Şimdi Ara

Supergirl (2015) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
945
Cevap
22
Favori
28.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bekoc

Smallville de oynayan tom welling (dogru yazamadim adini sanirim) ile gorusuluo diye okudumdu superman olayi icin.

Anlasilsada ne olucak aslında karakter seçimi doğru fakat nasıl bir yol izlicekler ikisi farklı şehirlerde hayatmi kurtarcaklar yoksa bir iki bölüm gözüküp sonra bir daha gozukmeyec3kmi buda var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yemin ederim bi oyuncu seçimi yapıyorlar... Bölüm başına verdikleri paradan kurtulmak için mi yoksa başka şeyden dolayı mı ama.Marvel'da DC'de dizi olarak kayda değer birşey yok.Arrow belki
  • Pek aynı evren gibi durmuyo.Flash ve Arrow evreni daha ciddi gibi.Aynı evren olursa saça olur.Arrow ile ortak bölüm falan yapsalar evreni batırırlar sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yasin

Yemin ederim bi oyuncu seçimi yapıyorlar... Bölüm başına verdikleri paradan kurtulmak için mi yoksa başka şeyden dolayı mı ama.Marvel'da DC'de dizi olarak kayda değer birşey yok.Arrow belki

marvel'da nasıl yok? daredevil ve shield harika gidiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 14 Mayıs 2015; 13:30:21 >
  • Her şeyiyle klişe kokan bir gençlik dizisi olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zad Prime

Pek aynı evren gibi durmuyo.Flash ve Arrow evreni daha ciddi gibi.Aynı evren olursa saça olur.Arrow ile ortak bölüm falan yapsalar evreni batırırlar sanırım.

Yanlış hatırlamıyorsam aynı evrende geçicek.
    Arrow değil de flashla ortak bölüm yapsalar çok güzel olur aslında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord of Atlantis

Tam bir gençlik dizisi olmuş.

Sence yetişkinlere göre mi çekselerdi daha çok izlenirdi yoksa gençlere mi?
    Rating her şeyin kilit noktası

• quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Game of Thrones gençlere göre mi çekiliyor ?
    Kaliteli olan her yapım izlenir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Game of Thrones gençlere göre mi çekiliyor ?
    Kaliteli olan her yapım izlenir.

O diziyi unutmuşum

• Yeni fragman var ama video linki koyamıyorum. O yüzden direkt bulunduğu sayfanın linkini koyuyorum.
    http://www.spoilertv.com/2015/05/new-cbs-fall-2015-shows-first-promos.html?utm_campaign=Echobox&utm_medium=Social&utm_source=Twitter#link_time=1431603517
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

quote:

Orijinalden alıntı: Yasin

Yemin ederim bi oyuncu seçimi yapıyorlar... Bölüm başına verdikleri paradan kurtulmak için mi yoksa başka şeyden dolayı mı ama.Marvel'da DC'de dizi olarak kayda değer birşey yok.Arrow belki

marvel'da nasıl yok? daredevil ve shield harika gidiyor.

DareDevil'in başrolü hiçbir şeye benzemiyor.Adama bakınca dövesim geliyor.Başrol birşeye benzemeyince film veya dizininde tadı çıkmıyor hiçbir şekilde
  • Fragman şu parodi fragmanı ile eş değer benim gözümde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sokratik Adam -- 14 Mayıs 2015; 16:29:37 >
  • Thor
  • fragmanı izledimde, flash, arrow fln neysede bu dizi tutmaz, benim hiç hoşuma gitmedi, hani arada arrow, flash belki GL fln ugrasa çekilebilirde bu halde liseli süper kızı izleyemem, haa smallville ile karşılaştıranlar olabilir, bence hiç denemesinler
  • Arrow ve Flash ciddi bir yapıya sahip ama bu SG bildiğin ergen dizisi olmuş. Smallville ı 10 sezon küfür ede ede izlemiştim. Son 4 sezonunu neden seyrettiğimi bende hatırlamıyorum. Umarım daha iyi bir yapım olur. Eğlenceli olsun öylede görünüyor, ama duygusallığı fazla kaçırmazlar umarım. SG zaten Teen Titans üyeliği yapmıştı uzun yıllar. Bu dizide bir nevi year one olduğu için sert bir SG yapazamlar, zaten hiç olmadıda. SG ün bu ayki sayısını okuyup sildim. Zaten ışıl ışıl, cıvıl cıvıl bir karakter. Duygusallığın, aksiyonun, eğlencenin boyutunu iyi ayarlarlarsa çok güzel bir dizi olur.

En azından bu kız ilk bölümden uçuyor :oleyo:
  • Evet beyler bayanlar super girl fragmanından bir kare.
    Flash ve Arrow yapımcılarından diyor yani aynı evrende geçecek.
    Zaten cw %50'si cbs'ye ait istese Arrow ile flash'ı alır kendi kanalında oynatır.
     Supergirl (2015)

• FreezeTimes kullanıcısına yanıt
    Onun yapımcılarından olduğunu söylemesi aynı evrende olduğunu göstermez.
  • 6 dakikalık first look'una baktım. Diziden ümitliydim ama tamamen kestim ümidimi onu izledikten sonra. Muhtemelen çıktıktan sonra izlemem. Arrow ve Flash ucu ucuna kurtarıyorken bunun şansı yok. Yazık oldu bi Smallville beklentisi vardı bende
  • Çoğunluğun aksine bu diziden umutluyum. Fragman biraz ergenlere yönelik olmuş gibi duruyor ama bir kaç bölüm izlemeden kesip atmak olmaz.
  • JUST BULLSHIT!
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.