Şimdi Ara

Superman vs Avengers (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • normal superman için imkansız ne yazik ki bu kadroyu yenebilmesi.. Ama diğer supermanler alabilir bu kadroyu.. Prime alabilir mesela.. Ama diğer yandan da Captain Marvel var birtek Captain Marvelin gücü bütün avengers dan fazla..
  • Gereksiz tartışma, Superman in kendini tutmadığı bir vs de hiçbirinin şansı olmaz. Çok üstün büyü gücü olan karakterler haricinde tabii
    Bu arada Fiziksel olarak Thanos'dan güçlü olduğunu da link'de verilen marvelde en çok şey bilen Ascalon doğruladıysa daha da konuşmaya gerek yoktur herhalde?
    Superman çok aşırı zeki olmasına rağmen bu özelliği öne çıkartılmıyor. Dayanıklılık ve gücü gösteriliyor genelde. Biraz da hızı tabii
  • Skeull kullanıcısına yanıt
    ascalon size göre en bilgili kişi bize göre değil.
    sana thanosun fizikselde süpermanden üstün bir sürü feat + c.vıne deki sonucu atabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: pes2012forever

Geçerli bir bilgi sunmama gerek yok herkes biliyor superman'in thanos dengi olmadığını. Galaksi veya evrensel featleri silver age döneminde herhalde?

Bu gidişle superman > marvel universe olacak konu ben daha fazla yorum atmayacağım
    Bu arada süpermen 10 larca karadeliğin içinden geçip dünyaya geliyor ve 80 gün falan güneş ışığı görmemiş haldeyken ben o cryi okumuştum. Batmene soluodu konuşmasi crde geçiyor

Ama hulk elinde 20 tane karadelik taşıyordu hangi crydi unuttum

Hulk in potansiyeli sınırsız. Yazar tarafından onaylandı bu araştır. Gorursun

• Bu seferde adam beğenmezsin.. c vine sonuçları bir b.k yansıtmaz ve hadi daha fiziksel kuvvetli olduğunun kanıtını at.

Sana laf anlatmaya çalışan yaşlanır..

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    önce senin dediğin arkadaş atsın sonra ben atarım ufaklık
  • Abartma sende trollsün anladıkda 20 ne ?

Tüm multiversedeki kara delikleri taşıyordu..

• Superman potansiyeli kadar zekasını ve diğer özelliklerini kullansaydı Thanos u alabilirdi, zaten fiziksel güç olarak üstün. Ama bunlar asla öne çıkarılmadı. Sadece çok büyük şeyler tankladı ve aşırı güçlü olduğu gösterildi. Ama bunlar Thanos'u almasına yetmiyor.

Superman vs Avengers'a gelirsek, Thor u sona bırakırsa çok çekişmeli birşey olur ve alır. İlk başta girerse kaybeder. Ama o kadar zeki birisi neden ilk başta ona dalsın ki saniyeler sürmeden diğerlerini saf dışı etmek varken? Umarım olay bitmiştir ya :D

Potansiyellere göre konuşursak Thanos kimmiş diyeceğiz ama gerçekleri konuşuyoruz ve olay böyle.

thanosun zekasının süpermanden yüksek olduğunu bilmemen + olarak süpermanin fizikselde önde olduğunu sayman ne kadar bilgili olduğunu belli etmiş
  • Thanos kimmiş derken, ezer geçer diyen arkadaşlara ithafen söyledim. Superman in potansiyelini konuşmak fanboyluk olmuyor bunu da herkes kavramalı artık. DC fanboyu da değilim Marvel'da daha çok sevdiğim karakter var. Mesela ilk göz ağrım Hulk ve Spiderman'dır. Ama en çok Superman ve Spiderman'i severim. Birşeyler olmuş kanıtlar var ve bunları konuşuypruz. Thanos ezermiş bilmem neymiş bu fanlıktır asıl.

• Potansiyellerine bakarsak thanos kimmiş diyeceğiz katılıyorum fakat burdaki bazı veletlere gelde laf anlat (pes2012forever ve unut üstüne alınmasın)

• Ama bu Hulk fanları her yerde kanser oluyormuş bunu anladım. Bulaşmamak lazım

kanser diyor keretaya bak sen
    thanosun evrensel silahdan darbe yiyip savaşması gibi featları var bundan daha uçuk featleri atsam zaten kafan uçar o yüzden atmıyorum
  • Thor un gücü büyük oranda mjollnir den geliyor mesela, mjollnir'siz Thor ne yapmış ki? Superman layıksa mjollnir i birşekilde safdışı bırakıp Thor'u çerez niyetine alabilir. Sentry kadar tutarsız bir karakter Thor.

• Şimdi eminim birisi gelip Superman in zekası şöyleydi böyleydi der. İki üç çok sağlam feati var zaten. Ama bunun dışında öne çıkarılmadığı için birşey diyemiyoruz ve Thanos'u üstün kılıyoruz. Tutarsız olduğundan dolayı

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

thanosun zekasının süpermanden yüksek olduğunu bilmemen + olarak süpermanin fizikselde önde olduğunu sayman ne kadar bilgili olduğunu belli etmiş
    Evet Superman büyük ihtimalle daha güçlü çünkü daha çok feati var.. Evrensel silahı kırdı diyosun.

Hee doğru bu Adamın evrensel fiziksel kuvveti var ama galaktik odin tarafından dalga geçiliyor.. He pardon odin tüm çoklu evreni yaratmış o yüzden dalga geçebiliyor özür dilerim.. Tek kelimeyle velet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skeull

Şimdi eminim birisi gelip Superman in zekası şöyleydi böyleydi der. İki üç çok sağlam feati var zaten. Ama bunun dışında öne çıkarılmadığı için birşey diyemiyoruz ve Thanos'u üstün kılıyoruz. Tutarsız olduğundan dolayı
    Thanos un zekasini tartismayalim bile supermanle kiyaslayabiliyorsunuz ya gülmemek elde degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 8 Ağustos 2018; 23:54:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Thanos un zekasini tartismayalim bile supermanle kiyaslayabiliyorsunuz ya gülmemek elde degil

Alıntıları Göster
    Hocam evet thanos zeki fakat Batman değil bu ya da Ironman değil thanosla kıyaslanmasın.. Bende pek bilmiyorum ama zeka tierleri diye bir konuda Superman ile thanos aynı seviyedeydi bulabilirsiniz bu forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hope_Of_World -- 8 Ağustos 2018; 23:57:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.