Sınırları kalkmış, hızları eşitlenmiş şekilde kapışacaklar ve öldüren kazanacak.
Not : Etiketlemeyi unuttuklarım kusura bakmasın
Sağol etiketlediğin için bandan döndük :D
Superman diyorum çok tartıştık diye hatırlıyorum
Ben thora yakınım
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Ben thora yakınım
Nedeniyle birlikte :)
@Michael Hee dönmüşsün bandan hayırlı olsun :D
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
Sağol :D
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
thor süperman ile aralarındaki fiziksel güç farkını mijolnir ile kapatırsa ve ardından bir kaç god blast atarsa alır diye düşünüyorum
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
Fiziksel güç farkı kapatılmayacak kadar fazla :D
Zaten Mjolnir yanında olsa dahi Superman kadar yok fiziksel kuvveti,dayanıklılığı vs.
Bu arada Thor'un hızı eşitlenecek God Balat'ın hızı eşitlenmeyecek hocam
Konuyu bayağı tek taraflı açtım. Çünkü tam bir Sup fanıyım biliyorsunuz. Tek taraflı açmak ne kadar yanlış olsana Supes wins.
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
Hocam süpermanin yumruğu ile mıljolnirin darbesi aynı etkiyi verecektir anlamında kapatır dedim. Dayanıklık olarakda epey yakın karakterler.
Hocam biz hep nediyorduk thor god blasti süpermane denk getiremez ama hızlar eşitlenince rahat getirebilir :D
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
Dayanıklılık bakımından pek yakın değiller. Tanklama konusunda Thor birazcık yakın olabilir Supes a.
Mjolnir ile aynı etkide belki vurabilir ama Supes ın dayanıklılığı daha fazla olduğu için Thor daha çok etkilenecektir.
Biz diyorduk yanlış diyorduk. Çünkü Thor Superman hızında olsa dahi God blast attığında o Işın ışık hızında gidecek.
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
Sılver srufer, süperman, thor gibi karakterler dayanıklık konusunda çok yakın diye biliyorum :D
Dediğim gibi dayanıklık bakımından eşit görüyorum
Hocam thor ne kadar hızlanırsa god blastin atak hızıda o kdar hızlanır :D
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
Hayır yakın değiller. SS Supermane yakındır bayağı diye düşünüyorum ama Thor öyle değil.
God blast Thor kadar hızlanmaz çünkü hızlanan Thor.
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
Hocam siz thorun dayanıklığı > ss'in dayanıklığı demiştiniz.
God blasti atan thor god blast de hızlanıyor yani :D
quote:
Orijinalden alıntı: Gerçek bilgi
Hocam siz thorun dayanıklığı > ss'in dayanıklığı demiştiniz.
God blasti atan thor god blast de hızlanıyor yani :D
Yanlış demişim
Thor'un hızlanması mjolnirin hızlanması değil hocam. Thor hız gücüne kavuşuyor yani. Thor normalde Mjolnir ile ışıktan birkaç kat hızlı gidiyordu şimdi ise bedeniyle ışıktan yüzlerce kat hızlı gidecek.
God blast hızlanmıyor ne yazık ki.
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
Hocam siz hızlar eşitlendi diye yazıyorsunuz bu durumda tüm hız dalları eşitleniyor seyahat hızından tutun combat hızına kadar :D
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
Evet ama Mjolnir hızı eşitlenmiyor vücudunun hızı eşitleniyor
Son_of_Asgard
kullanıcısına yanıt
Thor mıjolnirsiz de god blast atabilir :D Bu arada o zaman hızlar eşitleniyor derken onu belirtmeniz lazımdı öbür türlü tüm hızlar eşitleniyor olarak algılarım
Hızlar eşitse yüzde 51 superman yüzde 49 thor.
Daha güçlü ve dayanıklı superman.Thor her ne kadar daha tecrübeli ve eğitimli bir savaşçı dahi olsa supermani biraz daha önde görüyorum.
Gerçek bilgi
kullanıcısına yanıt
Burdan söylemiş oldum diyelim :D
Shrimp6S
kullanıcısına yanıt
Hocam Kahraman baykuşa sizde gelsenize. Güzel tartışmalar dönüyor