Şimdi Ara

SÜPERLİGİN EN İYİ F/P FUTBOLCUSU SİZCE KİM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bonservis ücreti olarak:

Selçuk İnan: Bedelsiz olarak geldi. İki sene üst üste şaöpiyonluğun ve çeyrek finalin baş mimarlarından oldu.
    Drogba: Bedelsiz olarak geldi. Beleşe Drogba la daha ne diyelim
    Fernandes: 2 milyona alındı yanlış hatırlamıyorsam, performansı malum.
    Kuyt: 1 milyona alındı. 17 gol 15 asistlik bir performansı vardı ilk senesinde.
    Burak Yılmaz: 5 milyona alındı. Ligde 24 golle gol kralı oldu+ şampiyonlar liginde 8 golle 3. oldu.
    Olcay: Bonservisle mi geldi tam hatırlamıyorum. Ama o da kimsenin beklemediği müthiş bir performans sergiledi.
    Oğuzhan: Oğuzhan'ı da tam olarak hatırlamıyorum. Ama bonservisle geldiyse bile cüzi bir miktarla gelmiştir o da. Fernandes'in en büyük yardımcısı oldu sahada.
    Gekas: Kesin düştü denilen Samsunspor'u son haftaya kadar potada tuttu. Akhisar ise başta onun müthiş performansıyla ligde kaldı.
    Kalu Uche: 1.5 milyon gibi bir bonservisle gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Gol kralı dahi olabilirdi.
    Batalla: Bonservis ücretini bulamadım ama muhtemelen fazla değildir. Şu anda Bursaspor'un en önemli futbolcusu ve ligimizin en iyi oyuncularından biri.
    Webo: Önce İbb'de sonra Fenerbahçe'de fiyatına göre üst düzey bir performans sergiledi. Zaten İbb onun gidişi sonucu çok geriledi ve küme düştü.

Yıllık Ücret Olarak:

Semih Kaya: Çok az bir miktara oynamasına rağmen en iyi yerli stoperlerden biri oldu.

Oğuzhan,Olcay ve Anadolu takımlarında oynayan yazdığım futbolcuları buraya da dahil edebiliriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ross Geller

quote:

Orijinalden alıntı: SHLD

Kesinlikle muslera.Hatırladığım kadarıyla maç başı para bile almıyor.Zam istese yeridir.

bu doğru mu? doğruysa muslera'ya sempatim katlandı

Öyleymiş 2 sene boyunca maç başı ücret almamış.Üstteki arkadaşın dediği gibi 2.5 milyon euro + maçbaşı alıyor şuan. 50 maç oynarsa 3 milyon olacakmış.
  • Webo,Olcay,Gekas belki ilerde Atiba da olabilir
  • burak yılmaz
  • Gekas,Burak,Webo.Bu sezonki transferlerden ise Atiba Hutchinson olacak gibi duruyor.
  • Olcay Şahan
  • Beşiktaş'ta Fernandes, Olcay, Oğuzhan. Atiba olabilir ileride.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.