Şimdi Ara

Superbox Sınırsız 10Mbps 12 Ay Taahhütlü 99 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
6
Favori
16.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 cihaz dediğin zaman sıkıntı çok büyük.evlerde asgari 2 telefon tablet bilgsayar ps4 olacak. çok sevinmiştim fiyatı duyunca ama şu an benim in anlamı kalmadı. 2 yıldır altyapı bekliyorum. bi 2 yıl daha beklerim. benim evimdeki internete kim karışır? ayrıca stabil diyorsunuz ama bişey indirmedikten sonra 10 mbit gayet yeterli 5-6 cihaz için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar müşteri hizmetlerini biraz önce aradım. 10 mbit olan pakette 4 cihaz olayı var. temsilci net ifadelerle söyledi.
    fakat 20 mbit alırsanız bu sınırlama yok dedi. o yüzden vazgeçtim. ekstra ücret gelecek diye net ifade kullandı. çok anlamsız olmuş.

• Sözleşmede sınır değil ekstra ücret diyor , ücret bilgisi verebilirler mi peki ? Veremediler büyük ihtimalle , sebebi ise ücret bilgisinin olmaması yakında güncelleme yaparlarsa daha iyi olacaktır maddenin bulunma sebebi ise al-sa işlemlerine karşı önlemdir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • serhatb19 S kullanıcısına yanıt
    iyi de sıkıntı sadece bu pakette yok ki? satacak olan kişi bunu 159 luk pakette de yapmaz mı?

• Yapabilir o yüzden 100 gb lik kampanyada duracak maddesi var 20 lik kampanya sözleşmesine ulaşamadım ulaşırsam konuya o sözleşmeyi de eklerim

benim olduğum yer afyon sultandağı il merkez den gelmiş olsa bile 70 km metre en fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 19 Mayıs 2019; 15:24:4 >
  • bugün bağlantı yapan oldu mu? hala taahhütname aynı mı

• Herhangi bir değişklik yok
    ama telefonda devamlı olarak sözleşmenin güncelleneceği ve hiçbir kısıtlamanın olmadığı söyleniyor.şaşırtıcı.

• Şuan güncelleme ne zaman yapılır bir bilgim yok lakin herhangi bir cihaz ve lokasyon sınırı bulunmuyor

• ayrıca arkadaşlar yeni abone olacaklara 108 tl oluyor aylık vergilerle beraber. hala güncelleme bekliyorum.

• Tüm mobil hatalarda olduğu gibi maalesef bu cihaz mobil hat içerdiğinden dolayı ilk hat açılış verileri alınmakta

"işbu Taahhütname kapsamında seçmiş olduğum Superbox Fırsat 4.5G Paketi ücretine ek olarak,
    Taahhüt Süresinin ilk 12 (oniki) fatura döneminde, 65 TL (altmışbeşTürkLirası) yeni tesis özel
    iletişim vergisinin aylık 5,42 TL (beşTürkLirasıkırkikiKuruş) olarak, 27,86 TL
    (yirmiyediTürkLirasıseksenaltıKuruş)) ’lik telsiz ruhsatname ücretinin aylık 2,32
    TL(ikiTürkLirasıotuzikiKuruş) olarak eşit taksitler halinde faturama yansıtılacağını; aylık 1,64
    (birTürkLirasıaltmışdörtKuruş) telsiz kullanım ücretinin ise aboneliğim süresince her fatura
    döneminde faturama yansıtılacağın...""
  • smart0201 kullanıcısına yanıt
    Durum biraz enteresan olmuş , 24 saatte kurmaları gerekiyordu , Bolvadin de 2 sene kaldım bu arada :)
    kurulum için 2 ay mı 2 hafta sonra mı ne aradılar buyuk ihtimalle bolvadin de olması lazım konuşması zaten belli ediyordu bende sinir ile iptal ettirdim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart0201 -- 21 Mayıs 2019; 0:42:57 >
    Hocam almayı düşünüyorum adsl den bıktım
  • InvisibleLord kullanıcısına yanıt
    Tam almaya niyetlenmiştim, senin mesajdaki 4 cihaz ve 2 farklı lokasyon kısıtlamasını okuyunca vazgeçtim.Turkcell bu, mutlaka sözleşmesinde bir yamuk vardır demiştim kendi kendime zaten ;)
    Yanılmamışım...

• smart0201 kullanıcısına yanıt
    Merhaba tekrar kurulum öncesi şebeke testi yapılmakta fakat turkcell şebeke çekimi nasıldır şu an bölgede ? 4.5 g çekiyor ise çok rahat kullanım olacaktır özelden net adres gönderirseniz altyapı sorgula ya bilirim

• Charmlander kullanıcısına yanıt
    Merhaba şuan Türkiye geneli binlerce kurulum yapıldı sözleşme de evet madde var lakin bir lokasyon ve cihaz sınırlaması yok düzenleme olması en iyisidir lakin şu örneği vereyim sizlere ilk superbox kampanyasında 100 gb sonrası duracak bilgisi var nerdeyse 1.5 yıl olacak böyle bir şey olmadı olmayacağını düşünüyorum tabi ki öncelik var ise fiber yoksa sağlıklı altyapıda vdsl mümkün değil ise kesinlikle dsl superbox a rakip olamaz özellikle de sınırsız pakette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatb19 -- 23 Mayıs 2019; 0:19:7 >
    Peki şimdi bu servisin hat ücreti, kurulum, vergi vs. ne kadara mal olacak bana taahhüt verirsem?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.