''300km/s'de Futbol'' sloganıyla yola çıkmış olan Süperlig Formula, futbol takımlarını motorsporlarına taşıyor. Birçok büyük takımın yarışacağı Süperlig Formula yakında başlıyor. Galatasarayımızın da aralarında bulunduğu birçok takım araçlarını gösterime sundu ve büyük gün olan ilk yarışı bekliyorlar.30-31 Ağustosta Donington Park'ta başlayacak olan sezon için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.Ayrıntılı bilgiyiwww.superleagueformula.com adresinden alabilirsiniz.Süperlig Formula sitesine üye olarak takımıza destek olalım.
bence yenisi daha güzel eskisi oyuncak gibi duruyor çok açık renkler
ayak bastı parası olarak 15M her yarıs içinde en az 1M alacamısız. walla iyi para
zaten onun yarısı benzin parasına gidiyo bide pitstop ta çalışanları falan düşün oha zarardayız para konusunu abarttım belki daha ucuzdur bilmiyom
quote:
Orjinalden alıntı: guvengs
zaten onun yarısı benzin parasına gidiyo bide pitstop ta çalışanları falan düşün oha zarardayız para konusunu abarttım belki daha ucuzdur bilmiyom
niye dünyayı mı dolşacaklarki paranın yarısı benzine gitsin
quote:
Orjinalden alıntı: wildwolft
quote:
Sımdı dunyanın ceresıne 40bin Km dersek. Ortalama 100 km de 40 Lt yaksa
Sabriye bak her resimde aynı surat
quote:
quote:
gider tabi bu araçlar çok benzin yakar pitstop masraflarınıda küçümsememek gerek böyle pahalı araçların benzinleri farklıdır heralde...
30 ağustostamı başlıyor.
Michael Schumacher,yaptığı açıklamada F1'e dönmeyi düşünmediğini fakat Gs Formula'dan teklif gelirse düşünmeden kabul edeceğini söylemiş.
quote:
Orjinalden alıntı: bianconera
Michael Schumacher,yaptığı açıklamada F1'e dönmeyi düşünmediğini fakat Gs Formula'dan teklif gelirse düşünmeden kabul edeceğini söylemiş.
ne adamsın ya
quote:
Orjinalden alıntı: merlinthewizard
quote:
quote:
gider tabi bu araçlar çok benzin yakar pitstop masraflarınıda küçümsememek gerek böyle pahalı araçların benzinleri farklıdır heralde...
hiç F1 izlemedin galiba. araçlar en fazla 3 pitstop yapıyorlar hadi her seferinde 100 lt benzin alsınlar ki o kadar alamazlar 3 seferde 300 litre yapar benzinin litreside 100 ytl olsa 30000 ytl yapar
ben bjkliyim ama gs türkiyeyi temsil ediyor ve oyumu kullandım ilk sıraya yerleşir inşallah gs
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme