Şimdi Ara

Superman vs Thor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
0
Favori
5.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya seninle cas konusunu konusmucam cunki anlamazsın sen git

Cas a 4 boyutlu karakter diyen cas a hypversal diyen kişilerden fikir al

Dr.manhattan omnipotent diyen kişilere hoca de akıl al

Thor ün bana ekstra guc kullanmadan güç gösterdiği.veya dayanıklık sergilediği bir featini at hadi bekliyorum süpermen in yanından gecebiloomu merak ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • since2002 kullanıcısına yanıt
    Doğru Cas > Dc+marvel diyen birinin fikrini almak çok daha mantıklı hata bendeymiş

Thor konusuna gelirsek hayla süpermanin yanından geçiyor mu diyor sen gelip spıderman ile mi karşılaştırdın yoksa süperman ile mi ?

Burda thor Çekiçsiz god blast vuruyor bu saldırı örümcek adamı atoma böler
    Superman vs Thor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 29 Eylül 2018; 16:17:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: since2002

Ya seninle cas konusunu konusmucam cunki anlamazsın sen git

Cas a 4 boyutlu karakter diyen cas a hypversal diyen kişilerden fikir al

Dr.manhattan omnipotent diyen kişilere hoca de akıl al

Thor ün bana ekstra guc kullanmadan güç gösterdiği.veya dayanıklık sergilediği bir featini at hadi bekliyorum süpermen in yanından gecebiloomu merak ettim
    Ama Thor, Mjolnir ile bir bütündür.

Nasıl ki SS boardı olmadan boardlı haline nazaran çok güçsüz olur. Thor da Mjolnir olmadan mjolnirli haline göre çok güçsüz olur.

Mjolnir olmadan Thor, normal bir asgardlıdır. Veya Odinin oğlu olduğu için normal asgardlılardan daha güçlüdür. Ama moon level ancadır Mjolnir olmadan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hâlâ gelmiş godblast diyor bana ya ahshhah ekstra guc yok fizik yumruklar konuşacak

Ki godblast bi seride juggerbaut a işlemiyor bile

Ben o spiderman mevzusunu güç düşüşü ve feat düşüşü yaşadığı için ole bi benzetme yaptım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    godblas saldırısını ekstra güç zannediyor Thorun içindeki tanrısal güç o sen mijolnirsiz at dedin bende attım şimdi de sızlanıyorsun.

O kadar dengesiz cümleler kuruyorsunki biz spıderman mevzusunu bile ciddiye aldık

Edit: God blast saldırısı güçlü bir gökselin zırhını deliyor süpermane deyerse de ağır yaralar. neyse sen daha çok boş konuşursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 29 Eylül 2018; 16:25:23 >
    göksellere işliyor diyorum hayla pehliyor pühlüyor

göksel dayanıklık >>>> süperman dayanıklık

Edit: Hata bende senin gibiyle niye uğraşıyorum Kaç kez foruma gelip tokatlandın kaç kez Cas'ı savundun hayla sızlanıyorsun. Neyse Cas alır konu kilit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerçek bilgi -- 29 Eylül 2018; 16:32:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: since2002

Ya o değilde savunulucak bir yanım yokmuş hayir doğruları yazınca niye zorunuza

Gidiyor ben onu anlamıyorum?

Spiderman konusu güç düşüşü yaşıyor baya feati yok adamın oyuzden öyle

Bir benzetme yaptım

Yani diyelim thorun tüm featlerini kabul edelim

Gene süpermenin featleri daha ağır basıyor

Thorun orjinal saf gücüyle sergilediği bi feat atında görelim?

Galactusa tek atması knull ün yarattığı karanlık güç sayesinde atıyor

Red hulki karadelikten mjyoner sayesinde kurtarıyor

Tüm featleri mjyoner ve ekstra level atlamış hali veya karanlık güç sayesinde
    Bu arada ben Thor un kuvvetiyle ilgili konuşurken superman alır ya da thor alır gibi bir yoruma girmedim sadece thor dan bahsediyordum ama o kadar fanboysunuz ki durumun içine supermani katıyorsunuz sorun da bu işte ben konunun içinde sizin yorumunuz tabanlı konudan daha farklı bir şey konusuyorken siz ya da x kişisi (o kendini biliyor) aklınızı supermanden alamadıgınız için tartısma cıkıyor keske o sırada neyden bahsettıgımı ve araya gereksiz şeyleri karıştırmamanız gerektiğini fark edicek kadar olgun olsanızda adam gıbı tartısabılseniz sorun çıkmasa adam gibi derken kimse adam değilsin tarzı bir şey anlamasın doğru dürüst demek istedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 30 Eylül 2018; 12:30:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Bu arada ben Thor un kuvvetiyle ilgili konuşurken superman alır ya da thor alır gibi bir yoruma girmedim sadece thor dan bahsediyordum ama o kadar fanboysunuz ki durumun içine supermani katıyorsunuz sorun da bu işte ben konunun içinde sizin yorumunuz tabanlı konudan daha farklı bir şey konusuyorken siz ya da x kişisi (o kendini biliyor) aklınızı supermanden alamadıgınız için tartısma cıkıyor keske o sırada neyden bahsettıgımı ve araya gereksiz şeyleri karıştırmamanız gerektiğini fark edicek kadar olgun olsanızda adam gıbı tartısabılseniz sorun çıkmasa adam gibi derken kimse adam değilsin tarzı bir şey anlamasın doğru dürüst demek istedim

Alıntıları Göster
    Yine de Thor Unworhty iken en fazla large moon level olduğunu değiştirmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Son_of_Asgard

Yine de Thor Unworhty iken en fazla large moon level olduğunu değiştirmiyor.

