve cihaz sınırı olayı muamma, cihazı da bizim B618s-22d gibi profesyonel gözükmüyor. Ben açıkcası fikrimi değiştirdim şu an ki haliyle memnunum

Dipnot: Açıklama da tarih 2019 yerine 2018 yazılmış ama farkeden bir durum yok. Ekran görüntüsünü saklayayım da ileride sorun çıkmasın, archive.org da zaten kopyası duracaktır.
    Merhaba cihaz olarak belirttiğiniz şekilde B618s-22d den farklı daha çok ev adsl modem tarzında ev kullanıcıları için yeterli olacaktır fakat daha yoğun kullanımlarda B618s-22d modem kullanan kampanyayı kullanmakta fayda var

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Altyapı Kontrolü için yardımcı olabliriz, bazı bölgelere ekip yönlendirebiliriz
  • arkadaşlar taahhütnameye baktım sanırım 4 cihaz 2 lokasyon olayı kalkmış? ramazan kampanyası linkinin altında böyle bi ibare yok.

• Şuan bir değişim göremedim sözleşme aynı durumda

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Yeni müşterileri içinde upload 5MBps olmuş 20 MBps alanlar için
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    4 cihaz şartlar arasında var bende baktım

Superbox Sınırsız 10Mbps 12 Ay Taahhütlü 99 TL
    Geçen sene soperonline adsl başvurdum kimse gelmedi bende iptal etdim
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Evet sözleşmede devam etmekte gelmemeleri enteresan olmuş hangi il di ki bekledikleri yer

• şu anda anlamı benim için yok.normal bi ailenin evinde zaten 8-10 tane cihaz var. daha önceki sözleşmelerde bu yok muydu?

• Daha önceki sözleşmede 32 cihaz bilgisi vardı bu sözleşmede 4 diyor lakin kısıtlama yok ki kampanya 10 mbps hızında 4 ten fazla cihazla stabil olarak kullanıma uygun olmayacaktır (

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatb19 -- 19 Mayıs 2019; 13:12:27 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.