Kesinlikle muslera.Hatırladığım kadarıyla maç başı para bile almıyor.Zam istese yeridir.
bu doğru mu? doğruysa muslera'ya sempatim katlandı
Tolga Zengin Selçuk İnan Dirk Kuyt Gekas
quote:
Orijinalden alıntı: raif efendi
quote:
Orijinalden alıntı: Belarius
Kimse sneijder dememiş?
sneijder in bir yıllık maliyeti 5 milyon civarında ben f/p soruyorum
Farketmemişim, fakat yine f/p olarak cok iyi bir oyuncu. 5 m sneijderin gs'ye yıllık kazandırcağı yanında hiç bişey
quote:
quote:
quote:
Kimse sneijder dememiş?
Farketmemişim, fakat yine f/p olarak cok iyi bir oyuncu. 5 m sneijderin gs'ye yıllık kazandırcağı yanında hiç bişey
hele ki şu aralar formda. yıkar geçer ortalığı ya hadi hayırlısı. bu arada van gaal almıyor bu çocuğu milli takımı onu anlayamıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: Ross Geller
quote:
Orijinalden alıntı: SHLD
Kesinlikle muslera.Hatırladığım kadarıyla maç başı para bile almıyor.Zam istese yeridir.
bu doğru mu? doğruysa muslera'ya sempatim katlandı
Tekrar araştırdım bu sene galatasaray kendisi zam yapmış. 2m euro olan yıllık maaşını 2.5m euro yapıp maç başıda 10.000 euro ' ya sözleşme şartları yenilenmiş . Bu haliyle bile çok ucuz bence.
Gerçi haber resmi mi onuda bilmiyorum.Milliyette var sadece .
Semih Senturk, milli takimda da Fenerbahce de de is yapti adam hemde dunya kadar para sayilmadan.
Webo Webo Webo Webo
quote:
quote:
quote:
quote:
Kimse sneijder dememiş?
hele ki şu aralar formda. yıkar geçer ortalığı ya hadi hayırlısı. bu arada van gaal almıyor bu çocuğu milli takımı onu anlayamıyorum
Fenerbahçeliyim fakat bende sneijder hastasıyım 2010dan beri. Van gaal bana göre chelsea'ye gitmesini istiyodu öyle açıklamaları filan vardı gitmeyince şuan trip felan atıyor heralde, yakında sıkışınca en büyük kozlarından birini kullanmak zorunda kalcak ne kadar isteklerini yapmasa bile
Fernandes,Olcay,Atiba,Webo,Selçuk İnan,Burak Yılmaz,Semih Kaya
Selçuk İnan
Alex
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Kimse sneijder dememiş?
Fenerbahçeliyim fakat bende sneijder hastasıyım 2010dan beri. Van gaal bana göre chelsea'ye gitmesini istiyodu öyle açıklamaları filan vardı gitmeyince şuan trip felan atıyor heralde, yakında sıkışınca en büyük kozlarından birini kullanmak zorunda kalcak ne kadar isteklerini yapmasa bile
ben de fenerliyim ben de çok şınayder reyizi
drogba 3m bonservis hahahahah
quote:
Orijinalden alıntı: toffit07
drogba 3m bonservis hahahahah
bonservisi öyle de yıllık maliyeti galatasaray a 7 milyon euro
çıkıpta sadece 1 kişi SEMİH KAYA demiş şaşırdım doğrusu
semih kaya
quote:
Orijinalden alıntı: SHLD
Gerçi haber resmi mi onuda bilmiyorum.Milliyette var sadece .