Alıntıları Göster
    Cidden değişik bir insansın ben neyden bahsediyorum bana ne diyorsun o konuyu çoktan geçtik artık neyse en iyisi tartışmayı sonlandırmak iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E6BF87A58 -- 30 Eylül 2018; 12:40:58 >
  • Yav kardeşim gelmiş buraya Spiderman örneğini anlamadan laf sallıyorsun. Değişik olan sensin.

Adam gücünün ne kadar düştüğünü vurgulamak istiyor mjolnirsiz bir şey yapamayacağını dile getiriyor sonra sen gelip Spiderman örneğini ciddiye alıp sallamaya başlıyorsun. Daha sonra o adam Supes ile kıyasladığı için ben de Superman daha güçlü dedim.

Sonra yok kişilik bozukluğu yok hastaneye git felan ahuahahshaha

Superman'ın bir kaç featini biliyorsun. Thor'dan potansiyel olarak geri diyorsun. Aksini kanıtlayınca alternatif evren diye ağlıyorsun. Kimin fanboy olduğu kimin hater olduğu belli. Ya Thor fanboyusun ya da Superman haterısın. Veya ikisi de.

• Son_of_Asgard kullanıcısına yanıt
    ilk 2 cümlen benide ilgilendiriyor onlarada cevap vereyim.

Ben şimdi buraya gelsem süperman max spıderman seviyesi desem aynısını her kez yine yapar. Ayrıca bunu söyliyen arkadaşın beyni geri biraz.

Burada bilmece mi çözüyoruz tartışıyor muyuz ? vurgulamak istediğini ben anlamak zorunda değilim kimse değil açık ve net konuşması lazım. Ayrıca arkadaş örneğide ciddi verdi ondan sonra tepkiyi alınca kıvırdı. Kıvırdıktan sonra da konuyu dağıtmak için süperman filan araya girdi.
  • Gerçek bilgi kullanıcısına yanıt
    Desen ki Superman kızıl Güneş'in yakınında Spiderman seviyesinde anca diye abartı olduğunu anlarız değil mi ?

Çünkü burda kızıl Güneş'in yanında ne kadar gücünün düştüğünü vurgulamak istiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi

@God Emperor Doom Hocam bir kişinin ani fikir değiştirmesi kişilik bozukluğu olduğunu göstermez kişilik bozukluğu çok başka bir şey.

@Son_of_Asgard Hocam süpermanin fiziksel gücü ile verdiğiniz çoğu örnek çok uçuk olanlar hatta bazıları pıs ama süperman fiziksel anlamda en güçlü hero denilebilir. Bu arada ani fikir değiştirmeniz olabilir sadece bunu sebebleri ile belirtirseniz daha iyi olur :) Bide hocam bize sinceyi savunmazsanız daha iyi olur çünkü arkadaşın savunulacak bir yanı yok
    Benim demek istediğim herkese bir sınır verilmiş. Mesela Thor en fazla solar system ağırlığını itti. Bu şu ana kadar gösterdiği sınırdır . Sentry WWH ile kapıştı bu da şu ana kadar gördüğümüz sınırdır . Ama Superman birden fazla sınırsız güç şovu yaptı. Sonra Supermanın sınırları belirli değil diyince bana kızıyorsunuz :D

Not: Bu mesajınızı yeni gördüm

• Bu yorumun çoğuna katılıyorum :)
    Süperman kızıl güneş yakınında iken de o kadar düşmüyor :D Herhalde siz spıdermanı çok güçlü görüyorsunuz

Dediğim gibi laf kelime oyunları ile değilde direk normal belirtse daha iyi olur ayrıca spıderman örneğini tüm konulara yazmış nerdeyse aynı zamanda yazan kişide dengesiz olunca hangi anlamda dediğini anlıyamıyoruz.
    Süpermanin yaptığı şovlar Pıs oluyor öyle düşünürsek shazam da sınırsız fiziksel gücü olur. potansiyel olarak sentry,thor da süpermanle yarışır adamlar tabi süperman dc'nin göz bebeği olduğundan baya bir abartılı featini bulabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E6BF87A58

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Bu çocuk sakat. Çok ciddiyim sakat. Söylenmeyen şeyleri söylenmiş gibi gösteriyor.

Geçmiş olsun kardeşim Allah şifa versin.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.