Şimdi Ara

Süperlig maçlarının şifresiz yayınlanmasıyla ilgili trt de anket (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  •  Süperlig maçlarının şifresiz yayınlanmasıyla ilgili trt de anket

fox tv ama muhtemelen trtdede maç yayını böyle olur
  • bir de bunun klube hatta sahada çekirdek satana,kahveciye ve diğerlerine zararını düşünün.
  • Yayınlanmasın. TRT gibi batık bir şirketi vergilerimle finanse etmekten bıktım. Batık gemiyi dahada dibe çekmeye gerek yok. Bedava hizmet olmaz. Faturası yine bize çıkacak!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: naten

Yayınlanmasın. TRT gibi batık bir şirketi vergilerimle finanse etmekten bıktım. Batık gemiyi dahada dibe çekmeye gerek yok. Bedava hizmet olmaz. Faturası yine bize çıkacak!!!

kesinlikle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Takao

Süperlig maçlarının şifresiz yayınlanmasıyla ilgili trt de anket

fox tv ama muhtemelen trtdede maç yayını böyle olur

Hacı hatırlatma bu yayını. Kusucağım geliyo hatırladıkça. Kamera her orta saha yuvarlağına gelince tirbünlerde reklam çıkıyodu.

• quote:

Orijinalden alıntı: TriaThlon

quote:

Orijinalden alıntı: naten

Yayınlanmasın. TRT gibi batık bir şirketi vergilerimle finanse etmekten bıktım. Batık gemiyi dahada dibe çekmeye gerek yok. Bedava hizmet olmaz. Faturası yine bize çıkacak!!!

kesinlikle...

Sizinki de laf mı yani şimdi ?

70 senesinden beridir vergiler gidiyor oraya da bi maç yayınlamaya karar verdiklerin demi hakkınızı aramaya kalkıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: capcomvsmarvel

%1'lik kim olacakki tabikide evde eşlerinden ilgi bekleyen bayanlardır.

onlar kendini belli ediyor..
  • telekom IP tv çalışmalarına başladı zaten. trt ile ortak ihale alıp IP tv üzerinden yayınlıcak maçları. maçları izlemek için 8 mbit internet + IP tv almak gerekicek, trt de sadece bazı anadolu takımları, ya da anadolu takımları - 3 büyüklerden biri, maçları verilir. yani kimse kimseye beleş birşey vermez.
    ha derlerse biz sizden don aldığınızda bile vergi kesiyoruz onun için eşek yüküyle kazandığımız paraları bu işe yatırdık ve bedava izleticez, o zaman olabilir. birde trt den artık erotik kanal bekliyorum açıkçası, el atmadığı kanal çeşidi kalmadı:
    TRT-1
    TRT-2
    TRT-3
    TRT-Çocuk
    TRT-TÜRK
    TRT-AVAZ
    TRT-ANADOLU
    TRT-6
    TRT-BELGESEL
    TRT-MÜZİK
    ve bu iş olursa muhtemelen TRT SPOR ya da LİG

• Valla çok iyi olur çok da güzel olur meselam ben şu şekil izlerim bu bayan şu şekil izler.Benim yorumlamam bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

telekom IP tv çalışmalarına başladı zaten. trt ile ortak ihale alıp IP tv üzerinden yayınlıcak maçları. maçları izlemek için 8 mbit internet + IP tv almak gerekicek, trt de sadece bazı anadolu takımları, ya da anadolu takımları - 3 büyüklerden biri, maçları verilir. yani kimse kimseye beleş birşey vermez.
    ha derlerse biz sizden don aldığınızda bile vergi kesiyoruz onun için eşek yüküyle kazandığımız paraları bu işe yatırdık ve bedava izleticez, o zaman olabilir. birde trt den artık erotik kanal bekliyorum açıkçası, el atmadığı kanal çeşidi kalmadı:
    TRT-1
    TRT-2
    TRT-3
    TRT-Çocuk
    TRT-TÜRK
    TRT-AVAZ
    TRT-ANADOLU
    TRT-6
    TRT-BELGESEL
    TRT-MÜZİK

TRT SEX

• TRT yayın hakkını alsın, dijitürkü sevmiyorum. Bir dünya kişi şikayet ediyor zaten dijiden.
  • Yeni dönemde maçların açık kanaldan yayınlanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?

Bu yazıya bakılırsa bi dahaki dönem şifresiz galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: A+

Tayyip amca beleşe seyrettirecek bize maçları

tayyip amcan yaptı şifresiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .ProtoN. -- 28 Şubat 2010; 22:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikolai Mw2

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Seko

telekom IP tv çalışmalarına başladı zaten. trt ile ortak ihale alıp IP tv üzerinden yayınlıcak maçları. maçları izlemek için 8 mbit internet + IP tv almak gerekicek, trt de sadece bazı anadolu takımları, ya da anadolu takımları - 3 büyüklerden biri, maçları verilir. yani kimse kimseye beleş birşey vermez.
    TRT-1
    TRT-2
    TRT-3
    TRT-Çocuk
    TRT-TÜRK
    TRT-AVAZ
    TRT-ANADOLU
    TRT-6
    TRT-BELGESEL
    TRT-MÜZİK

TRT SEX

ömer üründülü oraya da yorumcu yaparlar

çok kollektif bir pozisyon ahmet bu pozisyon da ellemek suretiyle garanti b..şalır gibi yorumlar yapar

şaka bi yana ihale ne zamanmış ki

• Alın Verin Ekonomiye Can Verin dicem sözlü saldırıya uğramaktan korkuyorum
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.