Şimdi Ara

Superman vs Avengers (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
1
Favori
17.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O Power Gem'li Thor dövüşü çok eski şu an için geçerli mi bilemiyorum. Ancak alabilir evet. Hele Superman kendi gibiyse büyük ihtimal Thor bozguna uğratır.
  • Hadeyan kullanıcısına yanıt
    ingilizceniz varsa ingilizcede atarım hocam sıkıntı yok yani :D

feat olayına gelirsek görselli bir şeyler bakıyorum ama görselli pek bulamadım şimdi yazılı atarım kabul etmiyenler olur diyede atmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hadeyan

Google translate ile çevrilmiş wiki paragrafı feat olmuyor. Featlerden oluşan bir argüman kurman gerek hocam.

Ayrıca Thanos < Supe demiyor kimse zaten ama "kafasını parçalar" , "içinden geçer" demek falan için evrensel + bişi olman lazım çünkü adamın galaksi-evrensel dayanıklılık featleri var. . Adamın en önemli düşmanlarından biri Thanos'un daha güçlü hali olan Darkseid ve ben Darkseid'ın bile Superman'in içinden geçtiğini görmedim ama Superman'in Darkseid'ın içinden geçtiğini gördüm (yardımla)

Nitekim "şu yener" demek başka bir şey ancak diğer karakteri itin makatına sokmaya çalışmak ve bunu yaparken de hiç bir geçerli bilgi ve gösterim sunmamak yanlış bir şey hele ki. Gezegen ve yıldızları kaldıran,gezegen seviyesi adamları ikiye bölen birine "ancak gezegen" demek zaten görmemezlikten gelmenin bambaşka bir boyutu.
    SoulFire'ın içinden geçtiğini gördüm ben tam içinden geçmek sayılıyorsa :D

Superman vs Avengers

• Kaptan amerika kalkanını bi sallasa superman thor falan hikaye keser atar hepsini belki spider man kaçabilir kalkandan ama diğerleri bişey yapamaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

O Power Gem'li Thor dövüşü çok eski şu an için geçerli mi bilemiyorum. Ancak alabilir evet. Hele Superman kendi gibiyse büyük ihtimal Thor bozguna uğratır.
    Superman kendi gibiyse derken barışçıl olarak galiba :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

Kaptan amerika kalkanını bi sallasa superman thor falan hikaye keser atar hepsini belki spider man kaçabilir kalkandan ama diğerleri bişey yapamaz.
    Haklısın
  • Rochi R kullanıcısına yanıt
    Klasik comics cahili ya da sevdiği karakter Superman'e kaybediyor diye ağlayan kişi ağlaması.

What Happened to the Man of Tomorrow (Alan Moore)
    For the man who has everything (Alan Moore)
    All-Star Superman (Grant Morrison) (Bu hikayenin özeti olan aynı isimli animasyon film tavsiye edilir.)
    Dark Knight III: Master Race (Frank Miller)
    Kingdom Come (Mark Waid & Alex Ross)
    Justice (Alex Ross)
    Superman Secret Origin (Geoff Johns)
    Superman Rebirth: Our Town (Peter J. Tomasi)
    Action Comics #900 (Geoff Johns, Paul Dini, vs vs)
    Action Comics #1000 (Geoff Johns, Michael Bendis, Paul Dini vs vs)
    Action Comics #775 : What So Funny About; Truth, Justice & American Way ? (Bu hikayeyi baz alan Superman Vs Elite animasyon filmi tavsiye edilir.)
    Superman : Four Seasons (Jeph Loeb)

Bu serileri okursan. Superman'in sadece milleti döven süper güçlü bir "fasülye" olmadığını anlarsın. Ayrıca Superman torpilli ve zorla güçlendirimiş diyorsun da .

Superman kadar güçleri aşağı çekilmiş karakter yok comics aleminde.... Bir şeyi bilmiyor ya da tam olarak anlamıyorsanız genelleyici ve yanlış anlaşılmaya müsait yorumlar yapmayı bırakın.

Superman, one punch man değil önüne gelene tek atmıyor. Onun düşmanları da onun gücüne göre.. Şunu anlayın artık.

• quote:

Zaman manipülasyonu hızı ile oluyor tabi ama ışığın trilyonlarca katı hızlara adım atabilen bir varlık iseniz bir nevi paradoks oluyor . Hızınız mı zamanı maniple ediyor, yoksa zamanı maniple ettiğiniz için mi hızlısınız ? Nitekim bir şekilde maniple edebiliyor. Ama bir time trapper ya da hourman vs gibi değil elbette.

