Şimdi Ara

Superman vs Avengers (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
805
Cevap
1
Favori
17.691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Teşkküler sayenizde artık beyblade hastasıyım onun dönüşünü izlerken kendimi kaybediyorum aklım başımdan gidiyor rahatladım Bu mal bir harika dostum

Alıntıları Göster
    Aman aklın başından gitmesin dostum. Rahatladıysan ne mutlu sana
  • Madem iron man işin içinde ozaman ironmanin yapacağı tek bir kriptonit li mermiye bakar diğerleri osursada ölür zaten superman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Şu yaptığın çok ayıp bir şey. Ben burada feat, itibar, tasvir ile destekleyemeyeceğim hiç bir şey söylemedim. Böyle insanlara hedef gösterip aşağılamak da neymiş. Etiketlediğiniz kişilerden bazıları ile Superman'i abarttıkları için burada tartışmış biriyim ben. Duygusallaşıp şaşırmışsınız. Hayal kırıklığına uğradım. Ayıp gerçekten.

cas konusunu diosan cas hakkinda ve empty handin ozellikleri hakkinda 0 bilgin var

cas morrisonun avatari gibi.bisi saten

4.duvar kirmak ile plot manipilasyonunu ayni ozellik sanan sensin burda cok bilgiliymis gibi atip tutarsin anca neymis geek sitesi varmis sen bu bilgiyle nasıl geek sitesi actin orasida garip saten

captain adam i yani quantum supermeni sanki siradan bir karaktermis gibi onun sozu gecerli degilmis gibi cumle kurdun

captain adam primal monitoru kavriyabilecek ender karakterlerden cr de kontak kurup caresizlikten primal monitorden yardim istemisligi var

primal monitor icin o sonsuz cok kudretli bizler onun yanında cok küçük ve degersiz kalıyoruz demisligide var ama sana kalsa
    primal monitor un hicbir gecerligi yok niye cunki morrison konsepti ahahha adam kendini dcde mutlak tanri yapmis hala morrison kimki yok morrison soyle diye asagilayici msjlar goruyoruz

dcnin neredeyse %65 ini yazan morrisonu sallamayip gormezden gelen sen en saygi duyulan cizer olmasina rağmen neymiş cas mandrakk bir iki seride gozukmus kabul edilmemesi lazimmis yokya

ki shazam ve superman sonsuzluk kitabini kaldirinca mandrak icin yazilan ve soylenenleri burdaki arkadaslar bilmez superman hatta sok oluyordu bu sey tum evrenlerden daha buyuk boyle birsey daha önce hic gormemistim vsvs

ultraman da sonradan kaldirip kitabi mandrak için soylediklerine bakmalari lazim burdaki bilmiyen kisiler icin soyluyorum mandrak saten dc editoru tum kurguyu hapsetmis o sevdiginiz karakterlerin hikayeleriyle besleniyor hala mandrak ve cass icin kucumser tavırlar sergileniyor artik gercekleri kabul edmek lazım sunuda unutmamak lazim

mandrak empty hand cas evrene bagli karakterler degil onlarin gelecegini yazardan baskasi belirliyemez yazara bagli karakterler cunki ucundede plot ozelligi var cas empty hand mandrak i da yenebilecek karakter yok marvelden oaa dan baska

dcden karakter bakimindan yok

cas multiverse disina cikmis tum kurguyu elleriyle duzenlemis hala cas kim yok iki seri gozuktu yok sadece 10 milya gunes isigiyla vurdu adaptasyonun en krali casda nekadar vuracagini bildigi icin okadar vuruyor

tabi cekememezliginiz sizin sevdiginiz karakterler onlarin golgesinde kaldigi icin cekememelzlik baska aciklamasi yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• since2002 kullanıcısına yanıt
    senin anlıyamadığın nokta ne biliyormusun
    yönetim kurulu >>>>>>>>>>>>> grant morrison isteseler morrisonu ortak kararla 1 dakkada şirketten kovabilirler Cas kim şiren baba bile döver onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

senin anlıyamadığın nokta ne biliyormusun
    yönetim kurulu >>>>>>>>>>>>> grant morrison isteseler morrisonu ortak kararla 1 dakkada şirketten kovabilirler Cas kim şiren baba bile döver onu
    of gercekten muthis bir akil almaz bir cevab bravo

mandrak i kucumseyen senin gibi kitleler shazam ve superman kitabi kaldirirken mandrak icin neler soyluyorlar bi goz at ozellikle en son ultraman kaldirdigindaki mandrak icin soylediklerine bi bak sen

gecen bi yorum gordum

arkadasin nicki sandman76 auhshah

bi ara rax ogama mandrak in bedenini ele gecirmisti

mandrak in tum gucu bile yoktu ozaman yari gucuyle

radiant ( presencenin mermahetini temsil eden kisi)

spectre ( presencenin gazabini temsil eden kisi)

ikisine birlikte tek atti mandrakin yari gucune sahipken

sonra supermene(normalsupermen)

e döndü nededi biliomusun?

