Şimdi Ara

Superman vs Avengers (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eğer Hadeyanın attığı çizgi romanları okusan başkaların fikri umrunda olmaz..

Heralde senin sevdiğin kısım kazanıyor bir vs de ?

Hani Thor vs spectre konusunda Spectrenin fanboyu çok Thor alır diyeceksin galiba ? Evet evet senin mantığınla böyle oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Bişey unutoyrsun Thor istese god blast ile tüm multiverseyi yok eder bunu herkes biliyor.. İstese Presence gelsin hızı superman kadar olursa alır.. Çok daha güçlü bu karakterlerden.. Hulktan hayatının dayağını yiyor çünkü canı sıkıldımı dayak istiyor.. o öyle bir god blastki gerçek hayattaki insanlara bile değebiliyor.. Herkese god blastlı günler.. Ha bu arada Thor Supermanden çok daha güçlü çünkü phoenix forcrun saldırısını tanklayabiliyor ama Hulkun yumruklarını tanklayamıyor.. Fear it self çizgi romanında odin olmasaydı o yüzden ölecekti bide o hulkun base hulk olmadığını biliyorum ama wwh felan etmez sonuçta değilmi Thıng zaten tek yemişti
    Thor konusunu konuştuk geldi geçti istedigini yaz soyledigimi soyledim ben yeri geldi superman i savundum yeri geldi başka karakterleri de şu ana kadar thor u tuttuğum 2 yer var biri iw thor un oldugu konu idi digeri ise bu konuyla ilgisi olmasa bile tartiştigimiz hızı superman e eşitlenirse thor alır dememdi beni thor fanboyu sanma ama senin superman fanboyu oldugun her cevabından damlaya damlaya akiyor resmen bende superman i seviyordum sayenizde midem bulaniyor artık nefret ettim bu arada başlıgı açip superman thor unda dahil oldugu avengersi tek basina alir diyende bendim unutma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E feat atıyor Ada'm gelip fanboy diyosun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

E feat atıyor Ada'm gelip fanboy diyosun ?
    Şimdiye kadar olan tartismalarimiz hatta benim olmadigim eski tartismalariniza bile baktim superman de superman senin kadar olmasa hadeyan nickli arkadaş da superman ve DC ci sadece bir tartişmayi ele alarak oluşmadi bu gorusum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Thor konusunu konuştuk geldi geçti istedigini yaz soyledigimi soyledim ben yeri geldi superman i savundum yeri geldi başka karakterleri de şu ana kadar thor u tuttuğum 2 yer var biri iw thor un oldugu konu idi digeri ise bu konuyla ilgisi olmasa bile tartiştigimiz hızı superman e eşitlenirse thor alır dememdi beni thor fanboyu sanma ama senin superman fanboyu oldugun her cevabından damlaya damlaya akiyor resmen bende superman i seviyordum sayenizde midem bulaniyor artık nefret ettim bu arada başlıgı açip superman thor unda dahil oldugu avengersi tek basina alir diyende bendim unutma

Alıntıları Göster
    Hadi Superman fanboyluğu yaptığım bir yorum göster.. Eskilerden felan değil he burdan.

Thanos Supermanın kafasını sıkarak parçalayamaz neden dersen bu Adam evrensel atak yediğinde kafası parçalanmadı yada farklı bir yeri.. Superman'ın fiziksel gücünün Thanostan fazla olduğunu düşünmüyorum ama thordan üstün olduğunu featler gösteriyor. Ben sadece thanos vs Superman (fiziksel güç) konusuna tereddütte kalıyorum dedim çünkü thanosun aman aman bir feati yok fiziksel kuvvet bakımından.. Sundip yapınca alır dedim 8-9 saatlik sundip yaptığında katrilyon kat civarı (belkide daha fazla) artıyor gücü bu hesaplar abartma felan değil hesaplanmış bir sayı o.. Kendini sınırlamasa zorlar dedim alır demedim çünkü kendini sınırlamasını kaldırdığında bildiğin WW nin God mode açması gibi bişey.. Alacağını söylemiyorum zorlar biraz diyorum. Thanos Superman ı algılamaya çalışacak o arada dememin sebebi Superman zaten ışıktan 5 trilyon kat hızlı uçmuştu. Bunu katrilyon gibi bir sayıyla çarp (katrilyon 15 basamaklı)

Thanosun eternals ortalaması bir reflex hızı varmış Thor,makkari vs. Gibi isimler eternalsmiş yeni öğrendim.. Thor civarında bir reflex hızı var.. Ki ışıktan trilyon kat hızlı olduğunu biliyoruz bu sayıya 15 sıfır ekle bide.. Bunlae

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Şimdiye kadar olan tartismalarimiz hatta benim olmadigim eski tartismalariniza bile baktim superman de superman senin kadar olmasa hadeyan nickli arkadaş da superman ve DC ci sadece bir tartişmayi ele alarak oluşmadi bu gorusum

Alıntıları Göster
    Ben Supermanın yenemeyeceği karakterleri kabul ederim (bazen fanboyluğu yaptığım oluyordur evet)

Mesela

Silver Surfer alır

Martian Manhunter alır

Captain atom alabilir

Wally alabilir

Barry alabilir

Bu sıra böyle ilerler gider.. Thanos, Darkseid onları supermanle kıyaslamamıza bile gerek yok

He WBH alamaz diyodum evet alamaz kendisi doomsday seviyesinde değil çünkü..

