Şimdi Ara

Superman vs Avengers (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Ben ise thor rahat alir diyorum tabi hizi superman gibi olursa sizin dusuncenizede saygim var benim gozumde superman in hızı fark yaratiyor thor hızı olmadan bile zorlar superman i

Thorun da hizi olsa superman den çok daha güçlu bir karakter olur bence

Alıntıları Göster
    Hız eşitlenirse benim açımdan;

Kuvvet:Superman

Dayanıklılık:Superman

Hız:Eşit

İrade:Az farkla Superman

Çok yönlülük:Thor biraz daha fazla yönlü yanılmıyorsam

Dövüş yeteneği:Thor

Yıkım gücü:Superman

Superman bayağı bir zorlanır ama alır bence.. Tabi sizin görüşünüzede saygım var

• Her süper hızlı karakter bunları yapabiliyor diye bir şey yok dostum.
  • Tony Stark, Superman'i kriptonit manyağı yapar ya, şaka mı bu?
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    öyle bir feat yok çünkü karadelik taşıyacak bir durum olmamış thanos sadece fiziksel gücüyle süpermanin kafasını ceviz gibi kırar diye güçlerini saymaya bile gerek yok
    fiziksel güçde ss > süperman lafını yanlış söylemişim ama tüm herşey varda ss>>süperman oluyorki thanos fiziksel gücüyle ss'i kolayca alabiliyor
    thanosu fazla abartmıyoruz thordan god blast yiyip bir porsiyon daha alabilirmiyim demesi bile adamın şeklini koyuyor ortaya yada odinle kapışmasıkı odin süpoyu tekler
    güç taşlı thor süpermanin kafasını ezemez doğrudur thanos ceviz gibi ezer sonra içi boşmuş diyip çöpe atar
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Alamaz diyen oldu mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Her süper hızlı karakter bunları yapabiliyor diye bir şey yok dostum.
    Hocam şimdi speedequalized bir kapışmada her iki tarafta bloodlusted olursa ve uzayda kapışırlarsa kim alır (post crisis dönemi)
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    öyle bir konuşuyorsunuzki alamaz demeye geliyor hocam :D
  • Rochi R kullanıcısına yanıt
    Sertlik yok ? Hangi sert kişi okumanız için 10 dan fazla seri önerir.

Ancak tamamen subjektif ve tamamıyla konseptini kavrayamadığın bir şey hakkında kaba ve genelleyici şeyler söylenmesini de saygıyla karşılamama gerek yok.

Thor'dan bahsetmemiştim bile ... Neyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

öyle bir feat yok çünkü karadelik taşıyacak bir durum olmamış thanos sadece fiziksel gücüyle süpermanin kafasını ceviz gibi kırar diye güçlerini saymaya bile gerek yok
    fiziksel güçde ss > süperman lafını yanlış söylemişim ama tüm herşey varda ss>>süperman oluyorki thanos fiziksel gücüyle ss'i kolayca alabiliyor
    thanosu fazla abartmıyoruz thordan god blast yiyip bir porsiyon daha alabilirmiyim demesi bile adamın şeklini koyuyor ortaya yada odinle kapışmasıkı odin süpoyu tekler
    güç taşlı thor süpermanin kafasını ezemez doğrudur thanos ceviz gibi ezer sonra içi boşmuş diyip çöpe atar
    Ya kim kimi kırıyor nerde neyi eziyor ya ? :D

Thanos Evren kaldırdı de inanayım tamam ya da de ki Evrensel birine bi koydu öldürdü de yada bir rakibine yumruk attı evren yok oldu de herhangi bir feat söyle..

