Şimdi Ara

Superman vs Avengers (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Seni mi kıracam tamam bruce bannerden de daha geri seviyede olsun
    Batman yakındir ama genellikle taktiksel zeka olarak öne çıkıyor tabi bilimsel olarak da boş adam degil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 9 Ağustos 2018; 0:33:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zeka konusunda fazla tartışmayacam çünkü Supermanın çok etkileyici featleri var ama az..

Sence JL vs Thanos konusu açıyımmı ?

• Ya da boşver sonuç bariz belli.

• zeka - güç konusunda süponun thanosu geçeceğini söyliyenler kimler şimdi featlerle konuşalım biraz
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    Superman in batmandan zeki olduğu konusunda kesinlikle katılmıyorum.Batman daha zekidir.

Cerrahlık yaptigi mevzuya gelirsek flash da mimarlık öğreniyordu birkaç saniyede.Kısa bellek bilgileri 30 saniyeye kadar muhafaza edebildiğinden super hızlı karakterler tüm bilgileri kısa süreliğini hafızaya alıp kusursuz cerrahlıktır mimarlıktır yapabilir.Bu zeki olduğunu göstermez

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Ya da boşver sonuç bariz belli.
    Aç istersen bariz belli bir sonuç yok jl nin milyar kati güçlü karakterleri varliklari yenmişliği var thanos un bir yolunu bulur hep

• thanos jl yi 10 saniye içinde dökmezse ben neyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Superman in batmandan zeki olduğu konusunda kesinlikle katılmıyorum.Batman daha zekidir.

Cerrahlık yaptigi mevzuya gelirsek flash da mimarlık öğreniyordu birkaç saniyede.Kısa bellek bilgileri 30 saniyeye kadar muhafaza edebildiğinden super hızlı karakterler tüm bilgileri kısa süreliğini hafızaya alıp kusursuz cerrahlıktır mimarlıktır yapabilir.Bu zeki olduğunu göstermez
    Ben sonucu etkilemyeceği için ısrar etmedim emin de değilim zaten superman mi yoksa batman mi daha zeki

• Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Nesin?

• OnlyJ kullanıcısına yanıt
    süperman dünyayının ağırlığını kaldırıyor diyosun thanos güneşi yok edecek adamı tek yumruğu ile öldürüyor
    galactucus ile kapışacak kapasitede olan tyrant ile fiziksel dövüşte berabere kalıyor bu saydığım featler attığın featten daha üstün değil mi ?

düzgün cevaplarsan sevinirim
  • Superman in birçok özelliği var ama emin olun süper zeka bunlardan biri değil.

Ayrıca sonuç önemli değil önemli olan doğru bilgiyi edinebilmek

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

thanos jl yi 10 saniye içinde dökmezse ben neyim
    O kadar da degil ama o kadar zeki bir karakter ki ve yaptigi islerde ortada jli çok da bir anlam ifade etmiyor thanos için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 9 Ağustos 2018; 0:52:24 >
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    kardeşim thanosu tanımadan yorum yapıyosun sonrada konuşuyosun jl de hangisi universal bir güce sahip thanos base halinde ronanın evrensel silahını tanklıyor
  • 10 saniye abartı haklısın
    ama jl yi alır orası kesin
    thanos ile alakalı çok derin bir konu açıcam bunlar çok konuşuyolar yoksa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 9 Ağustos 2018; 0:53:51 >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Gayet iyi tanıyorum.Thanos bırak jl nin tamamını çoğu karakterini 1 1 de alamaz

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    şimdi tek soru sorucam jl de hangisi universal bir atak yapıyor base halinde ?
  • Prep time olmadan diyorum hocam.. Ayrıca iki tarafı bloodlusted yaparsın cılkını çıkarırlar thanosun..

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    thanosta bloodlusted olcak mı
    bu arada bloğunu kaldırdım doğru düzgün tartışalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Gayet iyi tanıyorum.Thanos bırak jl nin tamamını çoğu karakterini 1 1 de alamaz
    İste herşeye hız guç ve fiziksel yonden bakan birinin duşeceği bir hata thanos kimleri dize getirmiş hotu yu ele geçirmiş jl mi sıkıntı olucak

• Bunların bloodlusted olması kendilerini hiç sınırlamadan dalması anlamına geliyor ki thanos kendini sınırlayan bir karakter değil.. Ciddi anlamda kaplumbağa yaparlarlar thanosu..

MM hem zihinsel hem fiziksel saldırılar yapar ayrıca içinden geçme özelliğini ve görünmez özelliğini kullanabilir.. Wally hızı sayesinde tüm arkadaşlarını kurtarabilir.. Zaten flash felan kendini sınırlamazken thanosun farkedebilmesi cidd anlamda çok çok çok zor

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.