Şimdi Ara

SUPERCELL'İN YENİ OYUNU CLASH ROYALE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • androide ne zaman geliyor kesin bilgisi olan varmı ben bi kaç sayfadan baktım february diyende var 2017 diyende 2016 yazada ios tan androide coc un geçişi 6ay kadar sürmüş sonuçta buda o kadar sürer miki?
  • Ben biyerden duydum ama kesin değil 3 ay yazıyodu ama yanlış bilgide olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vee büyük gün oyun Android'de !!
  • Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    indirme linki varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Play store'da "ülkenizde kullanılmıyor" yazıyor. nasıl indirebiliriz.

• Klan Kalesi diye youtube kanalı var orada link var.
  • entourage E kullanıcısına yanıt
    Bilmem.Android kullanıcısı değilim.Sadece bu haberi duydum.Ben ios kullanıcısıyım.
  • eto83 kullanıcısına yanıt
    Bilemem.Ben sadece bu haberi duydum.Android kullanıcısı olsam yardım etmeye çalışırdım.
  • katılan olmama sebebi dostum oyunun android'e yeni düşmüş ve hala indir linki gelmemiş olması :) bende sabırsızlıkla bekliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1050 Kupam var dev cadı güzel gidiyor.

• İdare eder ama altın kazanmak cok zor.

• blackyang B kullanıcısına yanıt
    En yakın zamanda gelir :)
  • Nasil bi oyun

• Güzel bi oyun :) Ben çok beğendim.İşte senin ve rakibin kartları var.Örnek vermek gerekirse ; Dev,goblin,cadı,mortal,duvar,Valkri,Duvar patlatıcı,golem,pekka,dalkavuk gibi şeyler.(Daha 20 taneden fazla kart var).İşte sen bu kartlarla rakibin kulesini almaya çalışıyosun.Rakibin ve senin 2 tane okçu kulen var.Ortada Köy Binası var.İlk köy binasını alan kazanıyor.Tabii saldırırken aynı zamanda'da savunma yapmalısın ;)
  • Oynamak isteyenler için android apk linki videonun altında arkadaşlarhttps://www.youtube.com/watch?v=DS1mhPi7O4c ( Yorumlar yağıcak birazdan evet kanalı ben açtım bir beklentim de yok maksat eğlence ) iyi eğlenceler herkese. Ayrıca clan vb kuralım oynayan arkadaşlar ile
  • F T M F kullanıcısına yanıt
    Beğeniyi aldın kardeşim.
  • https://www.youtube.com/watch?v=B-XgT-Y5UA8

Buda benim inceleme videom.
  • Legendary-Pro L kullanıcısına yanıt
    Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize
  • Klana gelmek için niyetlendim ama dolmuş çoktan

• Apk indirdim kurdum oyunu. Şuan dil desteği yok ama kolay zaten pek de gerek yok gibi. Clash of clans oynayınca yabancılık çekmiyor insan. Türk klan varsa geleyim arkadaşlar daha dün başladım 3 levelim. Ayrıca misal bazen 3 saatlik bazen 8 saatlik sandık veriyor şuan için. En fazla 4 sandık olduğu için ben 3 saatlik sandığı silmek istiyorum ama yapamıyorum. Böyle bir şey oyunda mı yok ben mi göremedim acaba?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.