Şimdi Ara

Superman vs Avengers (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    siz açın biz aramızda tartışalım ama ben shrimpe mesaj yazmam baştan söyleyim arkadaş süpo>thanos diyor ben bunla tartışamam yani
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Teleport etmesi için önce bi nereye gidecegini düşunmesi lazım Flash düşünce hızından daha hızlı hareket edebilir.Keza superman de öyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam evette zayıflatır sonuçta.. Evrensel atağı yedikten sonra çok zayıflamadı mı bu ?

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt

arkadaşım kafan uçmuş senin sana bişey demiyorum yapacak bir şey yok sana. ww>süpo diyip süpo>thanos demeniz bile belli ediyor ne kadar bildiğini
  • Darkside thanosun olmak isteyeceği herşeydir.Darkside tanrıdir.

Ayrıca bi bloodlust supermanle karşılaşsın bakayım kim kimin içinde gezdiriyor.

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    atağı yiyip evrensel silahı kırmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Thanos tek atar diyenler olacak biliyorum yav.. Ben forumun kitlesini çözdüm
    Tek atamaz yok oyle bisey prep time varsa atar ama onu herkes biliyordur heralde

• thanos prep tıme ile yapamıyacağı bir şey yok adama 1 hafta ver Ig'i alıp gelir sana öyle diyeyim ben
    Ww sacrifice serisinde bloodlust superman e zarar vermek istememesine rağmen yeniyordu onu.Hız güç ve dayanıklılik konusunda 1 adım geride olmasına rağmen büyülü nesneleri ve dövüş becerileri ww yi superman e karşı 1 adım öne geçiriyor bence

• Açtım gençler gelin.. Birbirimize sataşacaksanız hiç gelmeyin

thanos>>süperman>>ww
    Yine iyi tokatladın beni ne diyeyim

sen açılan konuya gel burayı kirletmek istemiyorum
  • Benim bildigim thanos space gem li runner ı yeniyordu runner in hizini biliyorsunuz kendisi bildiginiz uzayda galaksiden galaksiye koşan kozmik bir karakter birde space gem i vardı hesabini siz yapin

Burada fiziksel gücü karşılaştırmak istiyorsak olaya o bunu dövdü şu bunu hasat etti diye bakmamalıyız. Çünkü böyle bir yola girdigimiz zaman dayak yiyen karakterin o anki kondisyonunu da dusunmemiz gerekiyor .

Mesela Thanos Silver Surfer i karşılaşmada yenmeyi başardı. Fakat bunu yaptığında SS in kondisyonu ne durumdaydı? Thanos bu karşılaşmayı kazanırken gerçekten saf fiziksel güç mü kullandı? Yoksa yılların vermiş olduğu tecrübe, dövüş kabiliyeti, ortam şartlarına adaptasyon gibi faktörlerden de faydalandı mi ?

Bu konuda sana kendi üzerimden örnek vermek isterim. Ben 4 yıldır boks sporunu icra eden bir sporcuyum . Bu süre içinde tahmini olarak yüzlerce sparring yaptım, 14 tane de ferdi federasyon maçına çıktım. Karşıma 200 kilo squat yapan rakip de geldi . Fiziksel olarak benden güçlü olmasına rağmen ben onu müsabakada yenmeyi başardım. Çünkü etkili olan tek şey fiziksel güç değildi; tecrübe ,kabiliyet ,vücut mobilitesi vs. gibi bir sürü faktör vardı.

Buradan yola çıkarak söylüyorum ki Superman dünyanın ağırlığını 5 gün boyunca güneş ışığı görmeden taşıyabiliyor ise bu onun çılgın bir fiziksel gücü olduğunu gösterir. Ama uçuk fiziksel gücü olması Thanos 'u dövebileceği anlamına gelmez .

Umarım anlatmak istediğim şeyi başarılı şekilde anlatmışımdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 9 Ağustos 2018; 1:19:21 >

• OnlyJ kullanıcısına yanıt
    güzel anlattınız hocam ama hayla aklıma takılan featler geliyor
    thanos ronanın evrensel silahını kırmış evrensel silahı kırmak baya büyük bir feat. ayrıca bazı arkadaşlarımız her şey var olan bir dövüşte süpermanin thanostan güçlü olduğunu düşünüyor onlarada açıklama yaparsanız sevinirim
    Superman sıradan bir dövüşte Thanos 'a yenilir . Yukarıda baya uzun bir mesajla anlattım. Superman 'i severim ama gerçekçi olmak lazım .

Edit: Bu yazdıklarım çizgi roman evreni için geçerlidir. Dışarıdan gelen , külliyata yabancı arkadaşlar sinematik evrenlerle karıştırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnlyJ -- 9 Ağustos 2018; 1:35:6 >
  • OnlyJ kullanıcısına yanıt
    anladım cevaplar için teşekkürler.
  • Ne değişik adamlarsınız günlerdir şu konular dönüyor trendde. Tamamen kurgusal karakterleri aklınızda kapıştırıp birbirinizle tartışıyorsunuz. Tamam bu bir evren hayali de olsa. Bir lore u falan da var ona da okey. Ama siz kendinizi fazla kaptırmışsınız. Gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın. Bu kadar etkisinde kalıyorsanız izlemeyin bence. İzlenip okunup geçilecek şeyler bunlar üzerinde uzun uzun düşünmeye çene yormaya gerek yok. Filmin sonunda Stan Lee yeni çıkan bilmemne güçleri veren hapı içip hepsini dövebilir de. Gidin 2 beyblade falan çekin hem kafanızı boşa yormazsınız hem stres atarsınız :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PureHD

Ne değişik adamlarsınız günlerdir şu konular dönüyor trendde. Tamamen kurgusal karakterleri aklınızda kapıştırıp birbirinizle tartışıyorsunuz. Tamam bu bir evren hayali de olsa. Bir lore u falan da var ona da okey. Ama siz kendinizi fazla kaptırmışsınız. Gidin bir elinizi yüzünüzü yıkayın. Bu kadar etkisinde kalıyorsanız izlemeyin bence. İzlenip okunup geçilecek şeyler bunlar üzerinde uzun uzun düşünmeye çene yormaya gerek yok. Filmin sonunda Stan Lee yeni çıkan bilmemne güçleri veren hapı içip hepsini dövebilir de. Gidin 2 beyblade falan çekin hem kafanızı boşa yormazsınız hem stres atarsınız :)
    Teşkküler sayenizde artık beyblade hastasıyım onun dönüşünü izlerken kendimi kaybediyorum aklım başımdan gidiyor rahatladım Bu mal bir harika dostum

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.