Şimdi Ara

Supergirl (2015) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
28.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum niye illa çr deki gibi olmak zorunda ki? Sonuçta karakterlerin tanıtımını yapma peşinde değil adam kendi dizisini çıkarma peşinde.

kostüm çr deki gibi çok açık yapılmamalı absürd kaçardı çünkü.yine de kostüm kötü olmuş orası ayrı.

Örneğin zack s. Superman kostümünü man of steel de çok iyi yapmıştı çr deki don falan çocukça ve garip kaçabilirdi.

Nolan batmani gerçek dünyaya çok iyi adapte etti, her yönden çok gerçekçi oldu.

Supergirl (2015) Supergirl (2015)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Cılız zaten. Kadının fizik olarak sorunu yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spider-Man

Cılız zaten. Kadının fizik olarak sorunu yok ki.

Bence de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

Dostum niye illa çr deki gibi olmak zorunda ki? Sonuçta karakterlerin tanıtımını yapma peşinde değil adam kendi dizisini çıkarma peşinde.

kostüm çr deki gibi çok açık yapılmamalı absürd kaçardı çünkü.yine de kostüm kötü olmuş orası ayrı.

Örneğin zack s. Superman kostümünü man of steel de çok iyi yapmıştı çr deki don falan çocukça ve garip kaçabilirdi.

Nolan'ın Batman kostümü en dandik Batman kostümlerinden biri.

Ayrıa Superman yeni seriden beri don giymiyor, Zack'ın yaptığı bir şey değil o da.

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

quote:

Ayrıa Superman yeni seriden beri don giymiyor, Zack'ın yaptığı bir şey değil o da.

Dandik mi ?
    Kurşun geçirmezlik ve bi o kadar hafifliği ve kanatları ile havada süzülmesi
    Ve Koldaki bıçaklar ve bıçak bile geçirmiyordu vede son olarak The Dark Knight'fa son sahnedeki rehinleri kurtarmadaki detektif görüşü...
    valla en dandik en berbat kostüm haklısın.

O zaman Batman Vs superman Dawn of justice'daki batman kostümü elen berbat en uyduruk en içler acısı en kötü en dandik ve en saçma en iğrenç ve en kullanışsız kostüm olacak...
    Eğer dediğin gibi haklıysan yani TDK kostümü dandik ise emin ol BVS'de çok küfür yiyecek batman...

• Görünüş olarak felaket. O kadar ince Batman olmaz.

Diğer detayları beni ilgilendirmiyor.
  • quote:

Görünüş olarak felaket. O kadar ince Batman olmaz.

Diğer detayları beni ilgilendirmiyor.

Şahsi fikrim Batman dediğin new 52 ve the dark knight daki gibi karizmatik olur ayı gibi olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 23 Nisan 2015; 14:55:34 >
  • Uzatıp konuyu kirletmeye gerek yok. Herkesin zevki kendine.

Supergirl iyi olmuş. Özellikle Whiplash'daki hanım kızımız olduğunu öğrenince ilgim arttı diziye bir anda.
  • Tebrikler sayfanın içine mıçtınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Tebrikler sayfanın içine mıçtınız.

Hep mıçan ben oluyorum
    Dostum ayrıca çok önemseme sayfa mevzusunu.para kazandırmıyor veya sayfa dağılsa bile cennete gidip gitmemeyi etkilemiyor sonuçta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Tebrikler sayfanın içine mıçtınız.

Hep mıçan ben oluyorum
    Dostum ayrıca çok önemseme sayfa mevzusunu.para kazandırmıyor veya sayfa dağılsa bile cennete gidip gitmemeyi etkilemiyor sonuçta

Ben konuştuğunuz konuyu kastetmiyorum. Resmi kastediyorum. Simage yap şunu.

Ayrıca günümüz sözde hocalarına gönderme yaptığım bir sözüde papağan gibi tekrarlama. İslamiyetle falan dalga geçtiğim yok. Sana o konuda cevapta vermiyorsam bil ki konu dağılmasın diyedir.

• Tamam resim işini hallederim simage işini.

Ve islamiyetle alay etmedin zaten,ben bazı şeyleri bu şekilde önemsiz belirlemene sitem ettim sadece.
    Örn. Hasılat yapması diğer filmler için önemlidir ama cenneti etkilemiyor.

• Şu dizi başlasında ondan sonra her şey rayına oturcaktır hiç olmamış dediğimiz kişiler bile çok iyi işler yapabiliyor.
  • arkadaşlar plot bölümün çekimi bitti mi?
    önce plot bölüm sonra sezonun tamamı mı çekilcek?
    plot bölümün fragmanı ne zaman yayınlanır?
    flash dizisinin plotu normal yayından 2 veya 3 ay önce internete düşmüştü bununda öyle olur mu?
    dizinin ilk sezonu 13 bölüm mü yoksa 20 küsür bölüm mü olacak?
    birde ilk olarak flashta gözükecek deniyordu ondan vaz mı geçildi?

bence bilenler bu konyu aydınlatmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoberk -- 28 Nisan 2015; 0:15:03 >
  •  Supergirl (2015)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bLackMumbLe

Supergirl (2015)

Yav
    Bu nasıl super girl ya

• divxplanet teki habere göre dizi resmiyet kazanmış ve cbs diziyi yayınlayacağını söylemiş.
    acaba ilk trailer ne zaman gelir merak ediyorum.
  • smallville e basladigim su gunlerde bunuda izlerim cikinca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERFEROS

Oynayacak kişiyi yine David Rapaport seçecekmiş. Bu arada CW'nin hisselerinin %50'si CBS'e ait.

http://dctvuniverse.com/2014/10/cbss-supergirl-to-be-cast-by-david-rapaport-same-man-who-discovered-stephen-amell-and-grant-gustin/

O zaman CW'de oynama şansı var. Yani ortak bölüm olabilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTimes -- 11 Mayıs 2015; 21:55:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FreezeTimes

quote:

quote:

Dandik mi ?
    Kurşun geçirmezlik ve bi o kadar hafifliği ve kanatları ile havada süzülmesi
    Ve Koldaki bıçaklar ve bıçak bile geçirmiyordu vede son olarak The Dark Knight'fa son sahnedeki rehinleri kurtarmadaki detektif görüşü...
    valla en dandik en berbat kostüm haklısın.

O zaman Batman Vs superman Dawn of justice'daki batman kostümü elen berbat en uyduruk en içler acısı en kötü en dandik ve en saçma en iğrenç ve en kullanışsız kostüm olacak...
    Eğer dediğin gibi haklıysan yani TDK kostümü dandik ise emin ol BVS'de çok küfür yiyecek batman...

+1

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.