tanrinin yardimcilariyla beslendim tanrın evrenini savunmasiz bırakıp kacti dedi :D presenceye dassak muhabbedi yaptı

o yorum atan arkadasta demiski

presence orda radiantin ve spectrenkn tum gucunu almisti orda bir insandan farksizdilar demis ayni sana benziodu o yorumu gordukten sonra. senin yorumların fazla komik gelmiyor be bro

bu yorumu yazan kisinin nickide sandman76 ahhshahahhahahahhah okadar komikki bu sandman fanboylari beni benden aliyorlar .$

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• since2002 kullanıcısına yanıt
    yine başlamış Cas için nöbet tutmaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Şimdi fanboy diyeceksiniz biliyorum.. Abi hulk tek darbede bayılır diğerleri bildiğin street level zaten.. Bi tek thor dişli bir rakip Superman için burda

Alıntıları Göster
    Yanlız burdaki yorumumda ironi yapmıştım.Bu ekibin superman e karşı bi şansı yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam burada nasıl Batman Superman'den zekidir lafı geçmiş ya yok artık

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Ağır superman antisi olmuşsun, eski yazılarını okuyorum ve böyle değildin. Superman in fiziksel gücünün thanos'a yakın hatta bir tık yakın olduğunu biliyorsundur umarım. Ama Thanos un Dayanıklılığı çok daha fazla.
    Thor'a gelirsek, Thor zorlar. Lakin Bloodlusted Superman'i alamaz. Warrior Madness da alamaz. Oradan hiç kimse Superman'i öldüremez. Bloodlust bir match olursa hiçbirisinin şansı yok, saniyesinde Thor tek başına kalır, Thor Superman'in kuvvetine ne kadar dayanıe buna da bakmak lazım. Thor sadece büyü gücüyle Superman e zarar verebilecek gibi görünüyor.

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    MCU Thor King Thor durumunda şuan, King Thor en güçlü skyfather. DC Zeus'undan da güçlü oluyor All Father Odin'den de güçlü oluyor. Farklı bir faz sokmuş olursun ki bu yanlış olur. King Thor Universal+ bir karakter oluyor.

• Efendim hocam ? Ne ne ne King Thor universal mı ?

Thorun universal tek formu RKT. King Thor multi galaktik. DC Zeus'u daha üstün.

• Doctor Fate kullanıcısına yanıt
    RKT Low Multiversal değil mi? King Thor çr leri okumadım, bazı kaynak gösterip paylaşan geek'lerin yalancısıyım.

Pardon Old king Thor olabilir bahsettiğim...

• Değil direk universal. King Thor ise multi galaktik.

• NKT bile High multi galaktik. OKT de multi galaktik seviyede

Bahsettiğim formun okt olduğundan eminim de güç konusunu öyle okuduğumu iyi hatırlıyorum.

• Anladım...

• Skeull kullanıcısına yanıt
    Yok ben hater değilimde bu forumda superman çok abartılı. Eskiden böyle değildi. Bi dur demek lazım.

Ben daha Thanos'u fiziksel güçle yenen bir karakter bulamadım. Kozmik güç fiziksel güçten üstündür. Ki Silver Surfer hiç bir şey yapamıyor Thanos'a.

Superman Thanos'un 2 yumrukla öldürecek duruma getirdiği Silver Surfer'i bile yenemez bana kalırsa. Çoğunlukta öyle düşünüyor zaten..
  • pes2012forever kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten fiziksel güçleri yakın deniyor, superman thanos'u alamaz zaten. Çok çok daha fazla dayanıklı.
    Darkseid'ın star level avatarlarından bile dayak yediği oluyor, lakin superman çok dengesiz ne yaptığı belli olmuyor. Hesaplanamaz gücü var fakat %99 ihtimalle kullanmıyor zaten bunu. True form darkseid'a da pek birşey yapamaz.
  • hiçbiri superman için rakip bile olamaz şu fanboyluğunuzu bırakın superman hyperversal olan forger adlı karaktere ciddi anlamda tek atan birisi tier sistemi öğrenin azıcık hepiniz marvel ve dc hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişilersiniz ayrıca thorun phoneix forceyi nakavt ettiği feat p.i.s feattir tabii siz pis nedir onuda bilmiyorsunuzdur pre crisis superman>5000x avengers

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.