Şimdi Ara

Superman fanboylarına gelsin, şu sıralar fazla zorladınız. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
6.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    presence mandrakk'dan kaçıyor git bunları hadeyana filan söylede anlatsın sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

presence mandrakk'dan kaçıyor git bunları hadeyana filan söylede anlatsın sana.
    Git final crisis okuda öğren. Okudum zaten anlatmasına gerek yok
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    cevap beklendiği gibi çıkmayınca zırlıyosun. yazık valla sana. cas'ı kimse yenemez konusuna gir hadeyanın tüm mesajlarını oku belki bir şey öğrenirsin
  • quote:

cevap beklendiği gibi çıkmayınca zırlıyosun. yazık valla sana. cas'ı kimse yenemez konusuna gir hadeyanın tüm mesajlarını oku belki bir şey öğrenirsin
    Hepsini okudum zaten. Sen final crisis oku. Tabi ne kadar güçlü olduğunu görünce yedirememekten korkuyosun. Hatta hiç okumadın şu ana kadar nasıl çr okunduğunu bilmiyosun
    lt>Cas zırlasanda zırlamasanda değişmez. ben yediremiyosam hadeyanda mı yediremiyor ? since vol3
  • quote:

lt>Cas zırlasanda zırlamasanda değişmez. ben yediremiyosam hadeyanda mı yediremiyor ? since vol3
    Git oku diyorum gitde oku. Bu kadarmı zor OKU. Gelen ilk vahiynin ilk kelimesi. OKU

Gitde final crisis oku

hadeyanın söylediğini yediremeyip bana bulaşıyosun. yazık sana. Cas'ı büyüttünüz 2 hocamızda lt Cas'ı alır dedi zırlıyabilirsin kısacası
  • quote:

hadeyanın söylediğini yediremeyip bana bulaşıyosun. yazık sana. Cas'ı büyüttünüz 2 hocamızda lt Cas'ı alır dedi zırlıyabilirsin kısacası
    Bak güzel kardeşim 2-3 emoji koyup ardından zırla diyince adam olmuyosun.. Ben kendim okudum niye onun bunun lafına göre inanayım ? Niye since diyor diye Ca'nın OAA'yı alacağına inanayım ya da neden başka birisi bişey diyor diye ona inanayım ?

Kendi gözlerimle gördüğüme inanıyorum. Git oku diyorum zırla diyor.. Hocalarımız dediyse bitmiştir kafalarından bir an önce arınmalısın.

• quote:

Bide kim senin fikrine uyuyorsa onu seçiyorsun.. Hadeyan'da ComicsCİ'de Darkseid>Thanos diyordu. Surfing With Alien Thanos dedi. Sen ona inandın çünkü sen Thanos'un (Marvelden birinin) güçlü olmasını kesinlikle daha çok istiyorsun.

Superman hater'ı olduğun içinde asla bir Superman versiyonunun bu kadar güçlü olmasını yediremiyorsun ama itiraf'da edemiyorsun.

emojilerimi kıskanmana gerek yok dostum sende ekliyebilirsin. eğer kendin okuduysan başkasına bilgi amaçlı sormıyacaksın since gibi kendi kafanda yürüyeceksin. 2 tane bilgili hocamız okuyup söylüyorsa ve bende okumadıysam inanırım. bu sana koyuyor olabilir ama yapacak bir şey yok
  • quote:

emojilerimi kıskanmana gerek yok dostum sende ekliyebilirsin. eğer kendin okuduysan başkasına bilgi amaçlı sormıyacaksın since gibi kendi kafanda yürüyeceksin. 2 tane bilgili hocamız okuyup söylüyorsa ve bende okumadıysam inanırım. bu sana koyuyor olabilir ama yapacak bir şey yok
    Hayır hiçbişey bana koymuyor. Ben sana sadece tavsiyede bulunuyorum git oku kendin gör diyorum. Sen bunu yanlış algılıyosun.