Superman'in maniple güçleri kendi maniple etmesinden çok başka karakterlerin maniple güçlerine direnmesinden geliyor.

Geri evrimleştiren ışından adalet birliğinde etkilenmeyen tek kişi oydu.
    Zamandan silinemiyor vs gibi örnekler var.

Ayrıca evrenin yapısındaki yarığı ısı bakışı ile dikmişliği var.

nesnelerin içinden geçme ve görünmezlik için şuna bakabilirsin ->http://kahramanbaykus.com/er-meydani-hulk-vs-superman/
    Buldum bunlari hizi sayesinde yapiyormus iste nesnelerden gecme gorunmezlik falan zamanida hizi sayesinde biz tartismamizda thor u da superman kadar hizli olarak kabul ettik o da bunları onun gibi yapabilir

yani bunlar bişeyi degistirmiyor

• güç taşlı thor süpermani alabiliyorsa thanosta güç taşlı thoru alıyorsa konu bitmiştir mantıken

thanos > güç taşlı thor > süperman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 6 Ağustos 2018; 14:57:3 >
  • Tamam da adamın moleküllerini titreştime hızı ile fiziksel hızı başka. Superman büyülü bir karakter değil sonuçta. O yüzden yaptığı güçlerin bilimsel temeli var ve bunlar genelde vücuduna ve güçlerine olan yüksek kontrolündne geliyor ve hız da bunlardan biri.

Superman'den hızını alacaksanız Thor'dan da Mjolnir'i alın ? :D :D Ne olursa olsun Superman hızı eşitlenince Thor ondan açık ara güçlü olmuyor en fazla daha denk oluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Buldum bunlari hizi sayesinde yapiyormus iste nesnelerden gecme gorunmezlik falan zamanida hizi sayesinde biz tartismamizda thor u da superman kadar hizli olarak kabul ettik o da bunları onun gibi yapabilir

yani bunlar bişeyi degistirmiyor

Alıntıları Göster
    Bende siz dahil diğerlerinin söylediği şeyleri söylüyorum bu durumda :D

DC ile Marvel'in fizik kuralları aynı değil Thor'un titreşeceğini söyleyebilirmisiniz bilmiyorum.. Hızlı bir karakter yaptımı böyle birşey marvelde ? Ben görmedim siz gördünüz mü ?

• Hadeyan kullanıcısına yanıt
    Niye sertleştik hocam ? Yakışmıyor. thor’u sevdiğimi kanıtla önce millete burda kanıtsız konuşuyorsun falan demişsin sen aynısını yapma sadece okurum milletle kanlı bıçaklı olacak kadar hiçbi karakteri sevmem, ezberlemem. Deadpool hariç onunda supermanmis falan filan işi olmaz zaten. Ha olsa hepsini tokatlar o ayrı

• quote:

Tamam da adamın moleküllerini titreştime hızı ile fiziksel hızı başka. Superman büyülü bir karakter değil sonuçta. O yüzden yaptığı güçlerin bilimsel temeli var ve bunlar genelde vücuduna ve güçlerine olan yüksek kontrolündne geliyor ve hız da bunlardan biri.

Superman'den hızını alacaksanız Thor'dan da Mjolnir'i alın ? :D :D Ne olursa olsun Superman hızı eşitlenince Thor ondan açık ara güçlü olmuyor en fazla daha denk oluyorlar.
    Yav siz konuyu farkli anlamissiniz ben thor superman in hizina sahip olursa ondan daha guclu olur dedim ve dediginiz zaman manipulasyonu gorunmezlik gecirgenlik falan superman in hizi sayesinde yaptigi seyler o zaman o ozellikleri yokmus gibi kabul edin cunku thorda o kadar hizli bunlari yapabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Bende siz dahil diğerlerinin söylediği şeyleri söylüyorum bu durumda :D

DC ile Marvel'in fizik kuralları aynı değil Thor'un titreşeceğini söyleyebilirmisiniz bilmiyorum.. Hızlı bir karakter yaptımı böyle birşey marvelde ? Ben görmedim siz gördünüz mü ?

