Şimdi Ara

Süperlig Formula

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ''300km/s'de Futbol'' sloganıyla yola çıkmış olan Süperlig Formula, futbol takımlarını motorsporlarına taşıyor. Birçok büyük takımın yarışacağı Süperlig Formula yakında başlıyor.
    Galatasarayımızın da aralarında bulunduğu birçok takım araçlarını gösterime sundu ve büyük gün olan ilk yarışı bekliyorlar.30-31 Ağustosta Donington Park'ta başlayacak olan sezon için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.Ayrıntılı bilgiyiwww.superleagueformula.com adresinden alabilirsiniz.Süperlig Formula sitesine üye olarak takımıza destek olalım.

Takımının sana ihtiyacı var Takımınla birlikte katıl İlk sırada ol
    http://www.superleagueformula.com/superleague/user/register

Galatasaray SF Racing Team'den birkaç görüntü:
    Testlerden bir video
    http://www.turkiyef1.com/multimedia/video/flv/default.asp?id=504&Galatasaray%27%FDn%20test%20g%F6r%FCnt%FCleri

Tanıtım aracı
     Süperlig Formula

Süperlig Formula

İstanbul resimleri
     Süperlig Formula

Süperlig Formula

Süperlig Formula

Süperlig Formula

Süperlig Formula

•  Süperlig Formula

o eski araç.

bu yenisi.
  • eskisi daha gzlmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: guvengs

eskisi daha gzlmiş

bence yenisi daha güzel eskisi oyuncak gibi duruyor çok açık renkler
  • ayak bastı parası olarak 15M her yarıs içinde en az 1M alacamısız. walla iyi para
  • zaten onun yarısı benzin parasına gidiyo bide pitstop ta çalışanları falan düşün oha zarardayız para konusunu abarttım belki daha ucuzdur bilmiyom
  • quote:

zaten onun yarısı benzin parasına gidiyo bide pitstop ta çalışanları falan düşün oha zarardayız para konusunu abarttım belki daha ucuzdur bilmiyom

niye dünyayı mı dolşacaklarki paranın yarısı benzine gitsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: wildwolft

quote:

zaten onun yarısı benzin parasına gidiyo bide pitstop ta çalışanları falan düşün oha zarardayız para konusunu abarttım belki daha ucuzdur bilmiyom

Sımdı dunyanın ceresıne 40bin Km dersek. Ortalama 100 km de 40 Lt yaksa

• Sabriye bak her resimde aynı surat
  • quote:

quote:

gider tabi bu araçlar çok benzin yakar pitstop masraflarınıda küçümsememek gerek böyle pahalı araçların benzinleri farklıdır heralde...

• 30 ağustostamı başlıyor.
  • Michael Schumacher,yaptığı açıklamada F1'e dönmeyi düşünmediğini fakat Gs Formula'dan teklif gelirse düşünmeden kabul edeceğini söylemiş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bianconera

Michael Schumacher,yaptığı açıklamada F1'e dönmeyi düşünmediğini fakat Gs Formula'dan teklif gelirse düşünmeden kabul edeceğini söylemiş.

ne adamsın ya

• quote:

Orjinalden alıntı: merlinthewizard

quote:

quote:

gider tabi bu araçlar çok benzin yakar pitstop masraflarınıda küçümsememek gerek böyle pahalı araçların benzinleri farklıdır heralde...

hiç F1 izlemedin galiba. araçlar en fazla 3 pitstop yapıyorlar hadi her seferinde 100 lt benzin alsınlar ki o kadar alamazlar 3 seferde 300 litre yapar benzinin litreside 100 ytl olsa 30000 ytl yapar

• ben bjkliyim ama gs türkiyeyi temsil ediyor ve oyumu kullandım ilk sıraya yerleşir inşallah gs
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.