Şimdi Ara

Superman vs Avengers (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (1 Mobil) - 9 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    tamam teşekkür ederim
  • Gizli bir bilgi beyler hadi bu kıyagım olsun kımse bılmez

Superman superdir
  • Hocam bir bilgim yok oyle denk gelince bakayim dedim biraz okudum falan ama sonuc olarak kim aliyor bana sonuc soyler misiniz
  • Bak eğer belli bir alan içinden çıkmak yoksa yüksek ihtimalle Avengers alır eğer belli bir alan yoksa Superman alır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Massohcu

Hocam bir bilgim yok oyle denk gelince bakayim dedim biraz okudum falan ama sonuc olarak kim aliyor bana sonuc soyler misiniz
    Kimse almıyor konuyla ılgılı bıle konusmuyorlar konu adının superman vs avengers olduguna bakmayın yanı aslında thanos superman ın kafasını ezebılırmı hotu ve soulfıre darkseıd canon mudur superman kadar hızlı thor supermanden daha guclumudur gıbı tartısmaların ıcınde bulursunuz kendınızı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Kimse almıyor konuyla ılgılı bıle konusmuyorlar konu adının superman vs avengers olduguna bakmayın yanı aslında thanos superman ın kafasını ezebılırmı hotu ve soulfıre darkseıd canon mudur superman kadar hızlı thor supermanden daha guclumudur gıbı tartısmaların ıcınde bulursunuz kendınızı

Alıntıları Göster
    Katılıyorum vs leri konu açmak yerine başka bir konu içinde tartışmayı seviyoruz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Katılıyorum vs leri konu açmak yerine başka bir konu içinde tartışmayı seviyoruz :D

Alıntıları Göster

Sevmiyorsunuz resmen konu dışında konuşma ile sevişiyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 19:38:51 >
  • quote:

Alıntıları Göster

Spoiler butonunu böylemi kullanıyoruz pek bilmiyorum

• Siz kafayı sıyırmışsınız
  • quote:

Alıntıları Göster
    Evet bilmediğimi bi kere daha kanıtladım

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Spoiler butonunu böylemi kullanıyoruz pek bilmiyorum

Alıntıları Göster

yazıcagınız şeyi yazın ctrl a yapın ya da spoiler içine almak ıstedıgınız kısmı tarayın ve spoıler butonuna basın

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Hadi goruyım bır ornek sen yaparsın aslanım
    Hocam oncelikle soyleyeyim herhangi bir bilgim yok bu konularda sokaktan gecen dayi kivaminda oylesine birkac bir sey soyleyecem, simdi bunlarin gucleri sonsuz degil mi superman,thor gibi tanri olarak adlandirilan herolardan bahsediyorum eger oyleyse kimin almasini istersen o alir gibi geliyor en guclu saldirilari desek sonsuz vs sonsuz gibi bir sey oluyor galiba ve yani mesela ben nedense superman i severim batman vs superman da o kadar salakca bir fight oldu ki batman yendi yani yonetmen onu istedi ve o yendi acayip sacma bence bilmiyorum yani ama dedigim gibi hicbir bilgim yok bu konularda.
  • quote:

Hadi goruyım bır ornek sen yaparsın aslanım
    Mobildeyim ctrl a lar olmuyor hocam :D

Hulk alır

Mobilde bazen sorun yaşanıyor olmadıgı anlar oluor mobıldede yazı uzerıne basılı tutarak ılgılı tum alanları secebılecegınız bır secenek cıkıyor androıd kullanıcısı ısenız degılsenız uzerıne basılı tutup ılgılı alanı tarayın

Bu arada Helal olsun ASLANIM BE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 19:48:6 >
  • quote:

Hocam oncelikle soyleyeyim herhangi bir bilgim yok bu konularda sokaktan gecen dayi kivaminda oylesine birkac bir sey soyleyecem, simdi bunlarin gucleri sonsuz degil mi superman,thor gibi tanri olarak adlandirilan herolardan bahsediyorum eger oyleyse kimin almasini istersen o alir gibi geliyor en guclu saldirilari desek sonsuz vs sonsuz gibi bir sey oluyor galiba ve yani mesela ben nedense superman i severim batman vs superman da o kadar salakca bir fight oldu ki batman yendi yani yonetmen onu istedi ve o yendi acayip sacma bence bilmiyorum yani ama dedigim gibi hicbir bilgim yok bu konularda.
    Hocam şimdi Supermanın hızı sayesinde Thor hariç hepsi bir saniyede (abartmıyorum yapabilir) ölecektir..

Superman ve Thor birbirlerine ciddi rakiplerde fakat Superman featlerine genel olarak üstündür.. Feat=Başarı

Superman DC'nin bir kahramanı değil vazgeçilmezidir. Bu yüzden featleri her daim üstte tutar. Kendini zorlayınca hep dahada güçlü olduğunu görüyor.

Superman yapamayacağı düşündüğü pek çok şeyi yapıp şaşırmışlığı vardır.. Thor Superman için tehdit fakat Supermanın featleri thordan genel olarak 1-2 tık yukarıda duruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 8 Ağustos 2018; 19:56:37 >

• quote:

Bana sormadınız ama cevap vermek ıstedım sonsuz degılde belırlenemeyecek kadar fazla guclerı var hem tek başına fızıksel guc yeterlı degıl dıger ozellıklerını de dusunuyoruz
  • quote:

Mobilde bazen sorun yaşanıyor olmadıgı anlar oluor mobıldede yazı uzerıne basılı tutarak ılgılı tum alanları secebılecegınız bır secenek cıkıyor androıd kullanıcısı ısenız degılsenız uzerıne basılı tutup ılgılı alanı tarayın

Bu arada Helal olsun ASLANIM BE
    Yaptım yaşasın

• quote:

Bu arada superman ın marvel olsun dc olsun kendısı benzerı olan karakterlerle karsı karsıya gelıp yenılecegı karakter sayısı neredeyse yok gıbıdır thoru alıcagını kabul ederım ben zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 19:51:49 >
    Superman Prime
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.