Şimdi Ara

SUPERGA Ayakkabı 59 TL + Ücretsiz Kargo + %6,5 Avantajix (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
6.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • tüh be şansa bak dün boynerden 59 a dockers günlük ayakkabı aldım bej renk. saks mavi süperga daha güzelmiş.
  • 3XWLF8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fifa_05 -- 13 Temmuz 2017; 14:36:15 >
  • bayan ayakkabısımı süpergalar. 36 numaradan 45 e kadar çıkmış gerçi. şimdi alıp mal mal gezinmeyelim ortamlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemkuru

bayan ayakkabısımı süpergalar. 36 numaradan 45 e kadar çıkmış gerçi. şimdi alıp mal mal gezinmeyelim ortamlarda.

Beden olarak erkek için uygun gözüküyor, daha önce hiç Superga giyen bir erkek görmedim daha ama , Tabi ki beğeni durumu tercih edilebilir.
  • eyvallah usta sağol. arattım şimdi hep kızların ayaklarında duruyor en iyisi bulaşmamak hiç

https://www.gardrops.com/kadin/ayakkabi/saks-mavisi-superga
  • ALMAYIN !!! Hayatımda alıp pişman olduğum en kötü ayakkabı !!
  • Superga kullaniyorum gayet rahat tek kotulugu ayakkabi biraz agir hic kiz ayakkabisi gibi de durmuyor yani bir converse hafifligi beklemeyin cunku ayakkabinin altindaki taban olan kisim agirlik yapıyor ust taraf bildigimiz keten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %20 indirim denk gelmedi, 60 liradan aldım kardeşime.
  • lord_of_darks kullanıcısına yanıt
    hocam kaliplari nasil ?
  • Batmanlı Betmen kullanıcısına yanıt
    Kaliplari hafif dar ben normal ayakkabida 42 giyiyorum bunu da 42 aldim fakat biraz sikti daha sonra acildi yani yine de ayak numaraniza gore almaniz iyi olur

• benim ayakkabi hala tedarik surecinde. ne kadar suruyor bu surec ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lord_of_darks

Kaliplari hafif dar ben normal ayakkabida 42 giyiyorum bunu da 42 aldim fakat biraz sikti daha sonra acildi yani yine de ayak numaraniza gore almaniz iyi olur

Bence 1 numara buyuk alin. Beni rahatsiz ediyor.kisin 75 liraya almstim

• bende hala tedarik surecinde diyor 15inde vermistim siparis. sizde durum nasil ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: armonyy

59 TL ye askerlikten yirtabilirsiniz. Düz taban yapıyo

Düz tabanda kurtarmıyor artık alıyorlar 4 gün yol yürütüyorlar dağda intikalde

• https://www.divarese.com.tr/p_ayakkabi-divarese-bordo_421

bu ayakkabinin 43unu aldim biraz dar oldu 44unu almis olup degistirmek isteyen varsa iletisime gecebilir.
  • Iptal ettiler siparisimi!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.