WWH zaten alamaz WBH den azda olsa güçsüz

Thor Superman'e çok çok çok sorun çıkartabilmesi için hızların eşitlenmesi gerekir

Void Subdipped (12 saatlik bir sundip)+Bloodlusted Superman'ı alamaz demiştim çünkü 8-9 gibi rakamlarla çarptığımızda bile katrilyon kat artıyor 12 saat çok daha güçlü olacağı anlamına geliyor.. Sentry Supermanın anca terini akıtır gibi bişey dediğimi hatırlıyorum.. Orda fanboyluk yaptım evet çünkü sinir oldum.. Onun haricinde ben pek bişey hatırlamıyorum eğer varsa söyle cevaplayayım

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Hissetsin bu neyi ispatlarki? Büyük ihtimalle brainiac'la alakalı bir durum o. Tamam star olsun yani en büyük featleri bunlar.

Odinin, galactusun saldırılarını tanklayan Thanos'u superman fizikselde alamaz. Bu kadar basit abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Hissetsin bu neyi ispatlarki? Büyük ihtimalle brainiac'la alakalı bir durum o. Tamam star olsun yani en büyük featleri bunlar.

Odinin, galactusun saldırılarını tanklayan Thanos'u superman fizikselde alamaz. Bu kadar basit abi.
    Hocam fiziksel kavgada Thanos alır çünkü adamın dayanıklılığı felan daha üstün.. Fiziksel kuvvetde thanos üstün olması lazım mantığım el vermiyor çünkü Supermanın güçlü olduğuna..

Ama feat yokken tereddütte kalmamak elde değil

• xgny58x kullanıcısına yanıt
    Ya biz ezmiyoruzda siz çok abartıyorsunuz. Ben hulk superman'i alırmı diyorum veya ezik karakterleremi yediriyorum.

Burda gelip superman'in fiziksel gücü thanos'tan fazla derseniz o sizin aşırı superman fanı olduğunuzu gösterir.
    tyrant galactucus ile fiziksel gücüyle mücadele ediyor
    thanos bu adamla fiziksel dövüşte berabere kalıyor
    buda thanosun süpermani fizikselde alacağının feati
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    ben thanosla karşılaştırmıyorumda sen acayip eziyorsun planet nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

tyrant galactucus ile fiziksel gücüyle mücadele ediyor
    thanos bu adamla fiziksel dövüşte berabere kalıyor
    buda thanosun süpermani fizikselde alacağının feati
    Tek 1 featle kanıtlayamazsın işte.. Supermande soulfire Darkseid in içinden geçiyor.. Bayağı geçiyor işte

Bu durumda tyrant ile kapışması pek bi şey değiştirmiyor.. Thanosun fiziksel gücünün fazla olması gerekiyor ama kanıtlayan bişey atmak lazım

• quote:

Ya biz ezmiyoruzda siz çok abartıyorsunuz. Ben hulk superman'i alırmı diyorum veya ezik karakterleremi yediriyorum.

Burda gelip superman'in fiziksel gücü thanos'tan fazla derseniz o sizin aşırı superman fanı olduğunuzu gösterir.
    Hocam saçma geliyor Bencede ama ben %100 Superman demedim onu shrimp6 ya söylemeniz gerekiyor.. Ben sadece güçlü olabilir dedim

sf darkseıdın içinden geçmesi canın mu ve eğer geçiyorsa sf ds adam değilmiş bundan sonra ds thanostan güçlü demeye gerek yok

tek feat değil sabahtan beli attım featleri toplarsanız 1 den fazla feat eder zaten :D
    Thanos Silver Surferi sadece yumruğuyla öldürecek duruma getiriyordu yani. Bu bile yeterli bence.
  • xgny58x kullanıcısına yanıt
    Star olsun senimi kırıcam
  • Superman bir galaksideki binlerce solar sistemden biri ise thanos o galaksi oluyor.

• Silver surfer ile thor u birlikte kolayca doven thanos superman e abi çektirir

• quote:

Thanos Silver Surferi sadece yumruğuyla öldürecek duruma getiriyordu yani. Bu bile yeterli bence.
    SS'in fiziksel dayanıklılığı> Supermanın fiziksel dayanıklılığı diye kim sesi ? :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

sf darkseıdın içinden geçmesi canın mu ve eğer geçiyorsa sf ds adam değilmiş bundan sonra ds thanostan güçlü demeye gerek yok

tek feat değil sabahtan beli attım featleri toplarsanız 1 den fazla feat eder zaten :D
    SF canon değil ama hotuda değil diye biliyorum :)

Darkseid>Thanos

Thanosun darkseidden güçlü olduğunuda tek featle belirleyemezsin ortalamayı almak lazım.

Tyrant ile Ss örneğini attınız hocam 2 feat olsun hadi :D

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.