Konu açan arkadaş hangi formda bl supes falan yazsaymış insanlar burda daha rahat tartışırmış tr superman diyip noktalayın konuyu abi ne uğraşıyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Hayır "Thanos kafasını parçalar" ya da "Thanos içinden geçer" gibi abartı söylemleri sağlıklı ve gerçekçi bulmadığımı demeye getiriyordum. Ağzımdan hiç bir zaman Superman, Thanos'u alır lafı çıkmamıştı ?
  • quote:

öyle bir konuşuyorsunuzki alamaz demeye geliyor hocam :D
    Peki Thanosun dövüş yeteneğiyle değilde fiziksel gücünden dolayı Thor'u aldığını nerden biliyoruz ?
    adam birine yumruk atıp evren yok olsaydı İg i aldığında beyondere diz çöktürürdü :D

dayanıklık=thanos
    güç=thanos
    zeka=thanos
    çok yönlülük =thanos
    hız=süperman

şimdi kim kimi nasıl kırıyor gördünüz mü
  • quote:

adam birine yumruk atıp evren yok olsaydı İg i aldığında beyondere diz çöktürürdü :D

dayanıklık=thanos
    güç=thanos
    zeka=thanos
    çok yönlülük =thanos
    hız=süperman

şimdi kim kimi nasıl kırıyor gördünüz mü
    Superman'ı almaz diye bişey demedim.. Fiziksel gücü evrensel olsun ki supermanın kafasını ezerek ceviz gibi parçalar diyim
    ben sadece size demedim atıyorum hope hocamız ds nin içinden geçti dedi süperman buda süperman thanosu alır demeye gelmiyormu yani ?

ayrıca kafasını ezmemesi için bir engel yok nerdeyse her yönde üstün süpermane göre
    süperman base halinde universal mı ?

1 yön hariç thanos üstünlük sağlıyorki kafasını ezebilir yani
    Düşünce hızı(yani Thor'uda eşit zeka da yapsak), hareket hızı, reaksiyon hızı her şey eşitlenecekse. O zaman elbette iki türlü de sonuçlanabilir çok yakın seviyelerde oluyorlar çünkü. Superman hala daha güçlü ve dayanıklı ancak Thor daha yıkıcı ve büyü sayesinde ekstra özellik ve hasar gücüne sahip.

İki türlü de sonuçlanabilir. Ancak hız eşitlenince hemencecik Thor >>> Supes olmuyor.

Normalde Thor Superman'e karşı 10 karşılaşmanın 2-3 tanesini alabilecekse şimdi 5-6/10 olmuş olur en fazla. Ama Thor'un zaferi için çok çok daha ikna edici argümanlar yapılabilir böylece.
  • https://www.youtube.com/watch?v=Y8UxEm2yZI4

Thanos Power Gemli Yaşlı Thor'u almıyor normal Thor'u alıyor bunu da kuvveti ile yapmıyor. Hazırladığı özel siahla yapıyor. Nitekim tüm argümanı buraya saplamazsak daha iyi.
    başka kanıtlarda var

ss > süperman değil mi ? thanosta ss i alıyor yani thanos>>süperman
    yada thanos odinle kapışıyorki süperman odinden tek yer ama thanos güzel mücadele veriyor
    bak direk alıntlıyorum senden
    quote:

Klasik comics cahili ya da sevdiği karakter Superman'e kaybediyor diye ağlayan kişi ağlaması.
    burda ofansif dil var ve sevdiği karakter superman'e kaybediyor diye ağlayan kişi demişsin. Başlık ne ? superman vs avengers yazsa da millet thor vs superman'e çevirdi fight'ı hatta şimdi superman vs thanos oldu saptınız konudan. Thor'dan bahsetmiş oluyorsun yani
    Yani sertlik var ve beni direk thor'un kaybetmesine dayanamayan ağlak bir fanboy yaptın. Bu çıkarımları nasıl yaptın merak ettim bende. seriler için sağol okurum tabii ki. Subjektif olduğunu sanmıyorum düşüncelerimin.Karakterin zayıf noktaları falan bile kalmadı milyar milyon yıl yattı güneşte çıktı vs adamın yapamadığı şey yok. Fasülye işte benim düşüncem bu. bildiğin torpilli oğlan. Aynı sasuke

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.