Şimdi Ara

Superman vs Avengers (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi kardeşim.ww elindeki bilezikleri bir güzel çıkarıyor.God mode aktif ediyor thanosun ağzı ile gözünün yerlerini değistiriyor.

Flash saniyede atacağı milyon tane super momentumlu yumruk ile thanosun karsi bile koyamayacı duruma getiriyor onu.Time travel speed force falan katmıyorum.

Mm ve superman i anlatmama gerek yok.Tabi bunlar prep timesız thanos karşı olacaklar.

Thanosa prep time verirsen jl yi bırak darkside ı falan da yerinden edebilecek bişeyler bulur

Ha şöyle, adam ol canımı ye

Soruna şu şekilde cevap vereyim , tyrant örneğinden yola çıkarak söylüyorum baz aldığın dönem gümüş çağ dönemine denk geliyor. Superman bu dönemde onlarca gezegeni birbirine bağlayıp, evrenin bir ucundan diğer ucuna çekiyordu.

Superman fiziksel güç anlamında en uçuk başarılara sahip karakterlerden biridir . Daha önceki mesajlarımda da yazdığım gibi Thanos bazı durumlarda Superman 'i yener . Fakat bu kesinlikle fiziksel olarak üstün olduğundan olmaz .

Thanos Superman 'i fiziksel olarak yenemiyor ise nasıl yeniyor diyenler için de 'Thanos Quest' çizgi romanını tavsiye ederim . Superman halkın çocuğudur, Thanos ise deyim yerindeyse şeytanın çocuğudur

• Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    prep tıme varsa direk thanos zaten alır hemen bir silah yapar o konuda iyi thanos

prep tıme yoksa yine thanos alır
    1-thanos evrensel ataklara karşı saha çıkabiliyor jl de kimse evrensel atak yapamıyor
    2-mm zihinselde thanosa bir şey yapamaz thanosunda telapati gücü var
    3-thanosda teleport yeteneği var yani wallyi öylede alabilir
    4-konusunu açarsan daha detaylı bir bilgi verebilirim
  • Böyle düşünememelisin.. Herşey buster seviyesi felan değil.. Mesela Wally nin thanosu bire birde alamaması için bir sebep yok.. Kaldı ki kendini hiç sınırlamayan Tüm JL ekibi bir süreden sonra fena tokatlamaya başlar

• OnlyJ kullanıcısına yanıt
    peki evrensel silahı kırması
    ss'i tek yumruğu ile haşat etme gibi featleri var
  • Thanosun potansiyeline lafım yok.Yaptıkları ortada.Fakat bu yaptıklarını fiziksel gücüyle başarmıyor.Iflah olmaz marvel fanboylar thanosun neden bu kadar kıymetli ve mükemmel bir villain olduğunu kavrayamıyorlar.Thanos onu yendi çok güçlü o zaman diye bi mantık yok.

• Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    ilk olarak thanosun hızını bilmeden konuşmuşsun thanosta ortalama bir eternalsın hızı var. ayrıca teleportta olabiliyor.ww'nin hiç bir saldırısı evrensel düzeyde değildir
    sen zaten demedin mi her şey varda süpo>thanos diye senle tartışmayı gerek bile duymuyorum
  • Hocam bakın thanos öyle şeyler yapabilir fakat reflex olarak hiçbirine karşılık veremez..

Superman bile bloodlusted iken tek başına bayağı zorlar thanosu öyle 1-2 hamlede ağlayıp sızlanmaz.. WW çok geri kalır yanı yok Shazam ı da unutuyorsunuz.. Shazam,Mm,Supes,Flash bir girse yerler thanosu (yerler biraz abartıya kaçmış olabilir :D )

bunun konusunu açıp adam gibi tartışmak daha mantıklı geliyor fikir sizden çıkmıştı siz açarmısınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Bak şimdi kardeşim.ww elindeki bilezikleri bir güzel çıkarıyor.God mode aktif ediyor thanosun ağzı ile gözünün yerlerini değistiriyor.

Flash saniyede atacağı milyon tane super momentumlu yumruk ile thanosun karsi bile koyamayacı duruma getiriyor onu.Time travel speed force falan katmıyorum.

Mm ve superman i anlatmama gerek yok.Tabi bunlar prep timesız thanos karşı olacaklar.

Thanosa prep time verirsen jl yi bırak darkside ı falan da yerinden edebilecek bişeyler bulur
    Flash ın raw power ı universal+ olmuşta biz bilmiyoruz sanırim saniyede 100 kere pamuk gibi ellerini değdiricek thanos a

• O eternals ortalaması en fazla ışık hızı felan oluyor belkide o kadar bile yok nerdeyse ekipteki tüm karakterler ışıktan onbinlerce kat hızlı

• O yumruklar güçlendirilmiş yumruklar olduğunu bilmiyormuşsunuz ? Ne pamuğu 3 kere IMP çaksa zayıflatır bayağı thanosu IMP solar system level bir saldırı..

Şu çok sevdiğin marvel wikide gecen şey yaziyodu hızi hakkında.

Dünyadaki en hızlı insandan bile daha hızli diye.Usain bolt tan hızlı işte.

eternals ortalaması ışıkdan biraz daha hızlı diye biliyorum
    ama eternals liderleri baya hızlıydı neyse konuya gelirsek.bunla ilgili konu açarmısınız ?
  • Shrimp6 S kullanıcısına yanıt
    teleport edebiliyor + ortalama bir eternals hızında
  • Thanos tek atar diyenler olacak biliyorum yav.. Ben forumun kitlesini çözdüm

• Momentum diye bişey var.hız×ağırlık.O yumruklar superman e zarar verebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shrimp6

Şu çok sevdiğin marvel wikide gecen şey yaziyodu hızi hakkında.

Dünyadaki en hızlı insandan bile daha hızli diye.Usain bolt tan hızlı işte.
    Darkseid içinde öyle yazıyor ama işte içinde gezdirebiliyor hepsinin

ımp solar system levelse yine işlemezki. thanosun universal saldırıları tankladığı var
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.