Şimdi Ara

SÜPERLİG TUTKUNLARI BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SÜPERLİG TUTKUNLARI BİR ADIM ÖNE ÇIKSIN
    Arkadaşlar merhaba,
    Size bir teklifim var. An itibariyle süperlig maçlarının sezonluk paketini yüksek kalite görüntü seçenegiyle satın aldım. (420 tl)
    Ben Galatasaraylıyım ve Fenerbahçeli başka bir ortak vardır. Beşiktaşlı ya da Trabzonsporlu arkadaşlar varsa ortak bir şekilde kullanabiliriz. Yayınlar aynı anda sadece tek bir cihazdan izlenebildiği için sadece derbi maçlarda bir çakışma sözkonusu olacak. Bu durumda da ev sahibi olan takımın söz hakkı olacak. Örneğin Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Fenerbahçeli arkadaş, Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde Beşiktaşli arkadaş izleyecek. Bundan önce 2-3 sezon boyunca böyle ortaklaşa kullanıyorum. Hiç kimseyle sorun yaşamadım.
    Ortak olmak isteyen arkadaşa önce kullanıcı bilgilerini vereceğim. Bu sayede hesaba girip paketin satın alındığını görüp teyit edebilecek. Daha sonra karar verecek.
    Ücret olarak fiyatın üçte biri olan 140 tl. Fiyatlar tüm sezon içindir. Ücret kredi kartindan tek çekim olarak ödenmiştir ve geri iadesi de mümkün değildir. O yüzden ortak olduktan sonra ödenmemiş fatura sebebiyle yayının kesilmesi ya da paketin iptal edilmesi gibi bir durum sözkonusu olamaz.
    gs-fb-bjk-ts şeklindeki 4 ortaklı bir kullanım düşünmüyorum. Bu durumda çakışan maç sayısı artıyor. Üçlü ortaklıkta maksimum 2 derbi maçını izleyemeyeceksiniz.
    Paketin içeriğine aşağıdaki linkten bakabilirsiniz. 3 ay da premium üyelik hediyelidir.

http://www.digiturkplay.com.tr/Icerik/2000097555/Canli-Spor/Spor-Toto-Super-Lig/Super-Lig-Sezonluk-Paket-2015--2016

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.