Alıntıları Göster
    Yav zaten gorunmez ve gecirgen olabiliyor hizi olmadan bile ama superman bunlari hizi ile yapiyormus o hizlari esit olunca bu ozelliklerinin bir onemi kalmiyorki karsidaki da yapar bunlari denklemin iki tarafindaki esit verileri sil iste anladin mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

güç taşlı thor süpermani alabiliyorsa thanosta güç taşlı thoru alıyorsa konu bitmiştir mantıken

thanos > güç taşlı thor > süperman
    Hocam anlayamıyosunuz.. Thanos'un kuvveti fazla olduğundan değil dövüş yetenekleri çok iyi olduğundan aldı belkide ?

Okudunuz mu okumadınız bende okumadım okuyan birine soralım..

Ayrıca tek birşeyden örnek veriyorsak;

Minyatür Kara Deliği Elleriyle Kaldırıp Bastırırken:

Superman burada sadece bir karadelik taşımıyor onu kendi bioelektrik aurası ile (daha önce bir kaç kez Superman’de olduğu söylenen bir şey) baskılıyor bu da ağırlığın yarattığı çekim kuvvetini bir şekilde kısa süreliğine sıfırlıyor olması gerek ki etrafındakiler bu inanılmaz alterasyon ile yok olup gitmesin.

Peki bir kara deliğin kütlesi nedir. Kara Delikler tür ve boyutlarına göre 3 ila 10 Solar Mass arası rakamlara ulaşabiliyorlar. 1 Solar Mass Güneşimizin ağırlığıdır. Ki Kendisi 2 nonillion ton etmektedir (30 sıfır). Artık siz düşünün.

Superman vs Avengers

Buyur Supermanın lifting power'ı>>>Thanosun Lifting Power ı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Yav zaten gorunmez ve gecirgen olabiliyor hizi olmadan bile ama superman bunlari hizi ile yapiyormus o hizlari esit olunca bu ozelliklerinin bir onemi kalmiyorki karsidaki da yapar bunlari denklemin iki tarafindaki esit verileri sil iste anladin mi?

Alıntıları Göster
    Anladım.. Neyse ben böyle bir kapışmada çok çok çok zorlanarak Superman alır derim.. Tabi tam terside olabilir
  • Hope_Of_World kullanıcısına yanıt
    güç taşı ile kim bilir kara delikte taşınır :D

bakın hocam güç taşlı thor süpermani alırı sadece ben demedim hadeyan hocamızda dedi thanosda thoru aldıki başka featleride var ss'İ kolayca yenebiliyor fiziksel güçle yani ss>süperman değil mi ?
    thanos >>>> süperman yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hope_Of_World

Anladım.. Neyse ben böyle bir kapışmada çok çok çok zorlanarak Superman alır derim.. Tabi tam terside olabilir

Alıntıları Göster
    Ben ise thor rahat alir diyorum tabi hizi superman gibi olursa sizin dusuncenizede saygim var benim gozumde superman in hızı fark yaratiyor thor hızı olmadan bile zorlar superman i

Thorun da hizi olsa superman den çok daha güçlu bir karakter olur bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 6 Ağustos 2018; 15:11:27 >
  • one-punch man derim ve kacarim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

güç taşı ile kim bilir kara delikte taşınır :D

bakın hocam güç taşlı thor süpermani alırı sadece ben demedim hadeyan hocamızda dedi thanosda thoru aldıki başka featleride var ss'İ kolayca yenebiliyor fiziksel güçle yani ss>süperman değil mi ?
    thanos >>>> süperman yani
    Hayır öyle bir feat yok o yüzden sayamayız.. Diyeceksiniz yazarlar sonsuz fiziksel güç verir demiş bana niye söylüyosun diye. Size söylüyorum çünkü bu olayı buraya koyan sizsiniz..

Hocam benim demeye çalıştığım şey Thanos Superman'ın içinden geçemez yada kafasını ceviz gibi kıramaz. Hayırdır kim kimi kırıyor derler adama :D

Bencede Thanos güçlü fakat içinden geçer lafları çok abartıya kaçmıyormu ?

Fiziksel güç bakımından SS>Superman değil ki :D SS'in cosmic Power'ı var öyle alır zaten Supermanı thoru..

Thanos güçlü evet ama fazla abartıyorsunuz base formunu bunlarda hep zekasından dolayı :D

Ne Güç taşlı Thor ne Thanos öyle Supermanın kafasını sıkarak parçalayamaz.. Yapabilecekler var ama bu iki isim değil

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.