Bildirim
süperkahraman çizimi yardım.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Daha önce çizdiğin resimleri varsa, burada bir kaçını paylaşırmısın... Yeteneğine göre takip etmen gereken yol hakkında fikirler söyleyebilirim. -
-
Güzel, pratik yaparak kolaylıkla çizebilirsin... Fakat otomobil, bina, uçak vs tipi çizimler; insan figürü veya dairesel, eğri benzeri çizimlere göre oldukça basittir. Süper kahraman figürlerinde öncelikle iskelet aşamasından yani figürün gövde inşaasından başlaman gerekir.
Şimdi biraz işim var ama açtığın bu konuyu takip edersen, sana aşama aşama nasıl çizileceğini burada soru - cevap şeklinde gösterebilirim.
Hangi süper kahramanı çizmek istiyorsun mesela? Onun üzerinde çalışalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 21 Ocak 2014; 16:06:35 > -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dawinter
En basit şekilde nasıl çizilir onu anlatmaya çalıştım. Mesela 5 dakikada çizdim ben bunu. Başlangıç seviyesi için örnek bir çizim oldu.
İleriki seviyelerde daha uzun süre içinde , daha orjinal çizebilecek noktaya gelinir zaten.
Mesela 1 saatin üzerinde zaman harcayarak kaliteli bir çizim yapılabilir.
Aşağıdaki örnek figür çalışmaları için basit alıştırmalar niteliğindedir. Fazla vaktim olmadığı için aceleye geldi ve yanlışlıkla birinci resmi silmişim :) O yüzden ikinci resimden başlıyor.
5 dakkada bunu yapıyosan 1 saati düşünemiyorum. ben boyle bişey yapsam yeter. :)
-
Çok zor değil diyerek ukalalık yapmakta istemiyorum ama az biraz çizebilen herkes, pratik yaparak rahatlıkla çizebilir bu tür figürleri.
Resmi çizerken kendine güvenmen lazım. Korkarak yada çekinerek çizme. Kalemi salla gitsin...
Bu video sana bazı fikirler verebilir. Nede olsa Jim Lee gibi birisi ders veriyor :)
-
-
quote:
Kendi figürlerini çizmeye başlamadan önce, diğerlerini taklit ederekte pratik yapabilirsin.
Mesela bunu ben çizdim. Benzerini çizmeyi dene, burada paylaş, üzerinde konuşalım.
Vay vay helal olsun ben çöp adam bile çizemiyorum ama meraklıyım acaba 0'ın altında bir adam nasıl başlamalı çizmeye meraktan bir kaç site de araştırmıştım. Teknikleri nasıl çalışmak gerektiğini mesala birisi sadece yuvarlak, kare, dikdörtgen böyle basit şekilerle saatlerce uğraştırıyordu zaten öss'ye hazırlanırken baya üçgen,kare,dikdörtgen çizdik... eğer başka bir yol yoksa artık bu şekilde çalışırız eğer varsa boşa vakit kaybetmeyim önereceğin şekilde çalışmaya başlayım.
-
Basit birşey çizelim...
Şu an vaktim olmadığı için ben paint de çizeceğim ama sen kağıt üzerinde çizebilirsin.
Aynı anda adım adım gidelim, sonra ortaya çıkan durumu değerlendiririz. Çizdiklerini adım adım burada paylaşman lazım.
1. Adım:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 12 Şubat 2014; 23:23:34 > -
quote:
Basit birşey çizelim...
Şu an vaktim olmadığı için ben paint de çizeceğim ama sen kağıt üzerinde çizebilirsin.
Aynı anda adım adım gidelim, sonra ortaya çıkan durumu değerlendiririz. Çizdiklerini adım adım burada paylaşman lazım.
1. Adım:
Kağıda çizdim ama bende paint de çizip ekledim. Tahminimi söyleyim mi çıkacak resimden
bu resim bence silahşör de biter. :D
Bu arada kağıda çizdiğim daha güzel oldu. :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ckelemc -- 12 Şubat 2014; 23:54:38 >
-
-
-
-
Rica ederim, elimden geldiğince yardım etmek istedim..
Pratik yaparak daha iyi sonuçlar alabilirsiniz... -
abiler sınavlar yüzünden pek bakamadım konuya aklımdan çıkmıştı. şimdi girdim cmklmc süper şeyler paylaşmış. bende onlara bakıp bu aksam bişeyler çizmeye calıscam yarın resimleri atarım. -
Dawinter'e de çok tşekkürler. zor gibi ama onuda yapmaya calıscam. -
-
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X