Emojilerini kıskanmıyorum. Sadece emoji kullanınca birini ezebildiğini düşünüyosun. Bu da yanlış

iki cevabınıda yanıtlayım

1- kim bana göre bir şey derse onu destekliyorum diye bir durum yok. ben her zaman ds=thanos derim. ayrıca süpermanin versiyonu çok güçlü diyede yedirememezlik yapmam siz hayatı burdan ibaret sanıp görüyorsanız onu bilemem. Cas'ı çok abarttınız tüm bilgili hocalarımızda havasını iyi söndürdü keratanı yapacak bir şey yok

2- hiç bir şey sana koymuyorsa sana yazmadığım cevabı gelip saysana zibilyontane diye yanıt veriyosun ? ayrıca hadeyan her dediğini kabul edip lt Cas'ı alır diyince kabul etmemek saçma oluyor. emojileri koyuyorum ama birini ezmek amaçlı değil sadece duygumu yansıtıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 11 Ağustos 2018; 18:50:49 >
  • quote:

iki cevabınıda yanıtlayım

1- kim bana göre bir şey derse onu destekliyorum diye bir durum yok. ben her zaman ds=thanos derim. ayrıca süpermanin versiyonu çok güçlü diyede yedirememezlik yapmam siz hayatı burdan ibaret sanıp görüyorsanız onu bilemem. Cas'ı çok abarttınız tüm bilgili hocalarımızda havasını iyi söndürdü keratanı yapacak bir şey yok

2- hiç bir şey sana koymuyorsa sana yazmadığım cevabı gelip saysana zibilyontane diye yanıt veriyosun ? ayrıca hadeyan her dediğini kabul edip lt Cas'ı alır diyince kabul etmemek saçma oluyor. emojileri koyuyorum ama birini ezmek amaçlı değil sadece duygumu yansıtıyorum.
    Tamam burdan çıkıyorum iyi günler
    sanada iyi günler
  • O zaman Yagami en güçlüsü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoca dedikleride cas a neredeyse hyperversal level demis biri bide 4 boyutlu demis outversal karakter nasil 4 boyutlu oluosa artik :D

hoca dedigi hadeyan 4.duvari kırmak ile plot manipülasyonu ayni saniyordu lobo dada plot ozelligi var diodu ahhshahshv hoca dedikleri adamlar bunlar iste

biri manhattan a omnipotent der biri cas ve mandrak in guclerini yedirememezlik yapip ezmeye çalışır.

oysa cr yi acip okusa shazam ve superman kitabi kaldirinca mandrak icin neler soyledigini gorebilicek

ozellikle ultraman in soyledikleri bi acip okusunlar bence

monitorlerinde kisa bir kesiti var cr de mandrak in kim oldugunu nneler yapabilecegi cr de gecior :)

hadeyan a kalsa spiderman cas i yener

hayir anliyamiyorum lt cas i nasıl yenicek gelsin desinki bana su durumdan oturu yenebilir plot manipulasyon ozelligi sadece oaa 'da var isterse hotu yu alıp gelsin gene alamaz cunki hotuda plot ozelligi yok.s

comics hocasida bi ara dcnin yarisindan çoğunda plot manipulasyon ozellligi var diodu ispatla diyincede

blok yazıp guluodu .s bilio ispatliyamiycagini

hoca dedikleri adamların durumlari icler acisi gercekten .s

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• since2002 kullanıcısına yanıt
    Sadece cas da plot maniplation özelliği yok

Vertigo da bir çok karakterde,mandrak'ta ,mr mxyzptlk ve diğer 5. Boyut cinlerinde de var bildiğim kadarıyla.

Muhabbetin öncesini bilmiyorum fakat lt dediğin living tribunal ise cas a karşı hiç bir şansı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shrimp6 -- 12 Ağustos 2018; 12:58:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Okudum hemde 4-5 sefer. Presencenin Mandrakktan kaçtığını gösteren bir şey yoktu, ayrıca Presencenin lafı bile edilmedi. Tehdit Presenceyi etkileyecek kadar güçlü olsaydı emin ol Presence görünürdü.
  • pff.. içler acisi cidden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.